Aşılama Şubat 2015 de aşılama yaptıracak olan arkadaşlar gelsin bakalım bebişler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ins cnm ama hep negatif olunca insan umutsuzluga kapiliyor işte. Ben bi 2. Aşılamayı istemiyorum.yani maddi olarak çok kayıp geliyor 2-3 asilamaya kadar tüp yaparım diyorum ama tabi ins hiç birine gerek kalmaz.bu sefer hepimiz güzel haberi alırız. .

sbsiso arkadaşım inşallah hayat planladığın gibi gider, aynı yaştaymışız bak:). ben önümüzdeki ay yapmazsam tüpü bir daha yapamam moralman yıkılırım, hazır kararlıyken yapıyım gitsin, düğünümdeki altınlarımı bozdurmamıştık bugüne saklamışız demekki onlarla yaptırcam, fesat biri değilim ama psikolojim için eltim doğum yapmadan hamile kalmam gerekiyor, Allah hakkımızda hayırlısını versin

senle aynı fikirdeyim bende perşembeyi bekliyorum mübarek gün Allah yüzümüze baksın inşallah, benim 2. aşılama aslında yapmıycak tüpe gidecektim doktorum son kez aşılama yapalım dedi, 500 olan fiyatını 300 e çekti çatlatma iğnemi de kendisi hediye etti sağolsun, zaten gonal f 450 iğnem vardı 1 kutu daha aldım, herkesin iyiliği üstündeydi o gün 300 tl ye altığım iğneyi eczacım 220 tl ye verdi doktorun 300 tl lik ücretinide eltim hediye verdi, yani 220 tlyle kapattık bu aşılamayı ilk aşılamam 1500 ü geçmişti, inşallah bu vesileleri Rabbim bilerek yapmıştır kabul eder dualarımı ve dua eden herkesin duası kabul olur inşallah

canım ben sana cvp yadım ama açık yazmışım genel yazmışım yani sayfa sonlarını okurmusun:)

Kızlar ben hamilelik ilk aşılama o yüzden hiç bir arkadaşım ümitsizliğe kapilmasin Rabbim hepinize nasip eder inşallah dualarım sizinle

Kızlar ben hamilelik ilk aşılama o yüzden hiç bir arkadaşım ümitsizliğe kapilmasin Rabbim hepinize nasip eder inşallah dualarım sizinle
Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin, darısı da bize olsun inşallah Rabbim duy sesimizi..

Kizlar soylemeyi unuttum, idrar testim negatif cikmisti, ama bugun kanda beta hcg de baktirdim. Adet yerini bulusun... o da negatif tabi ama henuz adet olmadim. Biran once adet olup onume bakmak, yeni tedavilerimi olmak istiyorum.
Canım adet olmadan belli olmaz. . hadi inşallah tutmuştur

Ben de 25 subat asilama olanlardanim...hafifi gogus ve kasik agrisi baska belirti yok...

bende kasık ağrısı neredeyse kalmadı, sadece birazcık göğüs ağrısı var.. yarın kanda çıkar mı acaba bizim? 13. gün olmuş oluyor..
Kesin cikar ama ben yaptirmayacagim persembe günü adet olmazsam yaparim test..ikinci asilamamdi bu da tutmazsa bi sure ara vericem cok yiprandim biraz uzaklasmak istiyorum su donemlerden...

Kesin cikar ama ben yaptirmayacagim persembe günü adet olmazsam yaparim test..ikinci asilamamdi bu da tutmazsa bi sure ara vericem cok yiprandim biraz uzaklasmak istiyorum su donemlerden...
haklısın aslında sabretmek lazım.. benim ilk aşılamam, tecrübesizim biraz, heyecan da var tabi ilk olunca.. bakalım hayırlısı olsun hakkımızda..

haklısın aslında sabretmek lazım.. benim ilk aşılamam, tecrübesizim biraz, heyecan da var tabi ilk olunca.. bakalım hayırlısı olsun hakkımızda..
Ins ilkinde tutar..ben de ilkinde cok heyecanliydim hatta tuttu diye oyle umitlendim ki negatifi gorunce yikildim hoc hatirlamak bile istemiyorumo anı...nu asilamada cok rahattim genelde tutmaz kafasindayim...kendime bi suru plam yaptim tutmazsa gezicem tozucam bi sure bebek sozcugunu bile kullanmicam gercekten psikolijimi de korumak zorundayım seninki umarim tutar ama korkma dunyanin sonu degil olmazsa da...

Offfff kızlar benimde bugün 11. Gün ve hiç bişey hissetmiyorum. Ilk aşılamada 12. Gün koyu lekeyle birlikte adetim gelmişti. çok heyecanlıyım yüce Rabbim hepimize sabır versin.

kızlar benim aşılamanın 12. günü perşembe test yapcam ama umudum azalmaya başladı karnımda ve belimde ağrı var adet ağrısı gibi benimle aynı sorunu yaşayan varmı

Kızlar benimde 11. Günüm göğüs acısı dışında hiç bişi yok.ama ben adet olacağım zamanda anlamam işin kötüsü.adet olmasamda hemen test yapmicam sıkıldım test yapmaktan. Zaten doktorum da adet olmazsan 10 gün sonra gel dedi.ins sırayla alırız güzel haberleri....

Inşallah canım bu sefer bebişlere kavuşurUz. Bende yapmamayı düşünüyom test daha çok hayal kırıklığına uğruyor insan.

Kızlar günü gelmeden test yapmayin benim 2.asılamam ve bugun 10.günü evde idrar testi yaptim negatif cıktı resmen göctüm moralman simdi nasıl gecicek 4 gün bilmiyorum ve hicbir belirtimde yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…