günaydın güzel annelerr ve pıtırcıklarıııı
çoktandır yazamadım hepiniz iyisinizdir inş. yazdıklarınızı okumaya çalışıyorum ama annemler burada olduğu için çok vakit ayıramıyorum...
biz de dün zorunlu olarak okulumuzu bıraktık. çünkü erken doğum riskim olduğu söylendi

pazartesiyi salıya bağlayan gece sabaha kadar azar azar sancı çekince sabah 5 te dr.a gittik ilk defa nst ye girdim ve sancılar 100 ü buldu.

( (gerçi çok hissetmedim bana hafif kasılmalar gibi geldi ama) dr. bunlar doğum sancısı dedi ve bize ciğer geliştirici iğne vurdular. 2 şişe serumumuzu da yiyip eve geldik. 2-3 saat sonra kendi dr.ma gittim bana doğumu geciktirici bir ilaç verdi. tekrar nst ye girdim sancılar 25'lere düştü. yalnız verdiği ilaçta gebelerin kullanması sakıncalıdır diyor dr. açıklama yaptı bu ilacı bazı dr.lar önermiyor ama ben güveniyorum aklında soru işareti kalmasın dedi. ne yapacağımı bilemedim içiyorum ama inş. yavruma zarar vermez. benim sabırsız oğlum da 2514 gr. 48 cm olmuş. şu anda doğarsa ancak 3 gün küvezde kalır endişelenme diyor. esimiseviyorumdan sonra ben de erkenci annelerden olacağım galiba

bende haberler böyle hepinizi çok seviyor ve özlüyorum. kendinize ve bebişlerinize iyi bakın. çok sık giremesem de aklımda olacaksınız sevgiler ve saygılar...