Şubat 2014 de hamile olduğunu öğrenenler

17 şubat da adet olmam gerkiyordu 18 inde test yaptım ikicizgi ancak ikincisi cok silik cıktı.22 şubatda doktora gittim kese gözükmedi geç döllenme olabilir dedi beta hcg istedi 98 cıktı değerin cok düşük olduğunu kimyasal gebelik olabilceğini söyledi bir kaç gün içinde adet olursun dedi ancak adette olmadım 25 inde testi tekrarladım 135 çıktı cok az artış göstermiş doktorla görüştüm dış gebelik olabilir yarın testi tekrarlayıp ctesi doktora gidicem hayırlısı insallah varmı acaba benim gibi durumda olan

Merhaba, bende 5 haftalıkken hamile olduğumu öğrendim. şu anda 8 hafta + 4 günlük hamileyim. öğrendiğimin 3. günü kanama oldu doktorum progestoren iğnesi olmamı söyledi. Ona başladım 5 gün de bir iğne oluyorum. Az az ve ara ara kanama oldu ama 1 haftadır yok Allaha şükür. Umarım her şey yolunda gider, henüz herhangi bir vitamin ya da kan ilacına başlamadım. sanırım 3. aydan sonra başlanacak. Bilgisi olan var mı?

merhaba kızlar hamile olduğumu 20 şubatta öğrendim :) dün bebişi gördük daha doğrusu fındık tanesi gibi bir şey gördük... bi yanım çok mutlu bi yanım hiçççççç hazır hissetmiyo kendini.. zamanla alışıcağımı düşünüyorum.. Hayırlısıyla kucağımıza alalım Bebişlerimizi

Son düzenleme:

folikasit içmeye hamile kalmadan önce başlansa daha iyiymişşşş ama malum sonradan öğreniyo insan bunları, geçmiş olsun cnm doktoruna bi danış ve senin durumunda bi sakıncası yoksa başla folik asite.

merhaba kızlar bir şey sormak istiyorum 6+6 günlük hamileyim bu zamana kadar mide bulantım olmadı sadece çok ciddi uykum oluyordu ama bu son iki gündür oda bitti sadece göğüs uçlarımda sızı var benim gibi olan varmı acaba

Umarim sonuc istedigin gibi cikar arkadasim. Benim degerlerime de dr dusuk dedi. Dusuk dedigi de 1900 yani.. lutfen uzulme doktorun seni umutlnadirmak istememistir. Allah yazdiysa oluverir, yazmadiysa baska calismalara artik. Dikkat et psikolojini cok etkilenmesine musade etme.hangi sehirdensin. Ankarada olanlarla dr deneyimlerini paylasmak istiyorum. Sevgiyle kalll

Bana folik asit verdi direk dr. Ama bazi dr lar vermiyor. Neye goree anlamadim hayirli olsun simdiden hamişiniz bebişiniz:)

Allahin zoruna gitmesin ama bende havalara ucmuyorum yani( niye bende herkes kadar heycanlii degilim diye kendimi sorguluyorum bu sefer. Eee nasil hissediyosun diye soruyorlar yani istee hamileymisimm guzel bi duygu diyorum. Ya ne kadar rahatsin diyorlar:) ay aglssammi gulsemmi. Hergun 24 saat heycam duymak mumkun degilkiii. Hele bi buyusun karnimizda bi hissedelim yaniii:)) sonraaaa:)

folikasit içmeye hamile kalmadan önce başlansa daha iyiymişşşş ama malum sonradan öğreniyo insan bunları, geçmiş olsun cnm doktoruna bi danış ve senin durumunda bi sakıncası yoksa başla folik asite.

Teşekkürler,
Doktor hemen folik asite başlattı benim planlarımda da önceden başlamak vardı ama doktora gitmeden hamile kaldım, kısmet değilmiş:)
Multivitamine başladınız mı? Beslenme konusunda da çok ekstra bişey yapmıyorum, yani yememem gereken şeyleri yemiyorum onun harici süt,ceviz,meyve, sebze ağırlıklı beslenmeye ve et / balık hafta da iki kez yemeye çalışıyorum.

Merhaba,

Ben çocuk sahibi olmayı çok istiyordum ama öğrenince ööle havalara uçmadım,emin olamadım bir an hazır mıyım diye düşündüm. Garip oldum yani, etrafımdaki insanlar benden daha heyecanlı, sanırım tam havaya girememiş olabiliriz. Bir de başlangıçta düşük riskim oldu ki hala devam ediyor. 3. ayın sonunda rahatlayıp heyecanlanmaya başlayacağımı düşünüyorum. Şu an gerçek değilmiş gibi geliyor.

Teşekkürler canım hamilemisin bilmiyorum ama eğer hamileysen Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin değilsen de biran önce hayırlısıyla nasip etsin maalesef mide bulantım var az acıkayım bulantıdan ölüyorum çok yedimmi de rahatsızlık veriyor,sigara içiyordum öğrendiğim gün bıraktım o günden beri her koku midemi bulandırıyor ve afedersin arada istifra bile edebiliyorum :26:

25 şubatta kandan baktırdım. betahcg çok yüksekti.26sında doktorum keseyi gördü. 2 hafta sonra kalbini dinlemek için gideceğiz.inşallah Rabbiim tüm bebeklerin sıkıntısız dünyaya gelmesini sağlar.

Son düzenleme:

Allah isteyen herkese nasip etsin canim benim .. Hergun isteyen ya da adet dönemini bekleyenler için dua ediyorum.
Umarim herkesin iyi haberlerini duyariz burdan ve inşallah kimse benim gibi stres yasamadan hemen öğrenir hamiş oldugnu

3 gündür adet olacakmışım gibi sürekli bir karın ağrısı,stresli haller vardı üzerimde.dün eşim gebelik testi getirmiş hani aklımda hiç yoktu hatta yapmayal bile gerek görmemiştim.neyse yaptım ve test pozitif çıktı:) hemen acile gittik kan testi yaptırdık veee 4 haftalık hamileyimmm.biz 6aydır neler denedik hiçbir şekilde olmuyordu eşimin bazı değerleri hep düşük çıkıyordu, keçi boynuzu o kadar iyi geldiki kızlar gerçekten mucize birşey,..şuan hala çok ağrım var sürekli bir yatma hallerindeyim ayağa kalkınca ani ağrılar başlıyor yarın ilk kontrolümüze gideceğiz inş bir sorun yoktur:)
Allah isteyen herkese tattırsın bu güzel duyguyu gerçekten harika birşey:))

kızlar bende 5.haftalığım.cuma öğrendim.biz şimdi ocaktamı hamile kaldık.yoksa bu doktor hesabımı

Arkadaslar, BAT 7 Mart, yani 4 gün var. ama benim asırı kasık ağrılarım var, göğüslerim hassaslaştı, yemeklerden sonra mide bulantılarım oluyodu, şüphelendim.
Hamileliğim boyunca kan sulandırıcı iğne olmam gerektiği için gebeliğimi erken öğrenmeye çalıştım, cuma günü idrar testi yaptım ama bişey yoktu.
Bu sabah ilk idrarımla 2.testimi yaptım ve 5 dk.içinde çok silikte olsa ikinci çizgiyi gördüm :)
O kadar mutlu oldum ki anlatamam, ama korktum da test mi hatalı falan diye, şuan hem mutlu hem tedirginim.
Birazdan gidip kan testi yaptırcam, heyecandan ölmek üzereyim
İnş.bi hata falan çıkmazda aranıza katılırım :)

Selammmm
HAmile olduğumu 19 subatta öğrenmiştim.Gecen hafta hem keseyi,hem bebisimizi hem de kalp atislarini gorduk cok sukur.
Doktor mide bulantilarimi sorduğunda cok sukur geçti dedim,o da hayret aslinda bu zamanlarda baslamali dedi veeee 2 gundur hayatim zehir oldu
Ne yapacagimi sasirdim.Yesem dert yemesem ayri bir dert.Gece 4te uyaniyorum sürekli
Cubuk kraker ve havuç disinda bildiğiniz herhangi bir yol var mi ?
Carsamba gunu ilk komple kan testim yapilicak ve cumartesi gunu kontrolüm var.
Tecrubeli bi anne adayi varsa ya da bu konu hakkında bilgisi olan lütfen yârdim etsin

BTHCG 119.1 ÇIKTI POZİTİF 4 SENEDİR BEKLEDİĞİM MÜJDE SONUÇ SİZCE NASIL ....

Hayirli olsun canim benim Saglikla kucagina almak nasip olsun.

Yalniz 4 haftalik için beta hcg değerin dusuk degill mi?
Doktor mu dedi 4 haftalik olduğunu?
BEnim beta hcg değerim ilk 301.92 cikmisti ve 3,5 haftalik hamile olduğumu söyledi doktor

Yoksa ben bikac hafta erken dogurucam da benim mi haberim yok hadi inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…