şubat 2014 te anne olacaklar buraya

Kızlar toksoplazma testi yaptınız mı sonucunuz negatif mi pozitif mi

cnm keseyı gordukten snramı ne dr genel test ıstedı 6sıse kan ıdrar fln ozmn yapılmıs hpsı ama htrlamıyorum sonucu doktor sadece hpsı guzel cok iyi dedı bn ozmn ne testı oldugunu bılmıyordum netten arastırınca anladımm

kızlar 11+5 gebeyım,cok felaket gazım oluor.bütün gün karnım ötüyor sanki ishal olmusum gıbı karnım agrıor.aranızda boyle sorunu olan var mı

doktora gıttım kızlar cok mutluyum.11+6 yım bugun.en son 7+6yken gormustum.o kadar sok oldum kı anlatamam resmen herseyı olusmus kıpır kıpır yawrum.ellerı kolları.Allahım bu nasıl bır mucıze..cınısıyetı hakkında hıc bısey solemedı umrumda da deıl...o kadar mutluyue kı.ense kalınlıgına baktı gayet ıyı.bıde kan alındı ıste onun da sonucu haftaya bellı olucak.darısı sızlerın basına.kılo durumuda aynıyım hıc kılo almamısım.

Cok güzel bir duygu dimi ben agliyordum nerdeyse bebegim anne babasina selam bile verdi el kaldirdi usg resmide var bes parmagi sayiliyor birde iki elini kafasina koyup kafasini salladi ayak el kol nasil oynuyordu bende senin gibi sok olmudum herseyi belliydi cinsiyeti haric gelismesi nasil boyu kac olmus

canım 11+6yım
5cm cıktı.gramını solemedı bende heycandan zaten konusamıorum ultrasona gırınce.acaıp bısey ya.senın kı ne kadarlık canım.cınsıyetı bellı mı

canım 11+6yım
5cm cıktı.gramını solemedı bende heycandan zaten konusamıorum ultrasona gırınce.acaıp bısey ya.senın kı ne kadarlık canım.cınsıyetı bellı mı

Benimde canim bugün 14 hafta oldu 12+4 ken doktora gitmistim o zaman belli degildi sol tarafimda kasigimda agri var bugün doktora gitcem biraz daha büyümüstür görürüm bebegimu :)

Mrb bende nasipse subatta anne olucam ikinciye cok bekledim ama mevlam nasip etti sukur sizlernde bebekleri hayirli olsun tansiyon dusuklugu yasayan varmi benim surekli dusuyo suanda 7-4 kafam kalkmiyo

Mrb bende nasipse subatta anne olucam ikinciye cok bekledim ama mevlam nasip etti sukur sizlernde bebekleri hayirli olsun tansiyon dusuklugu yasayan varmi benim surekli dusuyo suanda 7-4 kafam kalkmiyo

Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.. Benimde tansiyonum hep düşük canım ama doktorum hamilelikte genelde düşük olur zaten dedi. sorun görmedi

Kizlar bebisimin ense kalinligi iyi gayet dedi ikili tarama sonucu 15 gun snra insallah oda super olur aliswerise baslamayin ama kiz gibi gorunuyo dedi

Kizlar benimde 16. Hafta ama annelige dair hic bisey hissedemiyorum;( bebegini karnindayken sevenleri gordukce sasiriyorum;( sizce normalmi? Dogumdan sonra da ya boyle olursa diye korkuyorum;(

Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.. Benimde tansiyonum hep düşük canım ama doktorum hamilelikte genelde düşük olur zaten dedi. sorun görmedi

Amin cnm bugun dr gittim dusuk tansiyon problem olmaz dedi bebegimde gayet iyidi masallah kipir kipirdi yedigim cikolata sayesinde cinsiyeti tam goremedik ama sanki kiz gibi dedi nasip saglikli olsunda kuzucuklar onemli olan o

Kizlar benimde 16. Hafta ama annelige dair hic bisey hissedemiyorum;( bebegini karnindayken sevenleri gordukce sasiriyorum;( sizce normalmi? Dogumdan sonra da ya boyle olursa diye korkuyorum;(

Sude bir kitapta okumustum boyle olmasi normalmis hatta dogum aninda cekilen agrilardan dolayi anneler bebekten bir an once kurtulma istegi duyarlasmis.sonrada bu hissettiklerinden dolayi uzulurlermis ama bu acidan kacmanin bi sonucuymus.boyle hissettiginiz icin sucluluk duymayin gecici bir durum diyorlar..bilmiyorum ben de kitaptakileri aktariyorum.benim de ilk hamileligim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…