Kızlar toksoplazma testi yaptınız mı sonucunuz negatif mi pozitif mi
canım sende mı 4 haftadr gormuosun bebısını?
doktora gıttım kızlar cok mutluyum.11+6 yım bugun.en son 7+6yken gormustum.o kadar sok oldum kı anlatamam resmen herseyı olusmus kıpır kıpır yawrum.ellerı kolları.Allahım bu nasıl bır mucıze..cınısıyetı hakkında hıc bısey solemedı umrumda da deıl...o kadar mutluyue kı.ense kalınlıgına baktı gayet ıyı.bıde kan alındı ıste onun da sonucu haftaya bellı olucak.darısı sızlerın basına.kılo durumuda aynıyım hıc kılo almamısım.
Cok güzel bir duygu dimi ben agliyordum nerdeyse bebegim anne babasina selam bile verdi el kaldirdi usg resmide var bes parmagi sayiliyor birde iki elini kafasina koyup kafasini salladi ayak el kol nasil oynuyordu bende senin gibi sok olmudum herseyi belliydi cinsiyeti haric gelismesi nasil boyu kac olmus
canım 11+6yım
5cm cıktı.gramını solemedı bende heycandan zaten konusamıorum ultrasona gırınce.acaıp bısey ya.senın kı ne kadarlık canım.cınsıyetı bellı mı
Benimde canim bugün 14 hafta oldu 12+4 ken doktora gitmistim o zaman belli degildi sol tarafimda kasigimda agri var bugün doktora gitcem biraz daha büyümüstür görürüm bebegimu :)
12+4ken ne kadardı bebısın?
gıttın mı bugun doktora aramızda o zaman 2 hafta var.
6,5 cm agirligini bilmiyorum ama bugün 17:00da gitcem büypdühündenfir kesin ama insan riske aramiyor esime kalsa gece götürüyordu abartti :) evet aramizda 2 hafta var
canım gittin mi doktora
Gittim canim Allaha sükür bisey yok magnezyum verdi bebek büyüdükce yapar dedi normalmis ikili test sonucunuda aldim hersey cok güzel dedi hersey yolunda yani :)
cok sevındım canım.darısı benım basıma ıns.buyumus mu bebısın
Mrb bende nasipse subatta anne olucam ikinciye cok bekledim ama mevlam nasip etti sukur sizlernde bebekleri hayirli olsun tansiyon dusuklugu yasayan varmi benim surekli dusuyo suanda 7-4 kafam kalkmiyo
Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.. Benimde tansiyonum hep düşük canım ama doktorum hamilelikte genelde düşük olur zaten dedi. sorun görmedi
Kizlar benimde 16. Hafta ama annelige dair hic bisey hissedemiyorum;( bebegini karnindayken sevenleri gordukce sasiriyorum;( sizce normalmi? Dogumdan sonra da ya boyle olursa diye korkuyorum;(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?