Hayirlisi olsun,ama idrar testi alabilirsin.eger hamileysen buyuk ihtimalle silik ikinci cizgi cikacaktir:)
Merhaba, bende 5 haftalıkken hamile olduğumu öğrendim. şu anda 8 hafta + 4 günlük hamileyim. öğrendiğimin 3. günü kanama oldu doktorum progestoren iğnesi olmamı söyledi. Ona başladım 5 gün de bir iğne oluyorum. Az az ve ara ara kanama oldu ama 1 haftadır yok Allaha şükür. Umarım her şey yolunda gider, henüz herhangi bir vitamin ya da kan ilacına başlamadım. sanırım 3. aydan sonra başlanacak. Bilgisi olan var mı?
17 şubat da adet olmam gerkiyordu 18 inde test yaptım ikicizgi ancak ikincisi cok silik cıktı.22 şubatda doktora gittim kese gözükmedi geç döllenme olabilir dedi beta hcg istedi 98 cıktı değerin cok düşük olduğunu kimyasal gebelik olabilceğini söyledi bir kaç gün içinde adet olursun dedi ancak adette olmadım 25 inde testi tekrarladım 135 çıktı cok az artış göstermişdoktorla görüştüm dış gebelik olabilir yarın testi tekrarlayıp ctesi doktora gidicem hayırlısı insallah varmı acaba benim gibi durumda olan
Merhaba, bende 5 haftalıkken hamile olduğumu öğrendim. şu anda 8 hafta + 4 günlük hamileyim. öğrendiğimin 3. günü kanama oldu doktorum progestoren iğnesi olmamı söyledi. Ona başladım 5 gün de bir iğne oluyorum. Az az ve ara ara kanama oldu ama 1 haftadır yok Allaha şükür. Umarım her şey yolunda gider, henüz herhangi bir vitamin ya da kan ilacına başlamadım. sanırım 3. aydan sonra başlanacak. Bilgisi olan var mı?
merhaba kızlar hamile olduğumu 20 şubatta öğrendim :) dün bebişi gördük daha doğrusu fındık tanesi gibi bir şey gördük... bi yanım çok mutlu bi yanım hiçççççç hazır hissetmiyo kendini.. zamanla alışıcağımı düşünüyorum.. Hayırlısıyla kucağımıza alalım Bebişlerimizi
folikasit içmeye hamile kalmadan önce başlansa daha iyiymişşşş ama malum sonradan öğreniyo insan bunları, geçmiş olsun cnm doktoruna bi danış ve senin durumunda bi sakıncası yoksa başla folik asite.
Allahin zoruna gitmesin ama bende havalara ucmuyorum yani( niye bende herkes kadar heycanlii degilim diye kendimi sorguluyorum bu sefer. Eee nasil hissediyosun diye soruyorlar yani istee hamileymisimm guzel bi duygu diyorum. Ya ne kadar rahatsin diyorlar:) ay aglssammi gulsemmi. Hergun 24 saat heycam duymak mumkun degilkiii. Hele bi buyusun karnimizda bi hissedelim yaniii:)) sonraaaa:)
Masallah canim,insallah saglikla kucagina alirsin bebegini.O saydiklarinin ayni bende de var.surekli bi mide kazinmasi.Bulantilarin baslamadan bol bol yemeni tavsiye ederim.
Sonra bulantin baslayinca ac kalsan bulaniyo,cok yesen bulaniyor.:)Allah hepimize kolaylik versin.
hayat çok ilginç dimi :) Hayırlısı ile kucağına da alırsın inşallah canım.. Canının içinde bir can var düşünsene. Attığın adımı dahi yavaşlatan.. Ne güzel yaaa :) Ben de istiyorum inşallah rabbim nasip eder..
BTHCG 119.1 ÇIKTI POZİTİF 4 SENEDİR BEKLEDİĞİM MÜJDE SONUÇ SİZCE NASIL ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?