Kizlar bu aralar benim de moralim cok bozuk ve stresliyim.
Göya dogum icin memleketten gelen Kayinvalidem artik sürekli, ebediyen bizde kalicakmis. Kücük kaynimida almis gelmis memleketten, kaynimi Avcilarda ki görümcemin yaninda bi okula yazdirmis, kendisi de benim yanima Kartala geldi.
Kendisi kötü bir kaynana degil ama fikir olarak hic anlasamiyoruz, istemiyorum onu sürekli evimde, zaten evimde cok kücük ama esimde yalniz oldugu icin kayinpederimde olmadigi icin kalsin nolur ki diyo. Esim de dünya tatlisi birisi onu da kirmak istemiyorum ama ömür boyu kaynanayla ayni evde yasamayi düsününcede deliriyorum. Ben Almanya'da dogdum büyüdüm, ailemde orda, kaynanam ise tam bir köy kadini, iyi ama cok cahil fikirelrimiz hic uyusmuyor, napicam ben.
Nasıl yani, size hiç sormadan mı geldi? Öncesinde hiç konuşmadınız mı? Yani sizin fikrinizi sormadan gelmesi çok yanlış. Çok haklısın bir de sürekli evde biriyle yaşamak zor. Bu açıdan haklısın. Ama nasıl çözülür bilemiyor insan. Bu arada çalışıyor muydun canım sen?Çalışıyorsan bakıcı derdin olmaz:) İyi taraflarından bakmaya çalış, üzme kendini.