Bende 12+4 Allahım nasip ederse 14 15 subat kucagıma alacagım inşallah Allahım ısteyen herkese bebek nasip etsin en yakın zamanda hamile kalsınlar bizde hayırlısyla kucagımıza alalım
canım 2lı test yaptrdın mı?
Yarın yaptırcam canım insallah hersey yolundadır sen yaptırdın mı
Pardon canım senin daha 1 2 haftan varmıs sındı gördüm
kızlar topiğiniz hayırlı olsun ben de varım 10 hafta 4 gunluk benım de...26 subat yazıyor..
kasık ağrılarım var benı cok tedırgın edıyor..
progestan alıyorum alttan...salı gunu doktor kontrolum var...acaba siz ne kadar zamanda doktora gıdıyorsunuz
canım senle bızım sat aynı :) ıkımızde nasıpse aynı zamanda dogurcazbenımde acaıp kasık agrım oluor.gazım cok var.lavaboya gırene kadar evde acı cekıorum.sankı ishal olmus gıbı karnım ötüyor,agrı yapıor.
ben en son bebısımı 7+5 ken gordum,doktor 1 ay sonra gel dedı o zamandr meraktayım.nasıpse bayramdan sonra gıdıcem.sen en son ne zaman gıttın?
canım bende yaptrmadım nasıpse bayramdan sonra doluor 12.hafta.o zaman yaptrcam bugun 10+5 sen?
ah pelın ah...ben depresyondayım ilk bebeğimi kaybettım ..Allaha şükür çok buyuk değildi ilk haftalarda..ama yine bende kaygısı kaldı..en son 8 hafta 2 gunlukken gıttım ..çıldırıyorum yaşıyor mu dıye....yarın gıdıyorum devlete....aa bı de benım doktor hastaneyi terk etmiş nerde oldugu bellı değil...devlette gırıcem artık bırıne...
Canim bugün yaptirdim doktor hersey güzel sorun yok dedi kan sonuclaiyla birlikte degerlendircek daha sonra
cok sevındım canım,darısı benım bebısıme ıns benım 2lı testte temız cıkar.
kanla bırlıkte demıssın benım kanıma ılk gebelıkte bakmıslardı sımdı gene mı bakcaklar?
bende ıstıom bakmalarını gercı bu ayaklarım cok usuor kansızlık basladı herhalde
ıns bu bebısın saglıklıdır canım.bende safak sayıyorum haftaya bugun nasıpse bebegımı gorucemsen
nıe gıdıorsun yarın olesıne mı?
Canim bugün yaptirdim doktor hersey güzel sorun yok dedi kan sonuclaiyla birlikte degerlendircek daha sonra
merhaba kızlar... bende bu gün itibariyle 11+4 oldum. şubatta doğum görünüyor banada. ilk bebeğimi kaybettim 11 haftalıkken,o yüzden her günüm diken üstünde geçiyor. en son dr. 3 hafta önce gittim 1 ay sonra gel 2li testide yaparız demişti. hergün onu merak ediyorum. kalbi hala atıyomu, yediklerim yarıyomu, yaramıyomu. çok fazla su içemiyorum. bulantılarım çok fazla, su bile midemi bulandırıyo. bebeğim çok küçük olmasına ramen çok yoruyo beni. sürelki uyuyorum, sürekli halsiz yorgunum. şikayet etmiyorum ama. bi yandan böyle olmasına seviniyorum. bir yerde okumuştum bebeğin kalbi durduğunda filan hamilelik belirtileri kısa zamanda yok olur diye. her gün midem bulandığında çok şükür hala benimde diye seviniyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?