Şubat 2014 de hamile olduğunu öğrenenler

ne güzelmişş, ben adete 1 gün kala yani dün yaptırdım 290 çıktı, kese haftaya tam görünür artık. ilkinmi olacak?
eşine nasıl söyledin, süpriz yaptın

:) ilk bebegimiz olucak kismetse
esim sagolsun isi gucu birakti benmle beraber test sonucunu aldi ve sonra da doktora gittik
Surpriz yapamadim malesef :/
Hatta butun muayenelerimi c.tesi gunune ayarladik
Bu konuda benden merakli ve pimpirikli sagolsun
Kese haftaya gorunur buyuk bi ihtimalle
hormon seviyen 1000e yaklasinca belli oluyomus
bide 1 gunde 100-200 arasi artiyormus bu hormon.Insallah hepimiz bebislerimizin keselerini onumzdeki hafta gorebilirz
senin kacinci hamileligin?Heyecan var mi heyecan?? )))

bende bende hamişim :) 2 gün önce öğrendim. çok şaşkınım hala ne olduğunu tam kavrayamadım. hormon seviyem 1400 civarı. yarın inşallh keseye bakıcak doktor.

BENDE HAMİLEYİMMM kimseye söylemedim ilk kez burda söylüyorum bhcg 1440 çok mutluyum kese görünürmü acaba :)))

bende bu ay öğrendim hatta geçen hafta öğrendim haftaya tekrar gidicem ekim annesi olucam inşallah

Maşallah allah devamini getirsin. Benim ikinci olacak allah kismet ederse, ya kan ve idrar testi birlikte pozitif cikti. Yanılma payı var mıdır?

Sanmiyorum ama ben erken gebelik idrar testi yaptirmistim negatif cikti,2gun sonra kan testinde pozitif cikti.Bence bi an evvel ultrasonda baktir.Sen benden daha deneyimlisin,daha iyi bilirsin tabi,ama ben kan tahlilinde gebeligi gorur gormez doktora gidip muayene oldum herhangi bir terslik olmasin diye
kese olusumunu da gorduk,icimiz rahat etti
haftaya da insallah tamamlanmis halini gorucez

düşükten kaç ay sonra hamile kaldın canım?

Ben de hamileyim kızlar ya dün öğrendim şoktayım. Pazartesi sağlık ocağına gideceğim. Sonra özele gitmeyi düşünüyorum. İnternette 4 haftalık görünüyo ama doktor ne diyecek bilemiyorum. Ay 1 aydır benimleymiş hiç farkında değilim:) yalnız ilk dönemler ne yemek içmek lazım ne yememek lazım hiç bilmiyorum. Doktora gidenler doktorların tavsiyelerini öğrenebilir miyim?

BENDE HAMİLEYİMMM kimseye söylemedim ilk kez burda söylüyorum bhcg 1440 çok mutluyum kese görünürmü acaba :)))
canım öncelikle hayırlı olsun bende adetimden iiki gün önce yani 4 şubatta idrar testi yaptım onda öğrendim
sonra o gün dayanamayıp kan testi yaptırdım 29 çıktı hcg 14 şubat sevgililer günü bebeğim beş haftalıktı kese görünmedi test yapıldı tekrar 19 şubat ta beta hcg 1700 olmuştu keseyi gördük 15 gün sonra da kalp atımını duymaya gidicez inşallah
şimdiden başladıkbizde örgülere kayınvalidem eltim ben üçümüz çok komik bir durum ama benim düşük riskim var
kesenin etrafında sular varmış düşük riski var dedi doktor

Selam canim bende 5.haftama yeni girdim,bu konuda benim sahsi bilgim yok ama

Doktorumdan öğrendiklerime gore
*Cay kahve tüketimi minimumda olmaliymis
*Salam sucuk sosis gibi islenmis ve cig et urunleri kesinlikle yenmemeliymiş
*Adacayi ihlamur yesilcay maydonoz hamileliğin ilk baslarinda tüketilmemeliymiş
*Fast food kesinlikle yenmemeliymiş
*Haftada 2 gun et, 2 gun balik,2 gun tavuk yenmeliymiş.
*Hamileligin ilk 3 ayinda karides,midye,yengec,istakoz yenmemeliymiş ve balik tüketirken ozellikle az yagli ve kucuk baliklar tercih edilmeliymiş.
*Gunde 2 bardak sut ve 1 yumurta mutlaka tüketilmeliymiş.
*Verilen folik asit ilaci mutlaka tok karnina
içilmeliymiş

5.haftayi bitirdim.Ama surekli adet olacakmisim gibi bir agri.Doktorum normal dedi.Ozellikle ilk uc ay olmasi normalmis.cunku icimizdeki canli cok hizli buyuyormus ve surekli kan toplaniyormus rahmimizde.
Telefonuma bir kac app indirdim.Her hafta bebekte ve bende ne gibi degisiklikler oluyor diye okuyorum.
Dahalik esim ve ben disinda kimse bilmiyor İlk uc ay bazi riskler olabiliyormus.Bebek buyuyunce soylemeyi dusunuyoruz.
Ama ben cok heycanlanamiyorum.Ara ara sukrediyorum tabiki ama.sevincten.havalara ucanlardan degilim.daha cok korkuyorum.Sismanlayip icimde bi bebek tasima duygusu beni urkutuyor.
Burda sizi okumak beni rahatlatiyor.
Haa bir de acliktan oluyorum.surekli acikiyorum.siz acikiyor musunuz?
sanki karnimda kurt var her saniye acim:)):)

Selam anne adaylari bende 06 subat'ta ogrendim hamile oldugumu :)
Sabah idrar testi yaptim sonra esimle kan tahlili yaptirdik.
4705 cikti degerim.
InsaAllah haftaya kontrole gidecegiz.
Benim icimdem gec dollenmedir diye geciyor ama bakalim.
Telefonumda mi uygulama bugun icin 7+1 gosteriyor.
Hala cok belirtim yok bu arada :)
Goguslerim siskinlesti.
Idrar sIk cikiyorum.
Ve cok halsizim surekli uyuyabilirim.
Ilk hamileligim benim :)
InsaAllah hersey yolunda gider hepimizicin.
Sizleride tebrik ederim.
Saglicakla kucaklarimiza alalim bebislerimizi insaAllah.
Bu arada yemek konusunda ben sadece abur cubur yememeye dikkat ediyorum.
Ve gunde 1,5-2 litre su icmeye calisiyorum.
Meyve yemeye calisiyorum her gun olmasada.
Benden bu kadar :))

Merhaba she hayirli olsun gebeligin :)
Hangi uygulamalari indirdin acaba?
Bende bir tek bebegim diye bir tane var.
Korkma canim hersey yolunda gider insaAllah.
Bende baskalarina gore daha sakinim.
Hamileligin tadini cikarmaya calisalim.
Bu bize lutf edilen bir mucize.
Kilolari takma kafana.
Verirsin illa ki :)

Bendeki uygulamalardan bir de bebegim:)..digerleri de ingilizce.pregnancy diye aratirsan bulursun.cok tatli anlatiyo onlarda da.minik resimler hatta ultrasyon ornekleri bile var.daha kalbini dinlemedik.insallah saglikla atiyodur kalbi ve saglikla kucagima alirim.su gunlerde misafirler yuzunden uyuyamiyorum.bi uyuyup sonsuza kadr uyuyasim var.size de oyle mi oluyor?

benim gibi 4 haftalıksın, doktora gitsende bebek küçük olduğu için kese görünmez ve sana 1 hafta sonrası için randevu verir tecrübeliyim bu konuda.. yemene içmene gelince hiçbirşeyi kısıtlama, sakınan göze çöp batıyo ne yazık ki. folik asite başlamış olman lazım, kan ve vitamin verir sana muhtemelen.. bende 4 hafta 3 günlüğüm, 5 hafta olunca gidicem doktora

cnm az önce geldm doktordan kan tahlili verdim ultrasyonla baktı keseyi göremiyorum dedi dış gebelik olabilir fln kafamı iyice karıştırdı bi fikrin varmı

canım keseyi göremiyorsa daha çok küçüktür die düşünüyorum. panik yapmasaydın :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…