- Konu Sahibi theparadise
-
Aramızda ilk kez aşılama yaptıranlar ya da bir kaç kez aşılama yaptırıp olumsuz sonuçlanan arkadaşlar var sanırım. Ben ikinci aşılamamda hamile kalmıştım ve şimdi bir oğlum var. 21 Şubat'ta üçüncü aşılamamı yaptırdım ve inanın kaç gün oldu bilmiyorum. Çünkü ilk iki aşılama bana şunu öğretti ki eğer gün sayıp kendimi dinler nerem ağrıdı ne oldu diye düşünürsem sadece kendimi üzmüş ve yıpratmış oluyorum. Üstelik bu yıpratmalarım bir sonraki ay daha küçük yumurtalar ve hatta kistler ile bana geri dönüyor. Ağrılar sancılar hassasiyetler akıntılar hatta kanamalar hem pozitif sonuçlarda hemde negatif sonuçlarda yaşanabilecek bir durum. Tüm kardeşlerime Allah'tan sabır ve hayırlı olacak sonuçlar diliyorum. Ben ikinci aşılamamın sonucunu beklerken hep hakkımda hayırlı olanını istemiştim ama içimde bir yerlerde hamile kalmamın benim için daha hayırlı olacağını söyleyen bir şeyler vardı.İşte o zaman bir arkadaşım bana Hz. Ali'nin çok güzel bir sözünü söylemişti. "Bazen Allah'tan hayırlısını isteriz.İsteğimiz olmadığında üzülürüz. "Allah'ım bana hakkımda hayırlı olanını ver, hakkımda hayırlı olanı kalbime güzel göster." demek en güzel duadır" demişti. İnşallah hepimiz için hayırlı sonuçların alındığı bir ay geçiririz.
senin 19uncu gun ne belli oldu hamilelik gecirdin o zamn
Kızlar ilk önce Rabbim isteyen herkeze evlat nasip etsin.Bende 18 Şubat'ta ilk aşılamamı yaptırdım bugün 11.günüm kasıklarımda adet olucakmışım gibi ağrı var ve buğün kahverengi akıntım oldu ara ara ilk günden beride akıntım hep sarıydı bu normalmidir? Bugün doktorumu aradım bana adette olabilirsin dedi ama benim günüme daha var dedim progestanın etkisiyle adetin erkene atmışta olabilir dedi çok moralim bozuldu aranızda benimle aynı belirtide olup hamile olan varmı ? Lütfen yardımcı olun
Kızlar benim aşılamamım bugün 12. günü dünde yazmıştım kahverengi akıntı diye bugün sürekli pembeye döndü akıntım neden olabilir acaba kasıklarımda çok ağrıyo anlayamadım ıstıratmi etmem gerek acaba lütfen bilgisi olan varsa yardımcı olurmusunuz
Canım panik yok. Peöbe kırmızıya dönmediği sürece problem yok. Yerleşme kansması olabilir. Benim aşılama yaptırmadan önceki gün aynen böle olmuştu ve dr problem yok daha sonrasında da olursa panik yok dedi
Dün hsg çektirdim ve sol tüpümün kapalı olduğunu öğrendim çok şaşırdım ve üzüldüm doktor ısrarla 3 aydır hamile kalamaman için hiçbir neden yoktur diyordu benim ısrarımla hsg çektirdim ve sonuç üzücü tüp bebek önerdi ben aşılama ilk denmek istiyorum sizden ricam bana ist yada Ankara fark etmez bildiğiniz tanıdığınız aşılama tedavisinde başarılı hastane doktor konusunda yardımcı olmanız. Şimdiden teşekküre ediyorum.
Maalesef canım bu sabah kana döndübildiğimiz adet kanaması gibi silerken peçeteme geldi şakır şakır değil sonra durdu şimdilik yine lekelenmeler var ama ben ümidimi kestim zaten testte yaptırmıycam kısmet değilmiş bi dahakine artık napalım
Hayırlısı canım benim de öyle oldu ama kanda beta hcg 2 katına yükselmeye devam etmişti, ama 2,3 gün sonra kanama tekrar başlayınca durmadıkısmet degilmiş. Şimdi 2. Aşılamam için gün sayıyorum. Hepimiz için hayırlısı canım inşallah bir mucize olur gebelik haberini alırız
ilk gebelik testi için hangi tarihi verdiler?Bakalım canım inşallah Rabbim isteyen herkeze eli ayığı düzgün sağlıklı evlat nasip etsin inşallah bir gün hamileyiz diycez ve bebeişlerimizi kucağımıza alıcaz Rabbim bizide sevindiricek yeteki isteyelim yumurtalık takiimde doktorum ikizlerimiz yolda demişti o kadar sevinmiştimki demekki kısmet değilmiş bakalım ama ben bugün doktoruma bi görünüyim diyorum sence ne yapmalıyım yinede test yaptırsammı ? bundan sonraki gidişat için
ilk gebelik testi için hangi tarihi verdiler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?