Şubat 2013'te hamile olduğunu öğrenenler....

evet su an bir arkadasımda emziriyor, daha dogum yapalı 3 ay oldu neredeyse aldıgı kilonun hepsini verdi, ve şimdi keske daha cok alsaymısım diye hayıflanıyor, cok yorgun düşüyormus emzirirken, bakalım ben kac kilo alıcam. ayrıca 17 kilo vermek kolay değil gibi görünüyor, tebrikler yine de :)

harika yaaaa... bayıldım şu mısır patlaması benzetmesine, bu aralar herkes bana da soruyor hissediyor musun diye, daha bir şey hissetmedim, çok merak ediyorum nasıl bir duygu olduğunu, arada bir kendimi dinliyorum var mı birşey diye ama yok :)

var mı aranızda bebişini hisseden kızlar?????

hiç merak etme canım vermek okadar kolay ki:) zaten normal doğumda 6 7 klio o anda gidiyor ... geriside gelir:)

benim mısır patlamadı daha :) kızlar bademciklerim şişti, var mı tavsiyesi olan fena durumdayım..

benim mısır patlamadı daha :) kızlar bademciklerim şişti, var mı tavsiyesi olan fena durumdayım..

günaydın canım,
geçen haftalarda ben de öyleydim ıhlamur zencefil limon önermişti doktorum.. hatta ısrarla bi zararı olup olmayacağını sormuştum.. ıhlamurun bir zararı yokmuş.. hatta benim düşük tehlikem var hala yatıyorum buna rağmen önerdi bunu.. kullandım sanki daha çabuk atlattım diyebilirim.. bi de bol ılık su..

teşekkür ederim canım, bugün kuru öksürük ve geniz akıntısı eklendi.. umarım daha kötü olmam

kzlar sesiniz çıkmıyor, hayırdır.ikili test sonuçlarınızı merak ediyorum.

çok şükür uzun zaman sonra aldığım en güzel haberdi.. ikili testim normal çıktı.. bide şu lekelenmem dursa bir hafta oldu hala her tuvalete girişimde devam ediyo (

kızlar cinsiyeti belli olan var mı? ben çok merak ediyorum... sanki bana göstermeyecekmiş gibi geliyor nasip kısmet.. bu arada BEN SABAHLARI LİMONLU IHLAMUR İÇİYORUM ÇOK iyi geliyor tavsiye ederim boğazlar içinde iyi...

bende öyleyim merak içinde :) ama kaç kere oldu hep kızım olduğunu gördüm rüyamda... sağlığıyla sıhhatiyle versin Rabbim inşallah..

bende 19 şubatta bebeğimin benimle olduğunu 6.yılımızda artık göbişimde olduğunu öğrendim..tüp bebeğim mucize bebeğim benim..

bende 19 şubatta bebeğimin benimle olduğunu 6.yılımızda artık göbişimde olduğunu öğrendim..tüp bebeğim mucize bebeğim benim..

hayırlı uğurlu olsun canım... sağlıklı mutlu bi hamilelik geçirirsin umarım.. kaç haftalık şimdi bebiş

sezey haberlerini bekliyoruz, anladı mı doktor?

tatlım kontrol cuma günübakalım nolcak :)) ama cinsiyet konusunu doktora açmasammı diyorum bi yandanda ( çünkü en son kontrolümde kanamam kesilmişti ne güzel, bebek neden oynamıyo dedim ultrasona bakarken, göbeğime bi kaç sert vuruş yaptı doktor bebeği uyandırmak için ( bizimkide ancak o zaman kıpırdadı ama benim de ilk kez bu kadar uzun sürdü kanamam.. ona bağladım bu kanamayı ne kadar mantıklı bilemiyorum.. şimdi tekrar cinsiyeti görmek için çocuğu oynatalım diye vurursa daha kötü bişey olmasın :)) beklemeye razıyım..

12. haftada öğrendim kızlar bi oğluşum olacak inşallah :))

ay ne güzel erkenden öğrenmişsin.. benim bebiş pek bi rahatına düşkün pek kıpırdamıyo, 12. haftada 3 boyutluyla bakmak istemedi doktor güzel bi bebek görmiceksin iskelet gibi bişey olacak diye bakalım yarın güzelleşmiş olacakmı beli bende öğrenirim, çok heycanlı olsa gerek.. Rabbim sağlığıyla versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…