yakında kilo almaya başlarsın ve bence kilo almak kötü değil fazlası iyi değil mesela ayda 3 4 kilo almak.... çünkü doğumdan sonra emzirirken kilo kaybınada uğraya bilirsin.... ben 17 kilo almıştım.. doğumdan sonra emzirdim 1.5 sene ve tamamen zayıfladım çok kötü oldum anlayacağın.... kendine dikkat et ve düzenli beslen ne az kilo nede çok kilo 14 15 bana göre normal....
canım ALLAH rahmet eylesin,cok üzüldüm, uzuldüğünü bebek hisseder bak cok hırpalama kendini, seni 16. haftadan itibaren duymaya başlayacak, artık ninnileri söylemeye başlayabilirsin.bir arkadasım bebegini ilk hissetiği anı şöyle tanımlamıstı, mısır patlıyormus gibi oluyor karnında, onun deyimiyle seninde mısır patlayınca karnında daha cok hevesleneceksin eminim.
zeytinyağı denedim ben, ama kıl köklerini beslermi diye endişelendirdi beni, emin değilim o yüzden, bir arkadasım badem yagı, kakao yagı,kayısı yagı karıstırp surmemi tavsiye etti.. bu persembe kontrolüm var, bakalım öğrenebilecekmiyiz cinsiyetini..
evet su an bir arkadasımda emziriyor, daha dogum yapalı 3 ay oldu neredeyse aldıgı kilonun hepsini verdi, ve şimdi keske daha cok alsaymısım diye hayıflanıyor, cok yorgun düşüyormus emzirirken, bakalım ben kac kilo alıcam. ayrıca 17 kilo vermek kolay değil gibi görünüyor, tebrikler yine de :)
harika yaaaa... bayıldım şu mısır patlaması benzetmesine, bu aralar herkes bana da soruyor hissediyor musun diye, daha bir şey hissetmedim, çok merak ediyorum nasıl bir duygu olduğunu, arada bir kendimi dinliyorum var mı birşey diye ama yok :)
var mı aranızda bebişini hisseden kızlar?????
benim mısır patlamadı daha :) kızlar bademciklerim şişti, var mı tavsiyesi olanfena durumdayım..
günaydın canım,
geçen haftalarda ben de öyleydim ıhlamur zencefil limon önermişti doktorum.. hatta ısrarla bi zararı olup olmayacağını sormuştum.. ıhlamurun bir zararı yokmuş.. hatta benim düşük tehlikem var hala yatıyorum buna rağmen önerdi bunu.. kullandım sanki daha çabuk atlattım diyebilirim.. bi de bol ılık su..
kzlar sesiniz çıkmıyor, hayırdır.ikili test sonuçlarınızı merak ediyorum.
benim mısır patlamadı daha :) kızlar bademciklerim şişti, var mı tavsiyesi olanfena durumdayım..
kızlar cinsiyeti belli olan var mı? ben çok merak ediyorum... sanki bana göstermeyecekmiş gibi geliyor nasip kısmet.. bu arada BEN SABAHLARI LİMONLU IHLAMUR İÇİYORUM ÇOK iyi geliyor tavsiye ederim boğazlar içinde iyi...
bende öyleyim merak içinde :) ama kaç kere oldu hep kızım olduğunu gördüm rüyamda... sağlığıyla sıhhatiyle versin Rabbim inşallah..
kızlar ben öğrendim cinsiyeti, mini mini bir kızım olucak :)
ah canıımmmm, kucağına almak da nasip olsun minik prensesi.. :)) 14. haftada belli olurmu dersiniz kızlar? kontrolüm 14. haftama denk gelio ?
bende 19 şubatta bebeğimin benimle olduğunu 6.yılımızda artık göbişimde olduğunu öğrendim..tüp bebeğim mucize bebeğim benim..
hayırlı uğurlu olsun canım... sağlıklı mutlu bi hamilelik geçirirsin umarım.. kaç haftalık şimdi bebiş
ah canıımmmm, kucağına almak da nasip olsun minik prensesi.. :)) 14. haftada belli olurmu dersiniz kızlar? kontrolüm 14. haftama denk gelio ?
sezey haberlerini bekliyoruz, anladı mı doktor?
12. haftada öğrendim kızlar bi oğluşum olacak inşallah :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?