Hayırlı olsun canm adetiBende dun hamile olduğumu öğrendim.
3 haftalikmis.Kese oluşumu baslamis.Kismetse tahmini olarakta 1 Kasimda dogacakmis
Doktor ilk muayene bir suru seye dikkat etmemi söyledi.Haftaya tekrardan muayeneye gidicem ve kesenin tamamlanmis halini gorucez inşallah
Allahtan hepimize sabir diliyorum.Uzun bir yola ciktik.Insallah hersey istediğimiz gibi sonuçlanır :)
Masallah canim,insallah saglikla kucagina alirsin bebegini.O saydiklarinin ayni bende de var.surekli bi mide kazinmasi.Bulantilarin baslamadan bol bol yemeni tavsiye ederim.Kızlar merhabaaaa,
Ben de hamileyim tabi normal yolla değil tüp bebekle oldu ama salı günü değerimiz 850 ve idrarda da çift çizgi gördüm şükür allahıma 2 hafta sonra kalp atımına ve keseyi
görmeye gidicez.çok acıkıyorum ve
midem bulanıyor ,bir de uyku bu kadar tatlı olur mu yaa başımı koyduğum yerde uyukluyorum
Hayırlı olsun canm adeti
n kaç gün geçmişti.ve kaç gün geçince ultrasonda kese oluşumu var dedi dr..
bende adetim 1 gün geçince gittim baktı kalınlşama başlamış güzel dedi.betahcgm 80 cıktı
Sanmiyorum ama ben erken gebelik idrar testi yaptirmistim negatif cikti,2gun sonra kan testinde pozitif cikti.Bence bi an evvel ultrasonda baktir.Sen benden daha deneyimlisin,daha iyi bilirsin tabi,ama ben kan tahlilinde gebeligi gorur gormez doktora gidip muayene oldum herhangi bir terslik olmasin diye
kese olusumunu da gorduk,icimiz rahat etti
haftaya da insallah tamamlanmis halini gorucez
Allahıma şükürler olsunnnnnnnnnn.bende hamişim artık kısaca hikayemi anlatmak istedim...bu ay garip bi şekilde içimdeki ses beni hep uyardı attığım her adımda sanki..ve beklenen adet tarihim 23 şubat pazardı.ağrılarım vardı ama yinede içimde de bi umut vardı.geceye kadar bekledim ve gece vakti test yaptım veee ikinci çizgi oluşmaya başladı hafiftennnn.heycandan bacaklarım titredi o an.hemen görümcemin yanına koştum testi gösterdim o bnden beter heycan yaptı sarıldık ve beklemeye başladık 5 dakika sonra iyiceee kızardı veeee biz deli gibi ağlamaya başladık.hemen ilk iş kadın doğum randevusu aldık netten.sabah ilk saate aldım gece zaten uyuyamadım...sabah doktorun kapısında kalp atışlarım duyuluyordu sanki.sıram geldi içeri girdim durumu anlattım doktorumuz gülümseyerek sakin ol lütfen dedi.hadi gel bakalım ulturasona gidelim dedi.ulturasona girdik ve kalınlaşma var dedi bide kan alalım kesinleştirelim dedi kanımı verdim ama sonuç 2 saat sonra.Allahımmmm nasıl geçicek 2 saat . neyse saat geldi bn doktorun karşısındayım.doktorum sırıtıyorrr.tebrik ederim sizi tamamdırr dedi ve o annn film koptu bende....rabbim isteyen her kadına nasip etsin bu sevinci.Alllahımm sana hamd olsun sen büyüksün mevlam.hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip et mevlam.kem gözlerden sen koru allahım..... aminnnnnnn
Hayirli olsun simdiden
Canim adetim 3 gun gecikince erken gebelik idrar testi yaptirdim negatifti
14 gun gecikince kantesti yaptirdim beta hcg 301.96 cikti
hemen ayni gin doktora gittim
rahim kalinlasmis dedi,ve sonra parlak bisey gosterdi,bebisim oraya yerlesmis.Zaten o gun implantasyon kanamasi yasadim.
bugunde hastanedeyim.Kesenin tamamlanmis halini gorucez hayirlisiyla
tşkler canım.aminnn cümlemizinkinide benim yavrumuda.aslında bnim evlilik olayı karışık biraz..nişanlıyken birlikte yaşamaya başladık aslında gizlice :) 14 şubatta da evlendik resmi olarak yani daha yeni evliyim :)hayırlı olsun canım :) Allah nazarlardan korusun. Ne kadar zamanlık evlisin
tşkler canım.aminnn cümlemizinkinide benim yavrumuda.aslında bnim evlilik olayı karışık biraz..nişanlıyken birlikte yaşamaya başladık aslında gizlice :) 14 şubatta da evlendik resmi olarak yani daha yeni evliyim :)
hayırlı olsun bebeğin canım. Erken gebelik testini reglin geçtikten sonra mı yaptın?
Evet canim adet tarihim 3 gun geçtikten sonra yaptım ama negatif cikti.14.gun de kan testi yaptirdik ve hamiş olduğumu öğrendim
geç döllenme olmuş o zaman değil mi canım? Erken gebelik testinin 3 gün geçmesine rağmen negatif sonucu vermesine şaşırdım. Sonra tekrar hiç test yaptın mı kandan önce? 14 gün sabredemezdim ben :)
Hayırlı uğurlu olsun, Allah tamamnına erdirsin inşallah
Bekledim canim,cunku moralim bozuldu ve ilk aydan hamile kalmayi kafaya taktiğimi dusunup,herseyin psikolojik olduğunu duşundum.O yüzden yaptirmadim.Bugunde kesenin tamamlanmis halinin disinda,icindeki bebisi gorup,kalp atisini duydum.
Cooook sasirdim ve mutlu oldum
Allah isteyen herkese nasip etsin insallahhhhhhhhhhhhhhhh
Bende bekliyorum bakalım dün adet olmam gerekiyodu bugünde olabilir diye bekliyorum inşallah olmaz da bende annelik duygusunu evlat sevgisini yüreğime işlerim inşallah
Allahın izniyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?