şubat 2014 te anne olacaklar buraya

mineati

...önce sağlık
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2013
568
698
53
mrb arkadaşlar ben 10+2 haftalık hamileyim.allah kısmet ederse 13 şubatta anne olacağım.zor bi gebelik geçiriyorum 7haftalıkken kanama geçirdim 10 gün sürdü 2 gün hastanede yattım.meğersem ikizlerime hamileymişim beni takip eden doktor görememiş.kanamam bitmesine yakın ikiz hamilelik geçirdiğimi ve bebeklerimden birini düşürdüğümü söyledi neyseki diğeri duruyo çok şükür şimdilik sağlıklı ama düşük tehlikem dvm ediyor.inş sıkıntı olmazda hayırlı ve sağlıklı bi şekilde bebeğime kavuşurum

Bende 9haftalik hamileyim . İns bende subat 17 fln o aralarda rbbm nasip ederse anne olucM.

Bende 12+4 Allahım nasip ederse 14 15 subat kucagıma alacagım inşallah Allahım ısteyen herkese bebek nasip etsin en yakın zamanda hamile kalsınlar bizde hayırlısyla kucagımıza alalım

kızlar topiğiniz hayırlı olsun ben de varım 10 hafta 4 gunluk benım de...26 subat yazıyor..
kasık ağrılarım var benı cok tedırgın edıyor..
progestan alıyorum alttan...salı gunu doktor kontrolum var...acaba siz ne kadar zamanda doktora gıdıyorsunuz

canım senle bızım sat aynı :) ıkımızde nasıpse aynı zamanda dogurcaz benımde acaıp kasık agrım oluor.gazım cok var.lavaboya gırene kadar evde acı cekıorum.sankı ishal olmus gıbı karnım ötüyor,agrı yapıor.
ben en son bebısımı 7+5 ken gordum,doktor 1 ay sonra gel dedı o zamandr meraktayım.nasıpse bayramdan sonra gıdıcem.sen en son ne zaman gıttın?

ah pelın ah...ben depresyondayım ilk bebeğimi kaybettım ..Allaha şükür çok buyuk değildi ilk haftalarda..ama yine bende kaygısı kaldı..en son 8 hafta 2 gunlukken gıttım ..çıldırıyorum yaşıyor mu dıye....yarın gıdıyorum devlete....aa bı de benım doktor hastaneyi terk etmiş nerde oldugu bellı değil...devlette gırıcem artık bırıne...

ıns bu bebısın saglıklıdır canım.bende safak sayıyorum haftaya bugun nasıpse bebegımı gorucem sen
nıe gıdıorsun yarın olesıne mı?

Canim bugün yaptirdim doktor hersey güzel sorun yok dedi kan sonuclaiyla birlikte degerlendircek daha sonra

cok sevındım canım,darısı benım bebısıme ıns benım 2lı testte temız cıkar.
kanla bırlıkte demıssın benım kanıma ılk gebelıkte bakmıslardı sımdı gene mı bakcaklar?
bende ıstıom bakmalarını gercı bu ayaklarım cok usuor kansızlık basladı herhalde

Benimde her ay bakiyorlar ama bu ikili test hem usg hen kanda bakiliyor kandaki sonuclarda önemli o yüzden ikili test diyorlar kanda ki b hcg degerinden birde bisey daha var onun adini unuttum o degerlere bakiyorlar sonra usg ile birlikte degerlendirilip risk orani var mi yok mu bakiliyor

ıns bu bebısın saglıklıdır canım.bende safak sayıyorum haftaya bugun nasıpse bebegımı gorucem sen
nıe gıdıorsun yarın olesıne mı?

kahverengı akıntı ve kasık ağrısı canım..meraktayım ..bakalım 2 lı testi sorarım ..ama bayramdan sonra 14.haftaya kadar yaptırıırım canım

merhaba kızlar... bende bu gün itibariyle 11+4 oldum. şubatta doğum görünüyor banada. ilk bebeğimi kaybettim 11 haftalıkken,o yüzden her günüm diken üstünde geçiyor. en son dr. 3 hafta önce gittim 1 ay sonra gel 2li testide yaparız demişti. hergün onu merak ediyorum. kalbi hala atıyomu, yediklerim yarıyomu, yaramıyomu. çok fazla su içemiyorum. bulantılarım çok fazla, su bile midemi bulandırıyo. bebeğim çok küçük olmasına ramen çok yoruyo beni. sürelki uyuyorum, sürekli halsiz yorgunum. şikayet etmiyorum ama. bi yandan böyle olmasına seviniyorum. bir yerde okumuştum bebeğin kalbi durduğunda filan hamilelik belirtileri kısa zamanda yok olur diye. her gün midem bulandığında çok şükür hala benimde diye seviniyorum :)

Merhaba kızlar bende 13+2 deyim 9 şubat görünüyor heyecanla bekliyorum.

Napolyanna ilk bebiş için çok üzüldüm ama kötü düşünme güzel şeyler düşünmeye çalış stres de zararlı biliyorsun ayrıca çok az kalmış bende senin gibiydim 13. hafta da birden şikayetlerim geçti çok şükür inşallah sende rahatlarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…