Aşılama Şubat 2015 de aşılama yaptıracak olan arkadaşlar gelsin bakalım bebişler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kizlar benim 11 gunum, ve yine test yaptim, dayanamadim....hala cok silik cikiyor, malesef koyulasti diyemem...Ama fotografta gorunuyor gibi...Gorebiliyor musunuz resimde? Resim cok da guzek cikmadi..Ancak bu kadar cekebildim..Lutfen benim icinde dua edin, cizgi koyulassin, 4 senedir o salak cizgiyi gormek icin ugrastim...

Bu arada bende hic bir belirti yok..bel agrisi, gogus sancisi, batma hissi...hic biri, bu da endiselendiriyor beni..belki de hala cok erken...normalde 28 Subatta test gunum...

Bu arada bende hic bir belirti yok..bel agrisi, gogus sancisi, batma hissi...hic biri, bu da endiselendiriyor beni..belki de hala cok erken...normalde 28 Subatta test gunum...
Hayırlısı cnm ben bu testten bişi anlamıyorum bekle bakalım inş pozitiftir

Cizgi gorunmuyor mu?
Canım bi koyu kırmızı var bide onun solunda bi çizgi var ama. Biraz uzağındaki bende bi ara Yanlışlıkla bu testlerden sipariş etmiştim netten anlamadım attım hepsini hayırlısı takma valla inşallah hayırlısı olsun

Yok ya bu testler amerikada en cok kullanilan testlerden..hassasligi cok daha yuksek aslinda...bu zamana kadar ben hep negatifi gordum ama bu benim ilk kez 2. cizgiyi gorusum..O yuzden testten yana degil kaygim aslinda...daha koyulasmasini bekliyorum...

iki kez cikti mesaj...

Ben silik cizgiyi goruyorum, insallah pozitiftir. Ben de bugün kanda baktırdım negatif cikti ama bakalım cumartesi tekrar baktırıcam. Hani 3-5 falan cıksa umudum vardı ama <0.5 cıktı bu sefer olmadı galiba.

Normalde resme göre silikte olsa bi çizgi var ve silik çizgi kesinlikle pozitif erken gebelik demektir.yalniz kullandığımız ilaçlar etki eder mi bilmiyorum canim teste. Ne kalmış şurda azcık sık dişini :) 15. GÜN gelsin ve kan testi yapıp güzel haberi ver bize

Insallah canim guzel haberi vermek nasip olur...:)

Bu benim 2. asilamam, daha oncede ayni asamalardan gectim, nasip olmadi malesef.. Testler hep negatifti..o yuzden ilaclardan olmadigini biliyorum ...4 yil bekleyince inan o bir kac fazla gun insana cok geliyor...ben de kanda kesin sonucu ogranmek istiyorum insallah nasip olur...

iyi akşamlar arkadaşlar
yok mu daha hamile olan ya? :)
Benimde bugün aşılamada 8. günüm sadece göğüs ağrım var hafif başka da yok sanki farklı bişey
Merakla bekliyorum bakalım

Ben silik cizgiyi goruyorum, insallah pozitiftir. Ben de bugün kanda baktırdım negatif cikti ama bakalım cumartesi tekrar baktırıcam. Hani 3-5 falan cıksa umudum vardı ama <0.5 cıktı bu sefer olmadı galiba.

Bence bir kac gun daha bekle canim...Benim her negatifimde 0.1 cikiyordu..Senin 0.5 cikmis, belki de gec tutunmustur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…