şubat 2014 te anne olacaklar buraya

tamam canım sımdı anladım.bakalım haftaya bugun bende korkuyla beklıor olucam ıns temız cıkar benımde

elimden geldiğince iyi düşünmeye çalışıyorum, doktorum bile iyi düşün iyi olsun diyor.inanıyorum güzel olucak herşey inşallah bulantılarım filan geçincede bu güzel günlerimin keyfini çıkarıcam bende :) birde sen 2li testi yaptırdın sanırım. ne oluyo, nasıl yapılıyo, sonuç hemen mi çıkıyo yoksa bekliyomuyoz bi kaç gün ?

canım umarımm hıc bı sorun yoktur ıkılı test ıcın en uygun zaman 12 hafta dıyorlar ama sen bılırsın

bayramdan sonra gıdeyım barı..

ben de kaybettım ılk bebeği...10+5 ım bugun ...bayramda ailelere soyleyelım dedık..bugun doktora gıttım..3.84 cm...
soylemek için erken mı...siz nasıl soyledınız

bende daha dün kan verdim sonuçlar ayın 10'unda çıkacakmış heyecanla bekliyorum ama kalbimi hiç bozmadım bunlar sadece tedbir sonuç iyi çıkacak Allah'ın izniyle başka bir olasılığı düşünmüyorum bile. Dün muayene olduk ense kalınlığını ölçtü 1.4 cm iyi çıktı çok şükür iyice baktı ultrasonda eline ayağına burnusuna :) sonra kan verdim şimdi sonuçlarını bekliyorum hayırlısı inşallah... büyüdükçe daha da heyecan veriyor :))

oo diger topikten arkadaslarımda varmıss merhaba kızlar 11+2 gunluk hamisim bende kısmetse 23subat dogum tarıhımızz

Meraba senle aynıyız bende 11+4 üm benimde öncesinde iki düşüğüm var inşallah bu sefer sağlıkla alırız miniklerimizi
kucağımıza.

Son düzenleme:
canım hamıle oldugunu dusunenler grubunda hatrladın mı benı

hatırladım canım o yuzden yazdım aysede varms ben hala takıp edıorum o topıgı bakalım kım napmıs dıye ama yazmaya fırsatım olmuo sen hamılemıydın ozamanlar yaa yenımı?? hyrlı ugurlu olsun rabbım kucagına almayo nasıp etsın ınsallahh..

Burda bulustuk tekrar ne güzel tarihlerimizde yakin gelismeleri paylasalim burda hepimiz hayirlisiyla kucagimiza aliriz ins bende hala takip ediyorum ama pek yazamiyorum onlardanda güzel haber almayi bekleriyorum umarim aliriz dua edelim

canım ben antıbıyotık kullanırken kalmıstım belkı ordan hatrlarsın D

Meraba senle aynıyız bende 11+4 üm benimde öncesinde iki düşüğüm var inşallah bu sefer sağlıkla alırız miniklerimizi
kucağımıza.

Allah yardımcımız olsun, inşallah herşey güzel olur bizler için. sırf moralim bozulup kötü düşünmeyim diye sorunlu hamileliklerle ilgili yazıları bile okumuyorum.

ben de kaybettım ılk bebeği...10+5 ım bugun ...bayramda ailelere soyleyelım dedık..bugun doktora gıttım..3.84 cm...
soylemek için erken mı...siz nasıl soyledınız[/QUOTE]

bence söylemek için erken değil, Allah korusun sıkıntılı kötü bir durum olduğunda hemen yanınızda olurlar, bilirler durumunuzu ona göre davranırlar. ben sadece kendi anneme söyledim, babalara bunu söylemek zordur biraz :) onada konuşma arasında şaka yollu "hadi yine iyisin, ananede oluyosun:)" dedim. o zaten gerekli kişilere kendisi söylemiş:) eşimde kızkardeşine söyemişti, oda aynı şekilde kayınvalideme filan söyledi.

çok iyi yapıyosun, hayırlısı inşallah diyoruz ama inşallah hayırlısıda onların sağlıklı şekilde bizimle olmasıdır. bende bayramdan sonra yaptırıcam inşallah testleri, hem 4 hafta sonunda bebeğimi görücem ultrasonda. onu orda görmek bile nasıl mutlu ediyo, kanlı canlı yanımda olmasını hayal bile edemiyorum:)

canım sende mı 4 haftadr gormuosun bebısını?

canım ben antıbıyotık kullanırken kalmıstım belkı ordan hatrlarsın D

tamam canım hatırladım hatta okudumda o topıgımızde sohbetımızı hyrlı ugurlu olsun kucagımıza almak nasıp olsun. balıorum arkadaslarn haftalarına bnm bebısten daha kucukler ama muhtemel dogum tarıhlerı bnmknden erken acaba erken dollenme yada gec dollenme ıle mi alakalı kı bnm muhtemel dogum 23subat cıkıyor 11+3um 12 fln olmam lazım sat a gore de dr gec dollenme dedı 8 gunluk bi gerideyiz

evet canım bende sasırdım ıkımızın bu kadar yakın gorunce.ben doktorum bısey demedı kucuk yada buyuk dıye.ben sat 22 mayıs.en son doktora 7+6 yken gıttım bayramdan sona gıdıcem o zaman belkı soler.11 haftalık oldum ben 3 haftadr bebısımı hıc gormedım.ıyıdır demı? benım ıcın dua edın

bnm sat 11mayıs ultrasyona gore 8 gun gerıdeyız 3 doktorda gelısım gayet guzel saglıklı gec dollenme dedıler ama analık ıste rizeye gpdeyım sureklı doktorum olsun onada en ınce ayrıntısına kdr sorucam zaten ıkılı test zamanım fln gelıyor. sat gore 11 gun vr aramızda. pzts gunu gıttık dr ye babamız ılk defa gordu keyfı yerındeydı kolunuda kafasının altına almıs gıbı dr karnıma pıt pıt yptı uyuyordu hıc pas vermedı babaya sende endıslenme gayet saglıklıdur rabbım o kdr guzel koruyorkı onlarıı masallahh bn hamıle old. bılmıodum ne agırlar kaldırdım esya topladım ucaga bındım x-ray cıhazlarından gctım araba yolcugu yprm dusun yanı

canım benım ıns bende gıttıgımde rahatlıcam doktora.hep olumlu dusunmeye calısıorum.dusunkı cokgu yerde kadınların hıc bırı doktor yuzu gormuor.bız olanaklardan dolayı ıstıoruz belkı.walla doktor 1 ay sonra gel dedı 1 hafta sonra desene her hafta gelcem haberı yok 1 ay dedı hemen 4 hafta olunca randevuyu aldım nasıpse haftaya salıya aldım 11+6 olucam herhalde 2lı test falan olur.ben en son 7+6 ken gordum o yuzden endıselıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…