Benimde her ay bakiyorlar ama bu ikili test hem usg hen kanda bakiliyor kandaki sonuclarda önemli o yüzden ikili test diyorlar kanda ki b hcg degerinden birde bisey daha var onun adini unuttum o degerlere bakiyorlar sonra usg ile birlikte degerlendirilip risk orani var mi yok mu bakiliyor
kahverengı akıntı ve kasık ağrısı canım..meraktayım ..bakalım 2 lı testi sorarım ..ama bayramdan sonra 14.haftaya kadar yaptırıırım canım
Merhaba kızlar bende 13+2 deyim 9 şubat görünüyor heyecanla bekliyorum.
Napolyanna ilk bebiş için çok üzüldüm ama kötü düşünme güzel şeyler düşünmeye çalış stres de zararlı biliyorsun ayrıca çok az kalmış bende senin gibiydim 13. hafta da birden şikayetlerim geçti çok şükür inşallah sende rahatlarsın
canım umarımm hıc bı sorun yoktur ıkılı test ıcın en uygun zaman 12 hafta dıyorlar ama sen bılırsın
merhaba kızlar... bende bu gün itibariyle 11+4 oldum. şubatta doğum görünüyor banada. ilk bebeğimi kaybettim 11 haftalıkken,o yüzden her günüm diken üstünde geçiyor. en son dr. 3 hafta önce gittim 1 ay sonra gel 2li testide yaparız demişti. hergün onu merak ediyorum. kalbi hala atıyomu, yediklerim yarıyomu, yaramıyomu. çok fazla su içemiyorum. bulantılarım çok fazla, su bile midemi bulandırıyo. bebeğim çok küçük olmasına ramen çok yoruyo beni. sürelki uyuyorum, sürekli halsiz yorgunum. şikayet etmiyorum ama. bi yandan böyle olmasına seviniyorum. bir yerde okumuştum bebeğin kalbi durduğunda filan hamilelik belirtileri kısa zamanda yok olur diye. her gün midem bulandığında çok şükür hala benimde diye seviniyorum :)
elimden geldiğince iyi düşünmeye çalışıyorum, doktorum bile iyi düşün iyi olsun diyor.inanıyorum güzel olucak herşeyinşallah bulantılarım filan geçincede bu güzel günlerimin keyfini çıkarıcam bende :) birde sen 2li testi yaptırdın sanırım. ne oluyo, nasıl yapılıyo, sonuç hemen mi çıkıyo yoksa bekliyomuyoz bi kaç gün ?
oo diger topikten arkadaslarımda varmıssmerhaba kızlar 11+2 gunluk hamisim bende kısmetse 23subat dogum tarıhımızz
merhaba kızlar... bende bu gün itibariyle 11+4 oldum. şubatta doğum görünüyor banada. ilk bebeğimi kaybettim 11 haftalıkken,o yüzden her günüm diken üstünde geçiyor. en son dr. 3 hafta önce gittim 1 ay sonra gel 2li testide yaparız demişti. hergün onu merak ediyorum. kalbi hala atıyomu, yediklerim yarıyomu, yaramıyomu. çok fazla su içemiyorum. bulantılarım çok fazla, su bile midemi bulandırıyo. bebeğim çok küçük olmasına ramen çok yoruyo beni. sürelki uyuyorum, sürekli halsiz yorgunum. şikayet etmiyorum ama. bi yandan böyle olmasına seviniyorum. bir yerde okumuştum bebeğin kalbi durduğunda filan hamilelik belirtileri kısa zamanda yok olur diye. her gün midem bulandığında çok şükür hala benimde diye seviniyorum :)
canım hamıle oldugunu dusunenler grubunda hatrladın mı benı
hatırladım canım o yuzden yazdım aysede varmsben hala takıp edıorum o topıgı bakalım kım napmıs dıye ama yazmaya fırsatım olmuo sen hamılemıydın ozamanlar yaa yenımı?? hyrlı ugurlu olsun rabbım kucagına almayo nasıp etsın ınsallahh..
hatırladım canım o yuzden yazdım aysede varmsben hala takıp edıorum o topıgı bakalım kım napmıs dıye ama yazmaya fırsatım olmuo sen hamılemıydın ozamanlar yaa yenımı?? hyrlı ugurlu olsun rabbım kucagına almayo nasıp etsın ınsallahh..
Meraba senle aynıyız bende 11+4 üm benimde öncesinde iki düşüğüm varinşallah bu sefer sağlıkla alırız miniklerimizi
kucağımıza.
bende daha dün kan verdim sonuçlar ayın 10'unda çıkacakmış heyecanla bekliyorum ama kalbimi hiç bozmadım bunlar sadece tedbir sonuç iyi çıkacak Allah'ın izniyle başka bir olasılığı düşünmüyorum bile. Dün muayene olduk ense kalınlığını ölçtü 1.4 cm iyi çıktı çok şükür iyice baktı ultrasonda eline ayağına burnusuna :) sonra kan verdim şimdi sonuçlarını bekliyorum hayırlısı inşallah... büyüdükçe daha da heyecan veriyor :))
çok iyi yapıyosun, hayırlısı inşallah diyoruz ama inşallah hayırlısıda onların sağlıklı şekilde bizimle olmasıdır. bende bayramdan sonra yaptırıcam inşallah testleri, hem 4 hafta sonunda bebeğimi görücem ultrasonda. onu orda görmek bile nasıl mutlu ediyo, kanlı canlı yanımda olmasını hayal bile edemiyorum:)
canım ben antıbıyotık kullanırken kalmıstım belkı ordan hatrlarsınD
tamam canım hatırladım hatta okudumda o topıgımızde sohbetımızı hyrlı ugurlu olsun kucagımıza almak nasıp olsun. balıorum arkadaslarn haftalarına bnm bebısten daha kucukler ama muhtemel dogum tarıhlerı bnmknden erken acaba erken dollenme yada gec dollenme ıle mi alakalı kı bnm muhtemel dogum 23subat cıkıyor 11+3um 12 fln olmam lazım sat a gore de dr gec dollenme dedı 8 gunluk bi gerideyiz
evet canım bende sasırdım ıkımızın bu kadar yakın gorunce.ben doktorum bısey demedı kucuk yada buyuk dıye.ben sat 22 mayıs.en son doktora 7+6 yken gıttım bayramdan sona gıdıcem o zaman belkı soler.11 haftalık oldum ben 3 haftadr bebısımı hıc gormedım.ıyıdır demı? benım ıcın dua edın
bnm sat 11mayıs ultrasyona gore 8 gun gerıdeyız 3 doktorda gelısım gayet guzel saglıklı gec dollenme dedıler ama analık ıste rizeye gpdeyım sureklı doktorum olsun onada en ınce ayrıntısına kdr sorucam zaten ıkılı test zamanım fln gelıyor. sat gore 11 gun vr aramızda. pzts gunu gıttık dr ye babamız ılk defa gordu keyfı yerındeydı kolunuda kafasının altına almıs gıbı dr karnıma pıt pıt yptı uyuyordu hıc pas vermedı babayasende endıslenme gayet saglıklıdur rabbım o kdr guzel koruyorkı onlarıı masallahh bn hamıle old. bılmıodum ne agırlar kaldırdım esya topladım ucaga bındım x-ray cıhazlarından gctım araba yolcugu yprm dusun yanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?