Şubat 2014 de hamile olduğunu öğrenenler

anladım canım bencede kan yanılmaz, perşembeye randevu aldım tam 5 haftalık olucak inşallah. o zaman gidince görürüm hayırlısıyla, çin takvimine baktım erkek görünüyo benim inşallah doğrudur, bi kızım da var sonucta

merhabalar arkadaşlar,,,foruma yeni katıldım.. şubat 19'da yani adet günümden iki gün önce bhcg baktırdım ve 159 çıktı sonuç. 2gün sonra 249 çıktı hcg değerim ve doktorum beklediği değer olmadığını söyledi. salı günü randevum var tekrar bhcg bakılacak. gebeliğimi öğrendiğim gün progestan iğnesi yapıldı,heparin vuruluyorum günlük+progestan 200+folic 1 kullanıyorum.. sizce herşey yolunda mı? çünkü değerler çok düşük değil ağrım yok kanamam yok. doktor kafamı karıştırdı

Selam herkese keseyi gorduk cok sukur 4 bucuk haftalik dedi dr 2 hafta sonrada kalbini dinlemek için cagirdi ben cok evhamliyim 3 hafta sonra gitsem kesin olsa diyorum bide folik asit verdi baska hic bilgi vermedi sizce baska bisey varmi

Selam herkese keseyi gorduk cok sukur 4 bucuk haftalik dedi dr 2 hafta sonrada kalbini dinlemek için cagirdi ben cok evhamliyim 3 hafta sonra gitsem kesin olsa diyorum bide folik asit verdi baska hic bilgi vermedi size baska bisey soylendimi

küsuratı yazmamıştım bugün 5 haftalık oldu.Evet hissetmişim gibihamileeliğimi öğrenmeden 1 gün önce folik asit kullanmaya başlamıştım.Peki doktora gidince kan tahlili ve ultrasona mı baakıyo başka bi test falan istedi mi senden. Bu arada bebeğin hayırlı olsun.

merhaba arkadaşlar bende 30 ocakta hamile oldugumu öğrendim ve 7 haftamın içindeyim keseyi ve içini görduk gayet iyi dedi doktorum benimde ikinci hamileliğim dunyalar guzeli 3,5 yaşında bi kızım var allah hepimizin evlatlarını sağlıklı bi şekilde kucagımıza almayı nasip eder inş.

tşk ederim.6 haftalıkkken beta hcg 36398.00 referans aralığı 0.5-5.0 böyle yazıyor.:)inşallah herşey güzel gider hepimiz için..

Dilerim çoook iyi gider :) benim yarın hcg ölçümü yapılacak,, 19 şubatta 159, 21 şubatta 249 olduğu için doktorum bidaha yaptırmamı istedi :/ çok mu düşük sence değer...

Dilerim çoook iyi gider :) benim yarın hcg ölçümü yapılacak,, 19 şubatta 159, 21 şubatta 249 olduğu için doktorum bidaha yaptırmamı istedi :/ çok mu düşük sence değer...

canım bu değerler hakkında çok bilgili değilim hatta benimde çok yüksek gibi kafama takılmıştı.2 günde bir 2 ye katlandığını sanıyorum ama Rabbim dilerse o canı yaşatacaksa yaşar dua edelim.ama stres yapma rahat ol.o ne derse o olur.inşallah sağlıklı olur.güzel haberler al inşallah..

saol canım :) ya bana ve eşime göre değer kötü değil,dr işte :) ben geçen sene mayısta 7 haftalık bebeğimi kaybettim. kasım ayındada kimyasal gebelik yaşadım. oyüzden aslında var biraz pimpirikkk

düşükten kaç ay sonra hamile kaldın canım?

kusura bakma anca bugün girebildim.bir haftadır sırt üstü yatıyordum.ilk düşükten sonra doktor 3 adet dönemi korunun dedi ama biz bu süreci uzattık psikolojimiz çok etkilenmişti.3 adet dönemi beklemeyenlerde varmış duyduğum kadarıyla.düşükten 6 ay geçti şu an.ama denemelere başladığımız ay tekrar gebe kaldım.bebiş 5 haftalıkmış.doktor 10 gün istirahat verdi.ilk fotosunu çektik :))) darısı hepinizin başına.

aminnn. dikkat et kendine iyi dinlen Allah bu kez sonuna kadar sürdürmeyi nasip etsin :)

allah ennnnn kısa zamanda tüm isteyene nasip etsin rabbim perşembe keseyi görmeye gidicez inşallh herşey yolundadır çok heyacanlı sabırsızım biran önce görmek istiyorum...

allah ennnnn kısa zamanda tüm isteyene nasip etsin rabbim perşembe keseyi görmeye gidicez inşallh herşey yolundadır çok heyacanlı sabırsızım biran önce görmek istiyorum...

Canm coook sevindim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin belirtilerin neydiii

Allahıma şükürler olsunnnnnnnnnn.bende hamişim artık kısaca hikayemi anlatmak istedim...bu ay garip bi şekilde içimdeki ses beni hep uyardı attığım her adımda sanki..ve beklenen adet tarihim 23 şubat pazardı.ağrılarım vardı ama yinede içimde de bi umut vardı.geceye kadar bekledim ve gece vakti test yaptım veee ikinci çizgi oluşmaya başladı hafiftennnn.heycandan bacaklarım titredi o an.hemen görümcemin yanına koştum testi gösterdim o bnden beter heycan yaptı sarıldık ve beklemeye başladık 5 dakika sonra iyiceee kızardı veeee biz deli gibi ağlamaya başladık.hemen ilk iş kadın doğum randevusu aldık netten.sabah ilk saate aldım gece zaten uyuyamadım...sabah doktorun kapısında kalp atışlarım duyuluyordu sanki.sıram geldi içeri girdim durumu anlattım doktorumuz gülümseyerek sakin ol lütfen dedi.hadi gel bakalım ulturasona gidelim dedi.ulturasona girdik ve kalınlaşma var dedi bide kan alalım kesinleştirelim dedi kanımı verdim ama sonuç 2 saat sonra.Allahımmmm nasıl geçicek 2 saat . neyse saat geldi bn doktorun karşısındayım.doktorum sırıtıyorrr.tebrik ederim sizi tamamdırr dedi ve o annn film koptu bende....rabbim isteyen her kadına nasip etsin bu sevinci.Alllahımm sana hamd olsun sen büyüksün mevlam.hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip et mevlam.kem gözlerden sen koru allahım..... aminnnnnnn

hayırlı olsun canım benimde sat 21 di,19 şubatta öğrendim.. bugün iyice kesinleştirdik,,, mini minnacık keseciği gördümmmmmm

Bulantılar başladı ,iştahım çok açılmadı o yüzden.Ama sabahtan akşama ayran versinler istiyorum.Bir oturuşta sürahi dolusu ayranı affetmiyorum.Çok ferahlatıyor,bulantım kalmıyor.Dinlenmeye devam yine, ben istiyorum eşim arada mızmızlansa da yapıyor garibim.Geçen gün mutfaktaydı bi kahve güzel gider dedim içerden Allahııııımmm diye bir nida yükseldi.:)) Tabi kahveler de geldi:)) El bebek gül bebek büyümüş bir erkek için zor tabi.5 dakika ayakta dursam kasık ağrısından iki büklüm oluyorum mecburum napıyım.Grip olsam bi bardak su istemem adetim değildir ama bu konu başka işte.Bu arada kasık ağrısı olanlar sıcak su torbasını koyun kasıklarınıza 5 dakikaya rahatlıyorsunuz.kıyafetlerin izin üstüne koyun yanmayın :) Doktora sordum rahatlatıyorsa hiçbir mahzuru yok yapabilirsin dedi.Son olarak doktoruma karar verdim.İzmir Alsancak devlet hastanesinde Ali Resmi Eruçman.Şirinlik abidesi esprili,ilgili duygusal bir doktor.Alsancak Efes pastanesinin üstünde de muayenehanesi varmış oraya da gitmeyi düşünüyorum.Allah kötü gününü göstermesin.Doktorumu buldum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…