Şubat 2014 de hamile olduğunu öğrenenler

İlk 3 ayda geçer diyorlar inşaallah geçer.Zevk alarak yediğim şeylerin yedikten sonra bulantıyla eziyet olmasını daha fazla çekemem karnım acıkır bulantım olur,yemek yerim hemen sonra bulantım olur.Bulantı yapmayan tek şey ayran.Bir arkadaşımın bulantısına da tuzlu kraker iyi gelirdi.Ekmekten bile çoğu zaman içim bulanıyor.Eşim bana böğürük diye lakap bile taktı.Artık gülün dikeni diyelim dua edelim bunca eziyete değsin sağlıklı ve bıcır bıcır bebişlerimizi hayırlısıyla kucaklarımıza alalım.

Bende kan teti yaptirdim veee 1900 cikti değerlerim:)) kac haftalik oldugunu ctrsi ultrasonda soylecek dr, ama internetteki hesaplamaya gore 4 haftalik tam tamina ve bugun sanki mide bulantilarim ve kokuya karsi hassasiyet basladi yavas yavas. En cok korktugum seydi en kisamanda butun tatsizliklar gecer ve cok rahat bir hamislik geciririz:) cunku bizim rahatligimiz demek esimizinde rahatligi demek.yani Burnundan getirmeyecegiz demek; )) hahahah Herrkeseeeeeeeee hayirli olsun)

şu anda 5 haftalık haftaya kalp atışlarını dinlemeye gitcez inş ALLAHIM her isteyene nasiip etsin :)

arkadaşlar merhaba bende bugün öğrendim hamile olduğumu :) hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallahh :) benim son adet tarihim 29ocaktı kaç haftalık oluyor acaba :)

Hayırlı olsun canm adeti
n kaç gün geçmişti.ve kaç gün geçince ultrasonda kese oluşumu var dedi dr..
bende adetim 1 gün geçince gittim baktı kalınlşama başlamış güzel dedi.betahcgm 80 cıktı

Kızlar merhabaaaa,

Ben de hamileyim tabi normal yolla değil tüp bebekle oldu ama salı günü değerimiz 850 ve idrarda da çift çizgi gördüm şükür allahıma 2 hafta sonra kalp atımına ve keseyi görmeye gidicez.çok acıkıyorum ve midem bulanıyor:26:,bir de uyku bu kadar tatlı olur mu yaa başımı koyduğum yerde uyukluyorum

Masallah canim,insallah saglikla kucagina alirsin bebegini.O saydiklarinin ayni bende de var.surekli bi mide kazinmasi.Bulantilarin baslamadan bol bol yemeni tavsiye ederim.
Sonra bulantin baslayinca ac kalsan bulaniyo,cok yesen bulaniyor.:)Allah hepimize kolaylik versin.

Hayirli olsun simdiden
Canim adetim 3 gun gecikince erken gebelik idrar testi yaptirdim negatifti
14 gun gecikince kantesti yaptirdim beta hcg 301.96 cikti
hemen ayni gin doktora gittim
rahim kalinlasmis dedi,ve sonra parlak bisey gosterdi,bebisim oraya yerlesmis.Zaten o gun implantasyon kanamasi yasadim.
bugunde hastanedeyim.Kesenin tamamlanmis halini gorucez hayirlisiyla

hayırlı olsun bebeğin canım. Erken gebelik testini reglin geçtikten sonra mı yaptın?

hayırlı olsun canım :) Allah nazarlardan korusun. Ne kadar zamanlık evlisin

geç döllenme olmuş o zaman değil mi canım? Erken gebelik testinin 3 gün geçmesine rağmen negatif sonucu vermesine şaşırdım. Sonra tekrar hiç test yaptın mı kandan önce? 14 gün sabredemezdim ben :)
Hayırlı uğurlu olsun, Allah tamamnına erdirsin inşallah

hayırlı olsun canım :) Allah nazarlardan korusun. Ne kadar zamanlık evlisin
tşkler canım.aminnn cümlemizinkinide benim yavrumuda.aslında bnim evlilik olayı karışık biraz..nişanlıyken birlikte yaşamaya başladık aslında gizlice :) 14 şubatta da evlendik resmi olarak yani daha yeni evliyim :)

Bende bekliyorum bakalım dün adet olmam gerekiyodu bugünde olabilir diye bekliyorum inşallah olmaz da bende annelik duygusunu evlat sevgisini yüreğime işlerim inşallah Allahın izniyle...

:) hayırlı olsun canım

Evet canim adet tarihim 3 gun geçtikten sonra yaptım ama negatif cikti.14.gun de kan testi yaptirdik ve hamiş olduğumu öğrendim

peki 14 gün için de başka test yaptın mı? Yani nasıl bir erken testmiş o öyle :S Hayırlı olsun canım bebeğin , allahım isteyipte olmayanlara da versin inşallah

Bekledim canim,cunku moralim bozuldu ve ilk aydan hamile kalmayi kafaya taktiğimi dusunup,herseyin psikolojik olduğunu duşundum.O yüzden yaptirmadim.Bugunde kesenin tamamlanmis halinin disinda,icindeki bebisi gorup,kalp atisini duydum.
Cooook sasirdim ve mutlu oldum
Allah isteyen herkese nasip etsin insallahhhhhhhhhhhhhhhh

hayat çok ilginç dimi :) Hayırlısı ile kucağına da alırsın inşallah canım.. Canının içinde bir can var düşünsene. Attığın adımı dahi yavaşlatan.. Ne güzel yaaa :) Ben de istiyorum inşallah rabbim nasip eder..

Bende bekliyorum bakalım dün adet olmam gerekiyodu bugünde olabilir diye bekliyorum inşallah olmaz da bende annelik duygusunu evlat sevgisini yüreğime işlerim inşallah
Allahın izniyle...

Hayirlisi olsun,ama idrar testi alabilirsin.eger hamileysen buyuk ihtimalle silik ikinci cizgi cikacaktir:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…