Aşılama Şubat 2015 de aşılama yaptıracak olan arkadaşlar gelsin bakalım bebişler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Bende cok hafif silik bir cizgi gordum canim. Acaba ilaclardanmi diye dusunuyordum ama tecrubende var bu konuda daha once test yaptiginda cikmamis. Insallah gunden gune koyulasir, merakla beklyorum hadi sen umit o bize

Ben yarın ilk asilamami olucam ama tutmazsa bi 2. Istemiyorum. Nedense inancım yok asilamaya doktorum hemen tüp bebeğe izin vermiyor. Kaç yumurtan oldu senin cnm ?

iyi akşamlar arkadaşlar
yok mu daha hamile olan ya? :)
Benimde bugün aşılamada 8. günüm sadece göğüs ağrım var hafif başka da yok sanki farklı bişey
Merakla bekliyorum bakalım

Ayin bitmesine 3 gun kaldi, hickimse cikmadi hamile olan marttami patlama yapicaz yoksa kizlar

Arkadaşlar 14 şubatta aşılama yaptıran 5 kişi falandık de mi. Benim ilk günden bu yana belim ağrıyo bunun dışında birşey pek hîssetmiyorum test günümde 2 mart daha çok var hayırlısı inşallah hepimiz için

Siz cumada yaptırA bilirsiniz ben 16 şubatta yaptırdım 15. Gün 2 mart oluyo

Ben 13 subatta asilama yaptirdim cuma gunu yani 27sinde test yaptircam drumoktorum öyle dedi yada beklemelimiyim

Kızlar çok üzgünüm adet oluyorum leke gelmeye başladı . Test yapmaya bile fırsatım olmadı. Sizler inşallah mutlu haberler alırsınız

Progestan kullandırıyo bana 2 aydır o da zaten adeti geciktiriyo o sebeple 2 mart dedî sanırım normalde adet olmam gereken tarîh 27 şubat beklemeyi düşünüyorum inşallah ne kadar umudum yok desemde içim kıpır kıpır sanırım hayal kırıklığı olacak negatif olursa

Canim ben bir kac defa test yaptim, hep cok silik cizgi cikiyor (bir kac sayfa geride resim eklemistim) ama daha adet gecmedigi icin emin degilim...

Bu arada ben de hic bir belirti yok gibi..bel agrim hic olmadi zaten...bakalim zaman ne gosterecek...

Hayirlisi canim benimde 8 inde..hickimse yok sanki bu ay asilama yaptiran, yaptiranlardanda guzel haber gelmiyor morale ihtiyacim var

Beklemede olan cok kisi var canim...Galiba herkes adetin gecmesini bekliyor. Insallah o zaman guzel haberler gelecek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…