Aşılama Şubat 2015 de aşılama yaptıracak olan arkadaşlar gelsin bakalım bebişler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kizlar belirti aramiyorumda yarim saat once ayaktayken muthis basim dondu, suanda tam olarak iyi degilim uzandim, cok basim donuyor. ? Tansiyonum dustu heralde biraz dinleneyim
canım dinlen sen fırsat buldukça jel böyle baş döndürmez bence bebek olabilir sebebi. İnşallah şubatın şanslısı sen ol ben hep bu beklenti içindeyim Allah yardımcımız olsun

canım dinlen sen fırsat buldukça jel böyle baş döndürmez bence bebek olabilir sebebi. İnşallah şubatın şanslısı sen ol ben hep bu beklenti içindeyim Allah yardımcımız olsun
Ay hadi insallah canim daha cok husrana ugramaktan korktugumdan, umitlenmeye bile cesaret edemiyorum..
Allahim hepimize hayirlisini versin insallah

Evet kızlar bugün aşılamam yapıldı 2 yumurta gelişmiş çatlamaya hazırmış yapmıycaklardı Çoğul gebelikten dolayı ama sonra Yaptılar çok şükür dedim ilkinde tek yumurtaydıda tutmadı bunda tutcakda bide ikiz olcak dedim kafamdan hayırlısı Herşeyin ya ayın 19 na kadar bekliycem negatif olursa 3 cü defa da aşılama olcak sonrası Allah kerim

Asıl risk benim ki 6 yumurta ydi :) ama biz risk olarak görmüyoruz eşim ikiz ucuza hepsini istiyor.benim 2. Asilamaya bile sabrim yok.masallah sana canım.

Merhaba arkadaşlar, uzun süredir takip ettiğim bir topik daha önce hiç yazmamıştım. Bende şubat aşılaması yaptıranlardanım maalesef benimkide tutmadı. Eşimdede bendede hiç bir sorun yoktu ilk tedavi ilk aşılamamdı. Ben adet olunca dr umu değiştirmeye kara verdim. Yeni dr um bana daha önceki testlerime ve tahlillerime bakarak sorun buldu bende yumurta güçsüzlüğü ve eşimde sperm hareketliliğinde sorun buldu ( eski dr uma içimden neler saydığımı bilemezsiniz ). Neyse yeni dr um bana 1. aşımanın % 10, 2. aşılamanın % 20, 3. aşılamanın %30, 4. aşılamanında % 40-50 arası şansı var dedi. Tüpün ise ilk seferde % 50 dedi, kararı bize bıraktı. Bizde tüp bebeği mantıklı bulduk. Çünkü tedavide olsak normal yolla gebelik şansı çok zor ve zaman kaybı dedi 30 undan sonra yumurta rezevrleri azalıyormuş yaşım 28 bu arada. Tek doktara bağlı kalmamanız açısından sizinle paylaşmak istedim arkadaşlar. İnşallah nasibimizde varsa olur diyerek yeniş bir yola çıktık.

Merhaba canim yeni tedavin hayirli olsun, benimde ilk asilamamdi. Eger tutmazsa 2. Yi denemeyi dusunmuyorum. Buyuk ihtimal tup bebege gecerim. Bakalim nasibimizde ne var...

Zahidecim yeni asilaman hayirli olsun. Sen yurtdisindaydin dimi, orda 3 kere asilama denemeden tup bebege gecirmiyorlar heralde. Epey kuralci bir surec var orda. Insallah bu tutarda 3. Ye gerek bile kalmaz canim

Kizlar belirti aramiyorumda yarim saat once ayaktayken muthis basim dondu, suanda tam olarak iyi degilim uzandim, cok basim donuyor. ? Tansiyonum dustu heralde biraz dinleneyim

Canim bas donmesi ben de olmustu 10-11 gunler de. Ama insallah seninki hayilri bir haber icindir..

Eger kullandigin test hassassa cikar, gerci bazi bayanlarin idrara gec cikiyormus... Ben cok erken cok dusuk oranda olmasina ragmen testte gormustum...

Aslinda aklimda yoktu, dr.un dedigi gun kan testi yapacaktim. Kendim bakmiycam dedim ama bugun ne olduysa aklima girdi iste. Esimide aradim gelirken test al dedim. Ozellikle belirtmedim hassas al diye...bi yandan dayanamiyorum, bir yandan da cok korkuyorum

Yok canim yok malesef yarin 15. Gun neden cumayi bekleyeceksin?

Bilmem hep cuma diye hesap etmiştim garanti olsun diye sanırım :)
Bugün işten gelirken eşimi zorladım test yapayım diye ama bir türlü ikna edemedim
İlla bekleyelim diyor. Test almadı

Bilmem hep cuma diye hesap etmiştim garanti olsun diye sanırım :)
Bugün işten gelirken eşimi zorladım test yapayım diye ama bir türlü ikna edemedim
İlla bekleyelim diyor. Test almadı
Bizimkiside oyle.. ama ben tel Actim basinin etini yedim gelirken al illa diye msj atmis aldim diyo
aslinda cok korkuyorum simdi gorcem kocaman tek cizgiyi moralim bozulucak. Niyetine girip yapmayinca da duramam aklim orda kalir... kasiniyorum ben aglamak icin yaa

Kızlar bugün aşılama oldum ya sabah heralde 3 cü söyleyişim yani sağ kasığım çok ağrıyor şimdi ya sabah iş var bide kızlar şimdi 2 yumurta gelişmiş ya benim nekadar yumurta geliştiyse hepsi çatlıyormu bunların ??
Bide son soru aşılama günü ilişki hakkında ne düşünüyorsunuz yani aynı gün MÜ ertesi günmü aman Dr siz bilirsiniz dedide ondan

Canim benim irili ufaklı 6 yumurta ydi geçen ay hepsi catladigi ama kontrolsüz çok büyük olduğunda çatlama dan kalıp kist oluyor.ben im asilama günü doktor istirahat dedi ama ertesi gün ilk ilişki dedi.bakalim hayırlısı hepimiz icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…