resimleri ekleyemedim heyecandan.... ben imkansızlıklar içinde 2 seneyi geçti bebek hasretiyle yanıyorum. Hatta önümüzdeki ay tüp bebek merkezinde tedaviye başlayacaktık. Adetime daha 2 gün var, ovulasyon testi yaptım vee iki çizgi de kopkoyu çıktı!!! dayanamadım tek kalan gebelik testini de yaptım aynı örnekten onda da ikinci çizgi silik pembe çıktı. Sevinçten annemi babamı işte olan eşimi çığlık çığlığa aradım. Ama eşim "bi dur hemen umutlanma kan testi yapalım kimyasal olursa boş gebelik olursa......" diyip umudumu kırdı. şimdi ben hamile miyim değil miyim??? Kimyasal gebelik böyle adete 2 gün kala çıkar diye okudum bir forumda , yıkıldım... Yalnızım da ne yapacağımı şaşırdım 2 yıldır bu anı bekliyordum mutluluğunu yaşayamıyorum içimdeki bu kurttan...Ne yapayım ben....
canım benim gözün aydın :) dış gebelik vs. durumlarda da ßHCG yükseliyormuş onu sanırım 4. haftanın sonunda keseyi görünce netleştiriyorlar. ben de pazartesi günü gideceğim keseye bakmak için, Allah korusun dış gebelikse belli olacak o zaman ve sonlandırılacak. normalde benim bugün adet olmam gerekiyordu ama ben günüm gelmeden test yaptım yani dün ve silik çıktı bugün de dayanamadım kan verdim Allah sağlıkla nasip ederse anne olacağım inşallah
sonuç olarak o silik de olsa çizgi çizgidir :)
Allahım senin bebeğini de korusun sağlıkla kucağına al inşallah. Bende yarın kan vereceğim ilk aşama bakalım çok korkuyorum.
amin inşalla.. hiç korkma duanı et, uyu. inşallah yarın güzel haberi vereceksin bizlere :)
kızlar bende dün 4+5 günlük hamileyim.ilk gebeliğim fetal anomaliden dolayı almışlardı.daha sonra bir de düşük yapmıştım.şimdi çok korkuyorum.bu korkularımı nasıl yencem bilmiyorum 2 senedir hamile kalamıyordum.bebeğime bişey olacak diye aklım çıkıo
Kızlar bende geçtiğimiz cumartesi hamile olduğumu öğrendim.15 aydır deniyorduk ama olmuyordu,bende yumurtlama ve çatlama sorunu vardı.Hiçbir ilaç kullanmadım sadece bu ay incir+havuç kürü yapıp her sabahta bal+çörek otu+tarçın karıştırıp bir tatlı kaşığı yedim.Çok şükür hamileyim.
Benim geç dölllenme oldu en son adet tarihim 20 Aralıktı.
Cumartesi günü beta hcg 22,85 çıkmıştı.Dün yine kan tahlili yaptırdım,çok şükür Rabbime 59,35 olmuş.
Geç döllenme olduğu için kaç haftalık hamile olduğumu bilemiyorum.Son adete göre neredeyse 8 haftalık hamile olmam gerekiyor:)Ama daha 2 haftalık falandır sanırım:)
Doktor keseyi gördüğü zaman kaç haftalık olduğunu söyleyebilir değil mi? 21 Şubatta keseyi görmeye gideceğim inşaAllah.
adet düzensizliğin var mıydı bushra_84? belki yumurtlaman geç olmuştur. çünkü bildiğim kadarıyla ßHCG değerleri hafta hafta artıyor. yani 8 haftalık bir gebenin değeri bu kadar düşük değildir diye düşünüyorum. keseyi görmeye gittiğinizde bebiş 1 aylık oluyor keseyi gördüğünde kesin öğrenirsin, ultrasondan çıkan fotoğraflarda doğum haftası yazıyor çünkü
kızlra nasıl gidiyo hamilelik.zorlanan var mı?
ben brzck zorlanıyorumda merak ettim sizide:)
Gebeliğin hayırlı olsun.Benim daha çok yeni olduğu için biraz göğüs ağrısı birazda kasıklarımda batmalar oluyor.Ama senin gibi 7. haftamda ne olur bilemiyorum:)
kızlra nasıl gidiyo hamilelik.zorlanan var mı?
ben brzck zorlanıyorumda merak ettim sizide:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?