şubat 2014 te anne olacaklar buraya

Kizlar bebisimin ense kalinligi iyi gayet dedi ikili tarama sonucu 15 gun snra insallah oda super olur aliswerise baslamayin ama kiz gibi gorunuyo dedi

canım cok sevındım bende henuz ıkılı test sonucumu ogrenmedım ıns salı ogrenıcem.ense kalınlıgı benım de cok sukur ıyı cıktı.cınsıyet hakkında bısey solemedı.ben 11+6yken gıttım sormadık bız o da solemedı. senın kı erken davranmıs walla yorum ıcın.

16haftayı beklıcez dedı zaten sorayım dyrdm heyecandan unutmusum dr soleyıverdı kıza benzıyor dıye muhtemelen nub teorısıne gore kemık yapısına gore yorum ypms olablr artıl yaklasıyor bklm saglıklı olsunlarda hyrlısı

ben o nub teorisini hıc anlamadım ultrason goruntusune bakıom ama neresıne gore neye bakıcam anlamadım.hayırlısı olsun ben bı dahakı randevumu 10 eylule aldım ayda bı kere cagırıyor.o zaman ogrenıcez allah nasıp ederse.tabı ınatcılık etmezse

Amin cnm bugun dr gittim dusuk tansiyon problem olmaz dedi bebegimde gayet iyidi masallah kipir kipirdi yedigim cikolata sayesinde cinsiyeti tam goremedik ama sanki kiz gibi dedi nasip saglikli olsunda kuzucuklar onemli olan o

ben dün kontrole gittim canım.doktor kız dedi :) çok mutluyummm :))) seninde bu zamanlara kadar göstermediyse muhtemelen kızdır. erkekler erken gösteriyor demişti doktorum.. Allah sağlıkla kucağımıza versin

Benimde 9 haftalık erkeğe benziyo dedi dr.
12 haftalık ikili test ultrasonuna 4kere girip çıktıktan sonra pipisini gördük oğluşumun.
16.haftada kesin diycem erkek için dedi.ama %99 erkek ultrason fotosunu yükleyemiyorumki yüklesem 12 haftalık pipi görüntüsünü göstericem ama olmuyo
16.haftayı genede bekliyorum çünkü 1 oğluşum var.bu kız olaydı iyiydi:)

maşallahhhh gosteren gösterıor walla DD ben 11+6yken gıttım ıkılı tarama ıcın,walla cinsiyet için hiç bişey solemedı herhalde pipi göremedı DD hayırlısı olsun ıns.ılk bebegımm erkek-kız onemı yok.saglıklı olsunda.

ıkılı testim cok sukur temız cıktı.darısı tum annelerın basına

16.haftada kesin diycem dedi drm.
Herşeyin hayırlısı tabi ama gönlüm ikinci evladımın kız olmasını istiyoo ne yalan söylememem.pzrtesi günü 4lü taramaya çağırdı drm.ozaman netleşecek inşallah.. 2li testinin temiz çıkmasına da çok sevindim.rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

amın canım sende saglıkla kucakla ıns.canım belkı haklısın 2. gebelıkte cınsıyet olayı bıraz da baskın oluyor ınsan her duyguyu tatmak ıstıor.yane kız evlat-erkek evlat nasıl bılmek ıstıor.yoksa saglıgı herseyden onemlı tabıkı.ben kimseyı bu isteğinden dolayı yadırgamam sonucta anneyız bız secmıyoruz farklı duygu tatmak ıstıoruz.Allah gonlune gore saglıklı versın ıns. bende ıns 11 eylulde ogrenıcem o zaman 16 haftalık olucam Allah nasıp ederse.
cınsıyet yorumlarına baktım ıkılı tarama da beta degerı 50 ustuyse kız dıorlar benım kı masallah 87 senın nasıl?

Beta değerini göremedim canım ben

böyle bi konu açtığımı bile unutmuşum.neredeyse 3 yıl olmuş:))) oğlum 33 haftalık doğdu ve şimdi tam 2 yaşında:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…