Sanmiyorum ama ben erken gebelik idrar testi yaptirmistim negatif cikti,2gun sonra kan testinde pozitif cikti.Bence bi an evvel ultrasonda baktir.Sen benden daha deneyimlisin,daha iyi bilirsin tabi,ama ben kan tahlilinde gebeligi gorur gormez doktora gidip muayene oldum herhangi bir terslik olmasin diye
kese olusumunu da gorduk,icimiz rahat etti
haftaya da insallah tamamlanmis halini gorucez
bende 11 haftalık oldum.1 hafta sonra ikili teste gideceğim.inşallah...
hayırlı olsun canım :) senin hcg ölçümleri nasıldı?
tşk ederim.6 haftalıkkken beta hcg 36398.00 referans aralığı 0.5-5.0 böyle yazıyor.:)inşallah herşey güzel gider hepimiz için..
Dilerim çoook iyi gider :) benim yarın hcg ölçümü yapılacak,, 19 şubatta 159, 21 şubatta 249 olduğu için doktorum bidaha yaptırmamı istedi :/ çok mu düşük sence değer...
canım bu değerler hakkında çok bilgili değilim hatta benimde çok yüksek gibi kafama takılmıştı.2 günde bir 2 ye katlandığını sanıyorum ama Rabbim dilerse o canı yaşatacaksa yaşar dua edelim.ama stres yapma rahat ol.o ne derse o olur.inşallah sağlıklı olur.güzel haberler al inşallah..
düşükten kaç ay sonra hamile kaldın canım?
aminnn. dikkat et kendine iyi dinlen Allah bu kez sonuna kadar sürdürmeyi nasip etsin :)kusura bakma anca bugün girebildim.bir haftadır sırt üstü yatıyordum.ilk düşükten sonra doktor 3 adet dönemi korunun dedi ama biz bu süreci uzattık psikolojimiz çok etkilenmişti.3 adet dönemi beklemeyenlerde varmış duyduğum kadarıyla.düşükten 6 ay geçti şu an.ama denemelere başladığımız ay tekrar gebe kaldım.bebiş 5 haftalıkmış.doktor 10 gün istirahat verdi.ilk fotosunu çektik :))) darısı hepinizin başına.
allah ennnnn kısa zamanda tüm isteyene nasip etsin rabbim perşembe keseyi görmeye gidicez inşallh herşey yolundadır çok heyacanlı sabırsızım biran önce görmek istiyorum...
Allahıma şükürler olsunnnnnnnnnn.bende hamişim artık kısaca hikayemi anlatmak istedim...bu ay garip bi şekilde içimdeki ses beni hep uyardı attığım her adımda sanki..ve beklenen adet tarihim 23 şubat pazardı.ağrılarım vardı ama yinede içimde de bi umut vardı.geceye kadar bekledim ve gece vakti test yaptım veee ikinci çizgi oluşmaya başladı hafiftennnn.heycandan bacaklarım titredi o an.hemen görümcemin yanına koştum testi gösterdim o bnden beter heycan yaptı sarıldık ve beklemeye başladık 5 dakika sonra iyiceee kızardı veeee biz deli gibi ağlamaya başladık.hemen ilk iş kadın doğum randevusu aldık netten.sabah ilk saate aldım gece zaten uyuyamadım...sabah doktorun kapısında kalp atışlarım duyuluyordu sanki.sıram geldi içeri girdim durumu anlattım doktorumuz gülümseyerek sakin ol lütfen dedi.hadi gel bakalım ulturasona gidelim dedi.ulturasona girdik ve kalınlaşma var dedi bide kan alalım kesinleştirelim dedi kanımı verdim ama sonuç 2 saat sonra.Allahımmmm nasıl geçicek 2 saat . neyse saat geldi bn doktorun karşısındayım.doktorum sırıtıyorrr.tebrik ederim sizi tamamdırr dedi ve o annn film koptu bende....rabbim isteyen her kadına nasip etsin bu sevinci.Alllahımm sana hamd olsun sen büyüksün mevlam.hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip et mevlam.kem gözlerden sen koru allahım..... aminnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?