ne güzelmişş, ben adete 1 gün kala yani dün yaptırdım 290 çıktı, kese haftaya tam görünür artık. ilkinmi olacak?
eşine nasıl söyledin, süpriz yaptın
Maşallah allah devamini getirsin. Benim ikinci olacak allah kismet ederse, ya kan ve idrar testi birlikte pozitif cikti. Yanılma payı var mıdır?
Dün gece predictor ile test yaptım sonuç pozitif çıktı bugün de tedbiren hastaneye gidip kan verdim.beta HCG değerlerime bakılması için hadi bakalım inşaallah kanda da aynı sonucu görürüm.ilki düşük olmuştu Rabbim hayırlısıyla bana ve tüm isteyenlere anneliği nasip etsin.
canım öncelikle hayırlı olsun bende adetimden iiki gün önce yani 4 şubatta idrar testi yaptım onda öğrendimBENDE HAMİLEYİMMM kimseye söylemedim ilk kez burda söylüyorum bhcg 1440 çok mutluyum kese görünürmü acaba :)))
Ben de hamileyim kızlar ya dün öğrendim şoktayım. Pazartesi sağlık ocağına gideceğim. Sonra özele gitmeyi düşünüyorum. İnternette 4 haftalık görünüyo ama doktor ne diyecek bilemiyorum. Ay 1 aydır benimleymiş hiç farkında değilim:) yalnız ilk dönemler ne yemek içmek lazım ne yememek lazım hiç bilmiyorum. Doktora gidenler doktorların tavsiyelerini öğrenebilir miyim?
Merhaba she hayirli olsun gebeligin :)5.haftayi bitirdim.Ama surekli adet olacakmisim gibi bir agri.Doktorum normal dedi.Ozellikle ilk uc ay olmasi normalmis.cunku icimizdeki canli cok hizli buyuyormus ve surekli kan toplaniyormus rahmimizde.
Telefonuma bir kac app indirdim.Her hafta bebekte ve bende ne gibi degisiklikler oluyor diye okuyorum.
Dahalik esim ve ben disinda kimse bilmiyor İlk uc ay bazi riskler olabiliyormus.Bebek buyuyunce soylemeyi dusunuyoruz.
Ama ben cok heycanlanamiyorum.Ara ara sukrediyorum tabiki ama.sevincten.havalara ucanlardan degilim.daha cok korkuyorum.Sismanlayip icimde bi bebek tasima duygusu beni urkutuyor.
Burda sizi okumak beni rahatlatiyor.
Haa bir de acliktan oluyorum.surekli acikiyorum.siz acikiyor musunuz?
sanki karnimda kurt var her saniye acim:)):)
Merhaba she hayirli olsun gebeligin :) Hangi uygulamalari indirdin acaba? Bende bir tek bebegim diye bir tane var. Korkma canim hersey yolunda gider insaAllah. Bende baskalarina gore daha sakinim. Hamileligin tadini cikarmaya calisalim. Bu bize lutf edilen bir mucize. Kilolari takma kafana. Verirsin illa ki :)
BENDE HAMİLEYİMMM kimseye söylemedim ilk kez burda söylüyorum bhcg 1440 çok mutluyum kese görünürmü acaba :)))
Ben de hamileyim kızlar ya dün öğrendim şoktayım. Pazartesi sağlık ocağına gideceğim. Sonra özele gitmeyi düşünüyorum. İnternette 4 haftalık görünüyo ama doktor ne diyecek bilemiyorum. Ay 1 aydır benimleymiş hiç farkında değilim:) yalnız ilk dönemler ne yemek içmek lazım ne yememek lazım hiç bilmiyorum. Doktora gidenler doktorların tavsiyelerini öğrenebilir miyim?
cnm az önce geldm doktordan kan tahlili verdim ultrasyonla baktı keseyi göremiyorum dedi dış gebelik olabilir fln kafamı iyice karıştırdı bi fikrin varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?