- 7 Ocak 2014
- 3.153
- 4.445
- 333
- 39
Ilk asilamamdi, ama 2 yildir ugrasiyorum. 3 gundurde cok zor zamanlar gecirdim, tedavi olup emek verip umut baglamak insani dahada yikiyormus.Yoksa bu kacinci negatif allstik artik..oyle tabi cnm agliycaz sizliycaz gecicek Rabbim nasip etmedikce olmaz zaten...
Korkusuzkorkak arkdşm yanlışlıkla seni cevaplamışım bleumermaid E yazmıştım gerçi hepimiz in sorunu ayında işte hyrlısı
üzülme canım ya, ben 7 yıldır uğraşıyorum baksana ama yinede halime şükrediyorum hayatta neler var, bizim yine umudumuz var kimileri varki hiç bir zaman anne olamayacak, umudunu kaybetme son adegilim.cabala, klomen-aşılma-tüp bebek ne gerekiyorsa onu yap şansın varken
Et caniimmm benim hepimiz icin et, sen hamissin Rabbim kabul eder insallahRica ederim canım benim ne demek. Sıkıntılar bizler için inşallah sorun olmadan atlatırsın.
Belirti olarak aslında pek bir şey hissetmedim. Aynı adet belirtileri gibi farklı bir şey olmadı yani.
Göğüste şişlik vardı birde adet tarihime doğru aynı adet sancısına benzer kısa kısa ağrılar oldu. Sen sanırım test yapmışsın inşallah tez zamanda sana da, buradaki tüm isteyen arkadaşlarımıza da nasip olur. Sizler için de dua edeceğim.
32 yim canim o yuzden coook acelem varrBende nerdeyse 3 yıldır uğraşıyorum cnm buyaz 4 yıl olcak evliliğimiz göz açıp kapayıncaya kadar zamn çok hızlı geçiyor inşllah senin yaşı bilmiyorumda ben 30 uma varmadan bitane nasip eder 27 yaşim
Et caniimmm benim hepimiz icin et, sen hamissin Rabbim kabul eder insallah
basi cekiyorsun arkandan gelelim insallah, hamis oldun bizi unutma tamammi kuzumm
Sagol canim ne yapmam gerekiyorsa yapicam artik. Bu ay tup bebek dusunuyorum kismetse, yas 32 zaten yetrince vakit kaybettim bir asilama daha denemek istemiyorum. Ama iste hesapta olmadan cikan bu yeni hastaligimi arastirmaliyim, cunku hic iyi degilim. Insallah tedaviler cakismazda bu ay tup bebege gecebilirim.
Seninde 2. Asilaman insallah tutar, Allah yardimcimiz olsun. Bagimizi koparmayalim kizlar haberleselim. Insallah tez zamanda ardarda birbirimizin guzel haberlerini aliriz
Şu an hala inanamıyorum ama hamileyimmmmm :)
Bugün sabah eşimi gönderdim git nöbetçi eczaneden hemen test al dedim. Gelince hemen sabahki ilk idrarımla yaptım çift çizgi çıktı durdukça belirginleşti. Sonra hemen kan vermeye gittim o da akşam açıklandı hamileyim. Şu an rüya görüyorum sanki bir türlü inanamıyorum. Allah'ım inşallah sağ salim bir hamilelik olur. Allah'ım herkese versin bu duyguyu inşallah :)
Ama şuan bir pürüz çıkacak diye çok korkuyorum.
Canım senin kaçıncı günündü? yaptın mı test ?
canım çok mutlu oldum seni adına, inşallah sağlıklı sıhhatlı kucağına alırsın bebeğini, ilk şanslımız sensin inşallah devamıda gelir, benimde 11. gün, perşembe günü test yapcam çok heyecanlıyım, hamişlerin duası kabul olurmuş bizim için dua et
Benim de 10. Gün cnm ama sanki goguslerim deki ağrı azalıyor galiba bu ayda olmadıcanım çok mutlu oldum seni adına, inşallah sağlıklı sıhhatlı kucağına alırsın bebeğini, ilk şanslımız sensin inşallah devamıda gelir, benimde 11. gün, perşembe günü test yapcam çok heyecanlıyım, hamişlerin duası kabul olurmuş bizim için dua et
Hayirli olsun canim insallah sorunsuz bi hamilelik gecirirsin, sen hangi asamada hamile kaldin pekiİnşallah canım benim, inşallah sizlere de nasip olur
Henuz kesin tani konmadi canim, yeniden dr.a gidicemyeni hastalığın ne canım
Henuz kesin tani konmadi canim, yeniden dr.a gidicem
Benim de 10. Gün cnm ama sanki goguslerim deki ağrı azalıyor galiba bu ayda olmadı
İnşallah canım benim, inşallah sizlere de nasip olur
Bende tüp istiyorum ama doktorum daha çok erken diyo.asilamaya devam edecegime maddi olarak tup daha mantikli geliyo.bakalim ikna edersem Mayıs ta tüp yaptiricam. Psikolojim bozuldu biraz dinleniyimaynen benimde göğüs ağrım azaldı kısmet napalım öbür ay tüp yaparım ben
Bende tüp istiyorum ama doktorum daha çok erken diyo.asilamaya devam edecegime maddi olarak tup daha mantikli geliyo.bakalim ikna edersem Mayıs ta tüp yaptiricam. Psikolojim bozuldu biraz dinleniyim
Bende 29 oldum cnm :)aslında bir boş gebelik kürtaj üstünden 1 yıl geçti o yüzden doktorum tüp bebeğe erken diyo senin alacagin ilaçlar için diyor. seni öyle iyi anlıyorum ki.tum hamile arkadaşları mi görmek istemiyorumyaşın kaç senin, ben 29 oldum doktorum hala gençsin yumurtaların çok genç 50 yaşına kadar doğum yapabilen nadır kadınlardansın tüp için erken diyor ama kararlıyım, 2 ay sonra 7 aylık evli eltim doğum yapacak ve bir süre bizde kalacak yani misafirleri hep bizim eve gelecek, ay inşallah seninde olur darısı sana, üzülme felan filan diyecekler sinirlerim alt üst olcak zaten dokunsan ağlayan biri oldum çıktım, yani karar verdim ben Rabbim de nasip ederse öbür ay İstanbul yolcusuyum, tabi inşallah gerek kalmaz bu ay tutar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?