bugün benim bebis döndü sanirim sanirim ayaklari göbegimin üstünde :)
dedigin gibi mide yanmasi basladi hmm afacanin cani SIKILDI yer degisiyo :)))
bakalim kac gün kalcak böyle
benim doktorum bütün parmaklardan ölcebilirsin demisti. ama dedigini dikkate alicam. sükür simdiye kadar sorun cikmadi ama yinede bilgi icin saol :))
hakikaten şunu anladımki kız anneleri daha anlayışlı oluyolar.bizimkinin öyle kafası basmıyo alengirli oyunlara.kv beni anneme şikayet edio kızın şöyle böyle diyede annem ağzını açıp niye öyle diyosun diyceğine kadını teselli edio.aman ben bi laf söylerim konu uzar evliliğinize gölge düşmesin boşver dio.ama kendi kızıda var bi gün oda evlenicek bakalım o neler yaşıycak herşey sırayla bu hayatta..öyle işte canım buarada biliomusun hamileliğim boyunca ilk defa bugün ağladım.normalde öyle çok ağlayan biri değilim ama patladım heralde bugün eşim bile şaşırdı.aman artık takmıycam kafama önce oğluşumun sağlığı.kafamı sadece onun odasına onun sağlığına yorucam gerisi boş.eşim önce sen gelirsin benim için benim ailem sensin anam babam değil dedi.o yüzden artık bebeğimide eşimide kendimide üzmeye değmez diorum...çook öpüyorum zileri iyiki varsınızı biliosunuz dimi..:) kalp yapcamda nası yapılır bilmiorum idare edin
canim yalniz degilsin bende seninle ayni durumdayim ve benim dgumdan iki gün sonra bile kimse gelmeyecek. dogum ve sonrasinda sadece esim ve ben olacagiz ve emin ol ikimizde bebek bakma konusunda deneyimi yok :)) Allah büyüktür be canim elbet bakariz herhalde. takma sen kafana ya keyfini cikar. inan evimi temizlicek kimse yok hos olsada dogumdan sonra evime anali babali büyütsün diyecek 3-5 kisiden baska gelen olmayacak zaten

o yüzden onlari dert etmiyorum. herseyimizi kendimiz yapmaya calisiyoruz. ama böylesi daha iyi. kimse sana diyemicek sana surda yardim ettim burda yardim ettim gögsünü gere gere herseyi tek basima yaptim diyebilceksin :)
bi an icin gecen seneye gittim. ben yurt disindayim gecen sene annemle babam beni ziyarete geldiler. kayinvaldem bu sene türkiyeye tasindida gecen seneye kadar burdaydi oda. herneyse bir kere hosgeldine geldiler sonra hep bizimkiler kayinvaldemlere gitti. toplamda 10 gün kalmadilar zaten. annemler gitmeden birgün önce kv lere hoscakal demeye gitmek istedi aradik ama kabul etmediler bizi evde degiliz dediler. ertesi gün aksam üzeri annemler dönecekler kayinbabamda calismiyo hoscakalin demek icin gelmeyi birak telefon bile etmediler. ki aramiz uzak degil arabayla 10 dk ki onlarda araba var teklif etmediler götürelim diye. esim is yerinden izin alamadi. ben tek basima trenle havaalanina götürdüm annemleri. yabanci ülke olmasa kendileri rahat gider ama lisan bilmiyolar bende cok bilmiyorum ama yinede tek basima götürdümde bi hoscakal demek icin aramadilar. sonra bana gelmis annenler bi hoscakal demediler giderken diye tafra yapio. misafir olan benim annem ki kabul etmediler bizi eve neymis kavga etmisler kayinbabamla ondan kabul etmemis.
annem yinede gönül koymadi kv min annesi vefat etti annem hatta halam arayip bas sagligi diledi annemin babasi vefat etti arayip basin saolsun demedi ama bana laf sokmasini bilio annen hic aramiyo diye. kendi araya araya eli asinmistir :))
valla hic takmiyorum kendileri ogulunu kendilerinden soguttu. kendi oglu sogudu türkyieye kesin dönüs yapma planimiz var bizimde esim annesinin yanina degil benim annemlerin oldugu yere gitmek istiyo. inanin ben tek laf demedim bizimkilerin yanian gidek diye. bak simdi dogum yapicam annemlerin vize sorunu var her zaman gelemiyolar malum vize almak zor kv süresiz vizesi var ve 15 tatilde gelip gidecek doguma kalmicak.
cokta tindiii .
o yüzden bosver canim ya kendileri bilir. sen takma kafana kendini uzme sakin ben artik öyle yapiyorum. annecigine ayip olmus tabi.