Lüfleem canım benin hakkaten yazımı okuyunca utandım 

sanki rahat gezmişim gibi geliyor ama inan gözlerimden yaşlar başımda ağrı akşam ve sabah ıhlamuru ve pastili stokladım burnumda her sildiğimde kanlı oda sinirimi bozuyor.
Eşimin izni mecburdum ağırlaştım daha gidemezdim inanın hiç gezmedim gider gitmez arabayı taa cağoluğuna parkettik otopark yok inerken nar suyu sıktırdım çok özür dilerek canınız istemesin bir dükkandan onuda diktim kafaya eşimde portakal içti ondanda içtim biraz sonra doğubankta saatçiye uğradık eşimin saat kordonu yapılsın dıye ordan hemen tahtakaleye daldık.
Girereken kenarda bir beebk dükkanı vardı gel bir beşik soralım dedim dışarda bir dükkan mısır çarşının solunu doğusunu düşünün diyim çıkınca 30 metre ilerde köşe dükkan orda gecelikleri gösterdi alt katta kısa kolluları 40 uzunu 50 ye bırakıyordu ben uzun 45 e aldım mama tabağını ve kaşığınıda burdan aldım koşturarak bebek süslemeciye ilk girdik herşeyi ordan aldım.
Eşim dedi dönelim düşünün 2 saat oldu daha toplamda,  dedim havuzluhana girelim çıkalım ne olur tamam dedi girdiğimiz gibi ilk katta beşiği biliyordum aldım çıktık ne biryer gezebildikki elimizdekiler çok ağırdı ne nimet ablaya uğrayıp bilet alabildik eşim gitti saatçiye ben bankta bekledim yürüyerek cağoluğuna çıkmak zor oldu.
Düşünün 2 de arabayı park ettik 5 te arabanın yanındaydık. 3 saat uzun gelebilir ama İstanbul yani hiç bişey bakıp oyalanamadık hasta olduğum ve ellerimiz dolduğu için havada hemen karardı ona rağmen 1,5 saatte trafik çektik
İnşallah canım yalnız üzülme nette de aynı şeyler satılıyor bak burayı incele ben uzakta olsam burdan alacaktım.
https://www.facebook.com/bebislerinseker.tukkani.3?ref=ts&fref=ts