Aşılama Şubat 2015 de aşılama yaptıracak olan arkadaşlar gelsin bakalım bebişler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

üzülme canım ya, ben 7 yıldır uğraşıyorum baksana ama yinede halime şükrediyorum hayatta neler var, bizim yine umudumuz var kimileri varki hiç bir zaman anne olamayacak, umudunu kaybetme son anına kadar çabala, klomen-aşılma-tüp bebek ne gerekiyorsa onu yap şansın varken

Sagol canim ne yapmam gerekiyorsa yapicam artik. Bu ay tup bebek dusunuyorum kismetse, yas 32 zaten yetrince vakit kaybettim bir asilama daha denemek istemiyorum. Ama iste hesapta olmadan cikan bu yeni hastaligimi arastirmaliyim, cunku hic iyi degilim. Insallah tedaviler cakismazda bu ay tup bebege gecebilirim.
Seninde 2. Asilaman insallah tutar, Allah yardimcimiz olsun. Bagimizi koparmayalim kizlar haberleselim. Insallah tez zamanda ardarda birbirimizin guzel haberlerini aliriz

Et caniimmm benim hepimiz icin et, sen hamissin Rabbim kabul eder insallah
basi cekiyorsun arkandan gelelim insallah, hamis oldun bizi unutma tamammi kuzumm

32 yim canim o yuzden coook acelem varr Allah yolumuzu acik etsin insallah, iyi, kotu her turlu haberleselim burada ama enn coktaa guzel haberleri vermek nasip olsun insallah

Kizlar soylemeyi unuttum, idrar testim negatif cikmisti, ama bugun kanda beta hcg de baktirdim. Adet yerini bulusun... o da negatif tabi ama henuz adet olmadim. Biran once adet olup onume bakmak, yeni tedavilerimi olmak istiyorum.

Et caniimmm benim hepimiz icin et, sen hamissin Rabbim kabul eder insallah
basi cekiyorsun arkandan gelelim insallah, hamis oldun bizi unutma tamammi kuzumm

İnşallah canım, inşallah mart ayında sizde yaşarsınız bu duyguyu
Unutmam tabi ki, buraya girebildiğim müddetçe takip ederim :)

yeni hastalığın ne canım

canım çok mutlu oldum seni adına, inşallah sağlıklı sıhhatlı kucağına alırsın bebeğini, ilk şanslımız sensin inşallah devamıda gelir, benimde 11. gün, perşembe günü test yapcam çok heyecanlıyım, hamişlerin duası kabul olurmuş bizim için dua et

İnşallah canım benim, inşallah sizlere de nasip olur

Benim de 10. Gün cnm ama sanki goguslerim deki ağrı azalıyor galiba bu ayda olmadı

aynen benimde göğüs ağrım azaldı kısmet napalım öbür ay tüp yaparım ben
Bende tüp istiyorum ama doktorum daha çok erken diyo.asilamaya devam edecegime maddi olarak tup daha mantikli geliyo.bakalim ikna edersem Mayıs ta tüp yaptiricam. Psikolojim bozuldu biraz dinleniyim

25inde aşılama yapıp ta ayın 12 sini bekleyen arkadaşlarım umutsuzluğa kapılmak için henüz çok erken, Rabbimden ümit kesilmez moralinizi yüksek tutun. Perşembe günü inşallah hayırlı haber alırız..bende de durum aynı, hafif bir göğüs ağrısından başka bir belirti yok ama ümitle bekliyorum.. İnşallah hakkımızda hayırlısı olur.. Olmazsa da pes etmek yok devam edeceğiz yılmadan isyan etmeden.. Benim ilk aşılamam, olmazsa ara vermeden 2.yi yapıcam, sonra da tüp bebeğe geçeriz. Rabbim fazla aratmadan verir inşallah hepimize hayırlısıyla..

Bende tüp istiyorum ama doktorum daha çok erken diyo.asilamaya devam edecegime maddi olarak tup daha mantikli geliyo.bakalim ikna edersem Mayıs ta tüp yaptiricam. Psikolojim bozuldu biraz dinleniyim

yaşın kaç senin, ben 29 oldum doktorum hala gençsin yumurtaların çok genç 50 yaşına kadar doğum yapabilen nadır kadınlardansın tüp için erken diyor ama kararlıyım, 2 ay sonra 7 aylık evli eltim doğum yapacak ve bir süre bizde kalacak yani misafirleri hep bizim eve gelecek, ay inşallah seninde olur darısı sana, üzülme felan filan diyecekler sinirlerim alt üst olcak zaten dokunsan ağlayan biri oldum çıktım, yani karar verdim ben Rabbim de nasip ederse öbür ay İstanbul yolcusuyum, tabi inşallah gerek kalmaz bu ay tutar

Bende 29 oldum cnm :)aslında bir boş gebelik kürtaj üstünden 1 yıl geçti o yüzden doktorum tüp bebeğe erken diyo senin alacagin ilaçlar için diyor. seni öyle iyi anlıyorum ki.tum hamile arkadaşları mi görmek istemiyorum bende tüp bebeği ist da düşünüyorum ama o ancak yaza kalır. Ama Mayıs ta planladigim gibi hamile kalırsam öğretmen olduğum için seneye 2. Dönemi kapatırim diyorum.:) ins bu planlarimiza gerek kalmaz cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…