- 25 Ekim 2013
- 511
- 217
- 73
Insallah canim guzel haberi vermek nasip olur...:)
Bu benim 2. asilamam, daha oncede ayni asamalardan gectim, nasip olmadi malesef.. Testler hep negatifti..o yuzden ilaclardan olmadigini biliyorum ...4 yil bekleyince inan o bir kac fazla gun insana cok geliyor ...ben de kanda kesin sonucu ogranmek istiyorum insallah nasip olur...
Ben yarın ilk asilamami olucam ama tutmazsa bi 2. Istemiyorum. Nedense inancım yok asilamayaInsallah canim guzel haberi vermek nasip olur...:)
Bu benim 2. asilamam, daha oncede ayni asamalardan gectim, nasip olmadi malesef.. Testler hep negatifti..o yuzden ilaclardan olmadigini biliyorum ...4 yil bekleyince inan o bir kac fazla gun insana cok geliyor ...ben de kanda kesin sonucu ogranmek istiyorum insallah nasip olur...
iyi akşamlar arkadaşlar
yok mu daha hamile olan ya? :)
Benimde bugün aşılamada 8. günüm sadece göğüs ağrım var hafif başka da yok sanki farklı bişey
Merakla bekliyorum bakalım
Benden ilac istemedi canm. Asilamadan sonra cirinone jel verdi sadece. Yolun acik olsun, Allah hakkinda hayirlisini versin canim
Aynn yaaa bi olsun artık bize umut olsunAyin bitmesine 3 gun kaldi, hickimse cikmadi hamile olanmarttami patlama yapicaz yoksa kizlar
tşk yaptırdım bugün aşılamamı yatıyorum şuan, sağolsun kaynanam kaldırmıyor hiç
Hayirlisi canim benimde 8 inde..hickimse yok sanki bu ay asilama yaptiran, yaptiranlardanda guzel haber gelmiyor morale ihtiyacim varBenim sonuç martın 2 sinde belli olacak baklım hayırlısı
Aynn ocak ayına bakıyorum bi umut var orda hamile olanlar bizdede çıkar inşlhHayirlisi canim benimde 8 inde..hickimse yok sanki bu ay asilama yaptiran, yaptiranlardanda guzel haber gelmiyor morale ihtiyacim var
Siz cumada yaptırA bilirsiniz ben 16 şubatta yaptırdım 15. Gün 2 mart oluyoArkadaşlar 14 şubatta aşılama yaptıran 5 kişi falandık de mi. Benim ilk günden bu yana belim ağrıyo bunun dışında birşey pek hîssetmiyorum test günümde 2 mart daha çok var hayırlısı inşallah hepimiz için
Cnm çıkar zaten 14. Gün oluyoBen 13 subatta asilama yaptirdim cuma gunu yani 27sinde test yaptircam drumoktorum öyle dedi yada beklemelimiyim
Aynen oyle hayirlisi diyelim ve sin9 gunEminim burdaki herkesin bir yani umutlu, bir yani huzunludur canim. Uzulme sakin rabbim nasip ederse her turlu olur, sIkma canini..
Kızlar çok üzgünüm adet oluyorum leke gelmeye başladı . Test yapmaya bile fırsatım olmadı. Sizler inşallah mutlu haberler alırsınız
Canim ben bir kac defa test yaptim, hep cok silik cizgi cikiyor (bir kac sayfa geride resim eklemistim) ama daha adet gecmedigi icin emin degilim...Arkadaşlar 14 şubatta aşılama yaptıran 5 kişi falandık de mi. Benim ilk günden bu yana belim ağrıyo bunun dışında birşey pek hîssetmiyorum test günümde 2 mart daha çok var hayırlısı inşallah hepimiz için
Hayirlisi canim benimde 8 inde..hickimse yok sanki bu ay asilama yaptiran, yaptiranlardanda guzel haber gelmiyor morale ihtiyacim var
Bende cok hafif silik bir cizgi gordum canim. Acaba ilaclardanmi diye dusunuyordum ama tecrubende var bu konuda daha once test yaptiginda cikmamis. Insallah gunden gune koyulasir, merakla beklyorum hadi sen umit o bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?