Aşılama Şubat 2015 de aşılama yaptıracak olan arkadaşlar gelsin bakalım bebişler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ben yarın ilk asilamami olucam ama tutmazsa bi 2. Istemiyorum. Nedense inancım yok asilamaya doktorum hemen tüp bebeğe izin vermiyor. Kaç yumurtan oldu senin cnm ?

Canim benim ilk asilamam klomen ileydi ve icime sinmeyen bir sey vardi hep...bu sefer Femara+igne ile oldu. 2 tane 20mm bir tane 14mmlik yumurta olustu catlama ignesi olmadan once...Doktor 14mm olan da muhtemelen catlar ama icindeki yumurtanin yasaya ihtimali net degildi...Yani 2 yada 3 yumurta ile asilamam yapildi.. Arastirmalarda ignlei asilamanin hamileik orani daha cok cikmis, o yuzden benim icinde farkli bir heyecan vardi bu sefer..

Sen umitli ol canim...hersey nasip sonucta...

Gördüm canım silikte olsa çizgi var hamîlesîn inşallah. Hasi bakalım inşallah herkesten gelsin hayırlı haberler sırayla

Gördüm canım silikte olsa çizgi var hamîlesîn inşallah. Hasi bakalım inşallah herkesten gelsin hayırlı haberler sırayla

Insallah canim...Bol bol bebisler olsun

Daha adet gunume var, insallah artarak ilerler...Iki cizgiyi gorunce sevinicem derken, farkettim ki kaygi hic bitmiyor...icimde bir vesvese ya kimyasal gebelikse diye...

Neyse bir kac gune netlesir, eminim guzel haberler verecek arkadaslar olacaktir...

Hayırlısı inşallah, bel agrısı iyi bişey ama belirti olarak, benim de 14 subattı, bugün tahlil yaptırdım negatif, cumartesi doktora gidicem be kan testi yaptırıcaö tekrar. 2 mart gec degil mi? Doktorun mu 2 martta yaptır dedi sana? 16. Gun oluyor Allah hayırlısını versin

evet canım doktor 2 martta gel test yapalım dedî ama bence progestandan dolayı öyle geç tarih verdi

Hadi hayirli olsun canim... Insallah gonlune gore olur...

Amin Sağol canım
Bu arada dün sadece bi damla kan geldi ve çok ağrı oldu ilk 4-5 saat sonra geçti. Yazilanlara göre normal olabilir dio. Bu arada 39 derece atesle hastaliktan geberiyorum dr sadece parol kullan dedi. İlaç icince düşüyor ama 4 saat etkisi sonra hadi baştan.

aynı dönem aşılama yaptıranlar olarak sanırım hiç birimizin ki tutmadı kuzum hayırlısı böyleymiş bende tabiri caizse böğüre böğüre ağladım içimdekini attım sonrada gözümden tek yaş düşmedi hazirana kadarda hiç bir şey yapmıycam istemiyorum da zaten bu aralar oluruna bıraktım sende öyle yap sakın kafana takma o beyin öyle bir etkiliyor ki inanamazsın.

Kızlar 14. Subat ve oncesi aşılama yaptıranlar ne durumdasınız? Ben bugun adet oldum sanırım. Normalden erken oldu pazar gunu olmam lazımdı. Progestan da içmeme rağmen, anlamadım niye erken oldu. Çatlatma iğnesinden dolayı mı acaba? Erken çatlamış oldu belki de yumurta. Bu ay nasip degilmiş ne yapalım.

bende 14 şubatta aşılama oldum canım yarın adet günüm 2 mart test günüm nasipse progestanı bugün içmedim çünkü adetimi geciktirip duygularımla oynuyo :)) benim ilk günden bu yana çok belim ağrıyo bugünde yoğun bi akıntı başladı renksiz bakalım hayırlısı olsun inşallah. Sende sanırım dediğine göre tam olarak adet olmadın demektir gönlüne göre olsun inşallah

Amin canim sagol, iyi haberlerini bekliyorum insallah

Benim de ilk gun cok agrim olmustu, normalmis...Gecmis olsun canim, dikkat et kendine, vitaminleri al duzenli...zor tabi ust uste gelmesi, Allah kolay versin...Insallah atesin cabuk duser..

Erken olmasina ben de sasirdim, genel de gecikme yapiyor progestron...Eger tam kanama seklinde degilse hemen adete yorma canim, belki lekelenmedir..Hayirlisi olsun insallah...

Benim de yarin adet gunum ama sizin gibi pazaretesi beklicem kan testi icin.. Zaten yarin isten erken cikmam pek mumkun degil...benim de icimi umitsizlik kaplamaya basladi...Belirtim hala yok, sadece bu sabah ve dun sabah atesimi olcmustum. Normalden biraz yuksek cikti... Daha once ates olmeyi denemistim genelde 97.8-98.1 F araliginda olurdu yumurtlamadan sonra, bugun ve dun 98.4 F cikti...Aceba progestron mu diye dusunmustum, ama Dun ben de progestron almayi unutmusum.. (benim termometre celsius degil Fahrenayt olarak olcuyor...)

Erken olmasina ben de sasirdim, genel de gecikme yapiyor progestron...Eger tam kanama seklinde degilse hemen adete yorma canim, belki lekelenmedir..Hayirlisi olsun insallah...
Sagol canim şimdi düşündükçe çözdüm durumu. 12. şubat gece çatlatma iğnesini olmuştum. Luteal faz kesin 14 gün sürüyor. Aşılama yapılalı 12 gün olmasına rağmen ovulasyon olalı 14 gün oldu. Ovulasyondan sonra 14. Gün zaten period başlıyor.

Herseyin hayirlis canim...sen kendini cok yipratma, hesap ustu hesap yapan, herseyi hayra ceviren var insallah..Allahin izniyle bebegin seni bulacaktir...Dua ile...

Kızlar bugün asilamami oldum şükür. Doktorumun dediğine göre hersey yolunda.hayirlisi neyse o olsun.bu patiklerden artık kendi bebisime örmek istiyorum

Eklentiler

• IMG-20150216-WA0005.webp
    60,7 KB · Görüntüleme: 64
Az once doktorun ofisini aradim, bugun yada yarin kan testi yapabilir miyim diye...tahmin ettigim gibi yarin sizin adet gununuz, kesin sonuc icin pazartesi yapmak daha iyi olur dedi. Pazartesi sabah sekize randevu verdi.. boyle olunca keske simdi turkiyede olsaydim diyorum...ne cok kasiyorlar burda...

14 Şubat'ta aşılama olanlardan biri benm..bekliyorum ben de.hafif batmalar oluyor arada belirti yok bende de progestan içiyorum Pazartesi'ne kadar adet olmam sanırm

merhaba arkadaşlar ben buraya yeni katıldım :) sizi sürekli takip ediyorum ama yeni üye oldum :) Allah hepinize hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatları kolaylıkla en hayırlı kısa zamanda nasip etsin inşallah :) ben 1,5 yıllık evliyim normal yolla bir buçuk yıldır deniyorum ama olmadı sperm morfolojisi düşük drlar olabilir diyor ama nasip olmadı. ben mart ayında aşılama düşünüyrdum ama sizin yazdıklarını okudum ilaç çatlatma iğnesi rahim filmi bunların hepsi aynı ay içinde olabiliyormu yani hepsini aynı anda yaptırıp aşılama olunabiliyor mu biraz bilgilendirirseniz çok sevinirim hepinize şimdiden
teşekkürler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…