Ben yarın ilk asilamami olucam ama tutmazsa bi 2. Istemiyorum. Nedense inancım yok asilamayadoktorum hemen tüp bebeğe izin vermiyor. Kaç yumurtan oldu senin cnm ?
Gördüm canım silikte olsa çizgi var hamîlesîn inşallah. Hasi bakalım inşallah herkesten gelsin hayırlı haberler sırayla
Hayırlısı inşallah, bel agrısı iyi bişey ama belirti olarak, benim de 14 subattı, bugün tahlil yaptırdım negatif, cumartesi doktora gidicem be kan testi yaptırıcaö tekrar. 2 mart gec degil mi? Doktorun mu 2 martta yaptır dedi sana? 16. Gun oluyor Allah hayırlısını versinArkadaşlar 14 şubatta aşılama yaptıran 5 kişi falandık de mi. Benim ilk günden bu yana belim ağrıyo bunun dışında birşey pek hîssetmiyorum test günümde 2 mart daha çok var hayırlısı inşallah hepimiz için
evet canım doktor 2 martta gel test yapalım dedî ama bence progestandan dolayı öyle geç tarih verdiHayırlısı inşallah, bel agrısı iyi bişey ama belirti olarak, benim de 14 subattı, bugün tahlil yaptırdım negatif, cumartesi doktora gidicem be kan testi yaptırıcaö tekrar. 2 mart gec degil mi? Doktorun mu 2 martta yaptır dedi sana? 16. Gun oluyor Allah hayırlısını versin
Hadi hayirli olsun canim...Insallah gonlune gore olur...
benimde üçüncü günüm hayırlısıHayırlı uğurlu olur inşallah. benimde bugün 8. günüm
aynı dönem aşılama yaptıranlar olarak sanırım hiç birimizin ki tutmadı kuzum hayırlısı böyleymiş bende tabiri caizse böğüre böğüre ağladım içimdekini attım sonrada gözümden tek yaş düşmedi hazirana kadarda hiç bir şey yapmıycam istemiyorum da zaten bu aralar oluruna bıraktım sende öyle yap sakın kafana takma o beyin öyle bir etkiliyor ki inanamazsın.Kızlar malesef adet oldum. Belirtilere hiç takılmayın. Psikoloji çok yanıltabiliyor. Önceki adetlerime göre farklıydı belirtiler güya ama adet oldum işte. Beyin fizyolojiyi gerçekten çok etkiliyor. Nedense çok ümitlenmiştim. Ağlaya ağlaya bir hal oldum.
bende 14 şubatta aşılama oldum canım yarın adet günüm 2 mart test günüm nasipse progestanı bugün içmedim çünkü adetimi geciktirip duygularımla oynuyo :)) benim ilk günden bu yana çok belim ağrıyo bugünde yoğun bi akıntı başladı renksiz bakalım hayırlısı olsun inşallah. Sende sanırım dediğine göre tam olarak adet olmadın demektir gönlüne göre olsun inşallahKızlar 14. Subat ve oncesi aşılama yaptıranlar ne durumdasınız? Ben bugun adet oldum sanırım. Normalden erken oldu pazar gunu olmam lazımdı. Progestan da içmeme rağmen, anlamadım niye erken oldu. Çatlatma iğnesinden dolayı mı acaba? Erken çatlamış oldu belki de yumurta. Bu ay nasip degilmiş ne yapalım.
Amin canim sagol, iyi haberlerini bekliyorum insallahbende 14 şubatta aşılama oldum canım yarın adet günüm 2 mart test günüm nasipse progestanı bugün içmedim çünkü adetimi geciktirip duygularımla oynuyo :)) benim ilk günden bu yana çok belim ağrıyo bugünde yoğun bi akıntı başladı renksiz bakalım hayırlısı olsun inşallah. Sende sanırım dediğine göre tam olarak adet olmadın demektir gönlüne göre olsun inşallah
Amin Sağol canım
Bu arada dün sadece bi damla kan geldi ve çok ağrı oldu ilk 4-5 saat sonra geçti. Yazilanlara göre normal olabilir dio. Bu arada 39 derece atesle hastaliktan geberiyorum dr sadece parol kullan dedi. İlaç icince düşüyor ama 4 saat etkisi sonra hadi baştan.
Kızlar 14. Subat ve oncesi aşılama yaptıranlar ne durumdasınız? Ben bugun adet oldum sanırım. Normalden erken oldu pazar gunu olmam lazımdı. Progestan da içmeme rağmen, anlamadım niye erken oldu. Çatlatma iğnesinden dolayı mı acaba? Erken çatlamış oldu belki de yumurta. Bu ay nasip degilmiş ne yapalım.
bende 14 şubatta aşılama oldum canım yarın adet günüm 2 mart test günüm nasipse progestanı bugün içmedim çünkü adetimi geciktirip duygularımla oynuyo :)) benim ilk günden bu yana çok belim ağrıyo bugünde yoğun bi akıntı başladı renksiz bakalım hayırlısı olsun inşallah. Sende sanırım dediğine göre tam olarak adet olmadın demektir gönlüne göre olsun inşallah
Sagol canim şimdi düşündükçe çözdüm durumu. 12. şubat gece çatlatma iğnesini olmuştum. Luteal faz kesin 14 gün sürüyor. Aşılama yapılalı 12 gün olmasına rağmen ovulasyon olalı 14 gün oldu. Ovulasyondan sonra 14. Gün zaten period başlıyor.Erken olmasina ben de sasirdim, genel de gecikme yapiyor progestron...Eger tam kanama seklinde degilse hemen adete yorma canim, belki lekelenmedir..Hayirlisi olsun insallah...
Sagol canim şimdi düşündükçe çözdüm durumu. 12. şubat gece çatlatma iğnesini olmuştum. Luteal faz kesin 14 gün sürüyor. Aşılama yapılalı 12 gün olmasına rağmen ovulasyon olalı 14 gün oldu. Ovulasyondan sonra 14. Gün zaten period başlıyor.
14 Şubat'ta aşılama olanlardan biri benm..bekliyorum ben de.hafif batmalar oluyor arada belirti yok bende de progestan içiyorum Pazartesi'ne kadar adet olmam sanırmKızlar 14. Subat ve oncesi aşılama yaptıranlar ne durumdasınız? Ben bugun adet oldum sanırım. Normalden erken oldu pazar gunu olmam lazımdı. Progestan da içmeme rağmen, anlamadım niye erken oldu. Çatlatma iğnesinden dolayı mı acaba? Erken çatlamış oldu belki de yumurta. Bu ay nasip degilmiş ne yapalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?