Aşılama Şubat 2015 de aşılama yaptıracak olan arkadaşlar gelsin bakalım bebişler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Benim 13. Gun idrar testi negatif yine tutmadi...ayak agrilarim da basladi demek ki adet yolda...hayirlsi.

Kızlar son durumlar nedir ????
benim cuma çatlatma iğnesi cumartesi 2.aşılama diye planlanmıştı bakalım kısmetse inşallah. Bunun dışınfa meryem suresi meryem ana otu falan derken zaman geçirmeye çalışıyorum hepimiz için dua ediyorum bî yürlü akışına bırakamıyorum Allah geniş hazinesinden birer küçük mucize göndersin hepimize înşallah

şafak doğan güneş:) heyecan dorukta beklemedeyim.. yarın haberleşiriz
Yarın 14. Günüm ama bugün ağrısı azalan goguslerim ve 2 sivilcem var.bence bu ayda olmadı. Doktora son kez muayene olup birakicam tüp bebeğe kadar.yaza da ins ist a gidip tüp yaptiricam. Biraz kafa dagitayim. ..

Yarın 14. Günüm ama bugün ağrısı azalan goguslerim ve 2 sivilcem var.bence bu ayda olmadı. Doktora son kez muayene olup birakicam tüp bebeğe kadar.yaza da ins ist a gidip tüp yaptiricam. Biraz kafa dagitayim. ..
sen ayın 25'inde olmamış mıydın aşılamayı? ben 25inde oldum, yarın 15. günüm olmuş olacak.. olmazsa da can sıkmak yok, vardır Rabbimin bir bildiği..

sen ayın 25'inde olmamış mıydın aşılamayı? ben 25inde oldum, yarın 15. günüm olmuş olacak.. olmazsa da can sıkmak yok, vardır Rabbimin bir bildiği..
26. Sinda oldum cnm yarın 14 oluyor.can sıkmamak elde değil. Insan ister istemez hep umutlaniyor. Ama olmadiysa bu ay spor diyet gezmeler kafa dagiticam. 1 yıldır 15 gün bekle sonra bi 15 gün daha bekle.gun saymaktan 1 yıl geçmişte anlamadik :(

kızlar bugün son gün yarın sabah dananın kuyruğu kopuyor, çok strese girdim, gece hiç bitmesin diye dua ediyorum ama böyle saçma bi duanın kabul olmayacağınında bilincindeyim, bugün çok şiddetli bel ağrım oldu ama adet ağrısına benzemiyodu, hayatımda yaşamadığım bi ağrıydı, aklımdan acaba tuttuda düşükmü yapıyorum diye geçtide çok şükür ağrım kalmadı, bu gece hep birlikte dua edelim nolur

sen yazınca dikkatimi çekti benimde adet olmadan bir hafta önce kadar çenemde kocaman bi sivilce çıkardı, istinasız her ay olmuştur ama bu kez küçücük bi sivilcem bile yok cildimde çok yağlıdır halbuki, bi yanım umutlu bi yanım sönük Rabbim mutluluk gözyaşları nasip etsin hepimize inşallah

Hayirli olsun canim insallah sorunsuz bi hamilelik gecirirsin, sen hangi asamada hamile kaldin peki

Canım yeni girebildim internete,
Çok teşekkür ederim :KK68:
Benim ilk aşılamamdı, 1 senedir istiyorduk, aşılamadan da pek umutlu değildim ama nasip oldu çok şükür. İnşallah en kısa zamanda darısı sizlere olsun :KK9:

sen yazınca dikkatimi çekti benimde adet olmadan bir hafta önce kadar çenemde kocaman bi sivilce çıkardı, istinasız her ay olmuştur ama bu kez küçücük bi sivilcem bile yok cildimde çok yağlıdır halbuki, bi yanım umutlu bi yanım sönük Rabbim mutluluk gözyaşları nasip etsin hepimize inşallah
Benim komik ama popomda oluyor sivilce :) bugün iyice sinirlerim bozuldu ağladım. Esimde kızıyor çıkan sivilceye ağlıyorsun diye :) bugun ist medipol u aradim.sartlar uyuyor rapor alirsaniz 4000 dedi tüpe. Hayırlısı olsun tatlim ins güzel haberini alırız yarın :)

Benim komik ama popomda oluyor sivilce :) bugün iyice sinirlerim bozuldu ağladım. Esimde kızıyor çıkan sivilceye ağlıyorsun diye :) bugun ist medipol u aradim.sartlar uyuyor rapor alirsaniz 4000 dedi tüpe. Hayırlısı olsun tatlim ins güzel haberini alırız yarın :)

devlet raporu çok zor veriyor ya 3 aşılama yaptırma şartı var, prosedürler felan çok, ben acıbadem maslakla görüşmüştüm geçen ay, çok araştırdım tüp bebeği ve Bülent tıraş bana göre en iyisi, benim tutmazsa öbür ay ona gitmeyi planlıyorum, 5750 tl ilaçlar hariç fiyatı ama napalım bebeğime canım feda

kızlar dayanamadım sabahtan kalkıp test yaptım ama sonuç negatif, ben artık tüp bebek bölümüne geçiyorum 3. aşılamayı kalbim kaldırmaz, yaptıramam bi daha, tek negatif benimdir inşallah bekleyen herkesinki tutar, tüpe geçen varsa orada görüşmeye devam ederiz öptüm hepinizi

kızlar dayanamadım sabahtan kalkıp test yaptım ama sonuç negatif, ben artık tüp bebek bölümüne geçiyorum 3. aşılamayı kalbim kaldırmaz, yaptıramam bi daha, tek negatif benimdir inşallah bekleyen herkesinki tutar, tüpe geçen varsa orada görüşmeye devam ederiz öptüm hepinizi
Ben de an itibariyle hasta oldum..sizde sorun neydi bizim esimde sayi ve morfoloji sıkıntısı..benim de 2. Asilamamdi yine tutmadi ilk ikisi klomenle oldu bi defa daha denicem ama igneyle...tüp bebek icin cesaretim yok :(

Kizlar bende 25 subat asilamaydim ve benimde bu sabahki test negatif:KK42:
Çok umudum yoktu olanda böylece ucuup gitti. Artık o günün geleceğini hiç beklemiyorum.

Her şeyde vardır bir hayır sakın fazla üzme kendini bende ilk aşılamadan sonra hemen vakit kaybetmeden tüp tedavisinde başladım şuan yumurta gelişimi aşamasındayım, sabırla bekliyoruz.

Back
X