Aminnn herkesin inşallahBizim de dort yil oldu...Sen gonlunu ferah tut canim...insallah guzel sonuclanir...
benimde ilk aşılamam ptesi oldu hayırlısı olsun allah herkesin gönlüne göre versin tabii bizimdeAmin canim insallah, cok istiyorum. Insallah zamani gelmistirde bu tedavi vesile olmustur Allahin izniyle hepimize
benimde ilk aşılamam ptesi oldu hayırlısı olsun allah herkesin gönlüne göre versin tabii bizimde
Bugün aşılama yapıldı kizlar hadi Bismillah dedim çıktım yola Allahim sen bizlerin yardımcısı ol inşallah
Hayırlısı cnm ben bu testten bişi anlamıyorum bekle bakalım inş pozitiftirBu arada bende hic bir belirti yok..bel agrisi, gogus sancisi, batma hissi...hic biri, bu da endiselendiriyor beni..belki de hala cok erken...normalde 28 Subatta test gunum...
Hayırlısı cnm ben bu testten bişi anlamıyorum bekle bakalım inş pozitiftir
Canım bi koyu kırmızı var bide onun solunda bi çizgi var ama. Biraz uzağındaki bende bi ara Yanlışlıkla bu testlerden sipariş etmiştim netten anlamadım attım hepsini hayırlısı takma valla inşallah hayırlısı olsunCizgi gorunmuyor mu?
Canım bi koyu kırmızı var bide onun solunda bi çizgi var ama. Biraz uzağındaki bende bi ara Yanlışlıkla bu testlerden sipariş etmiştim netten anlamadım attım hepsini hayırlısı takma valla inşallah hayırlısı olsun
Canım bi koyu kırmızı var bide onun solunda bi çizgi var ama. Biraz uzağındaki bende bi ara Yanlışlıkla bu testlerden sipariş etmiştim netten anlamadım attım hepsini hayırlısı takma valla inşallah hayırlısı olsun
Ben silik cizgiyi goruyorum, insallah pozitiftir. Ben de bugün kanda baktırdım negatif cikti ama bakalım cumartesi tekrar baktırıcam. Hani 3-5 falan cıksa umudum vardı ama <0.5 cıktı bu sefer olmadı galiba.Kizlar benim 11 gunum, ve yine test yaptim, dayanamadim....hala cok silik cikiyor, malesef koyulasti diyemem...Ama fotografta gorunuyor gibi...Gorebiliyor musunuz resimde? Resim cok da guzek cikmadi..Ancak bu kadar cekebildim..Lutfen benim icinde dua edin, cizgi koyulassin, 4 senedir o salak cizgiyi gormek icin ugrastim...
Normalde resme göre silikte olsa bi çizgi var ve silik çizgi kesinlikle pozitif erken gebelik demektir.yalniz kullandığımız ilaçlar etki eder mi bilmiyorum canim teste. Ne kalmış şurda azcık sık dişini :) 15. GÜN gelsin ve kan testi yapıp güzel haberi ver bizeKizlar benim 11 gunum, ve yine test yaptim, dayanamadim....hala cok silik cikiyor, malesef koyulasti diyemem...Ama fotografta gorunuyor gibi...Gorebiliyor musunuz resimde? Resim cok da guzek cikmadi..Ancak bu kadar cekebildim..Lutfen benim icinde dua edin, cizgi koyulassin, 4 senedir o salak cizgiyi gormek icin ugrastim...
Hayirlisi olsun canim. Insallah mutlu son olur hepimiz icin...benimde ilk aşılamam ptesi oldu hayırlısı olsun allah herkesin gönlüne göre versin tabii bizimde
Normalde resme göre silikte olsa bi çizgi var ve silik çizgi kesinlikle pozitif erken gebelik demektir.yalniz kullandığımız ilaçlar etki eder mi bilmiyorum canim teste. Ne kalmış şurda azcık sık dişini :) 15. GÜN gelsin ve kan testi yapıp güzel haberi ver bize
Ben silik cizgiyi goruyorum, insallah pozitiftir. Ben de bugün kanda baktırdım negatif cikti ama bakalım cumartesi tekrar baktırıcam. Hani 3-5 falan cıksa umudum vardı ama <0.5 cıktı bu sefer olmadı galiba.
Bugün aşılama yapıldı kizlar hadi Bismillah dedim çıktım yola Allahim sen bizlerin yardımcısı ol inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?