Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Bn hicbirsey yasamadim
Tutunca mi yasanir tutmayinca mi bilmiyorum ama bisey hissedemedim hala ve cok uzuluyorum
Canim ben suanda bunlari belirti olarak dusunmuyorum. Daha bende yerlesme olmamistir hem 3. Gun emb. Hem de normalde dollenmeden 8 gun sonra yerlesme oluyor. Hem bir suru bwlirti ile gebe kalan da var belirtisiz kalanda. Benim endisem saglik problemleri surwkli hormon aliyoruz. Rahim duvari surekli kalinlasiyor dogal olmayan yollarla vücudun bir tepkisi oluyor. Bu konuda daha tecrubeli olan var mi diye merak ettim ben.

Gunaydin arkadaslar. Transferimin 2. Gunu ve 3. Gun transferi yani 5 gun olduk. Bir sorum olacak sabaha karsi sol kasigimda siddetli ama cok kisa suren bir sanci oldu. Ya yunurta toplamadan armagan bir agri ya da ilaclardan var mi yasayan?
Günaydın canım. .benim de transferden sonra başladı ağrılar hiç durmuyor Regl ağrısı gibi, Son iki gündür de sol kasigima vuruyor ama gün içinde bazen kayboluyor ağrı..doktor hormonlardan rahim ve yumurtaliklar genişliyor dedi bana..embriyo 5. Günü geçtiği için tutunmanin da etkisi olabilir..

Yok bn anladim seni
Hani bi hareketlilik olsa birileri var icerde diyecem kendimce
Bnmde 3.gun embriyosuydu hakkimizda hayirlisi.

Bn hicbirsey yasamadim
Tutunca mi yasanir tutmayinca mi bilmiyorum ama bisey hissedemedim hala ve cok uzuluyorum
hem kuzim bukdr kendine stres yapma. Anneleri rahat olsun ki kaldiklari yeri begensinler gitmesinler. Ne de guzel yere geldik desinler bol bol dua hersey icin. Dun aksam hepinize Meryem suresi okudum yine dilerim kabul olur dualarimiz.

Sagil canim. Ayen senin anlattigin gibi regl olacakmis gibi agri var. Genc kizken daha agir yasardim tipki onun gibi. En azindan yasayan birtek ben degilim dr a da sormussun icim rahatladi biraz daha. Tesekkur ederim

Dollenmeden 8 gun sonra yerlesme oluyor dedigin,transferden 5 gun sonrami cnm?

Yok bn anladim seni
Hani bi hareketlilik olsa birileri var icerde diyecem kendimce
Bnmde 3.gun embriyosuydu hakkimizda hayirlisi.
canım ya belirti aramaktan helak ettin kendini valla böyle umutsuz görmek istemiyorum kimseyi biz elimizden geleni yaptık şimdi geriye kalan sadece umut etmek. sen de umutlu ol lütfen bol bol dua et ben elimi karnıma koyup sürekli salavat getiriyorum ya musavvir, ya şafi, ya halik okuyorum. namazlarımdan sonra yasin, amme, kenzül arş, inşirah, Meryem sureleri ne bileyim işte okuyorum elden başka bişey gelmiyor.

Sagil canim. Ayen senin anlattigin gibi regl olacakmis gibi agri var. Genc kizken daha agir yasardim tipki onun gibi. En azindan yasayan birtek ben degilim dr a da sormussun icim rahatladi biraz daha. Tesekkur ederim
benim de ağrılarım oluyor ama daha çok batma şeklinde ve oturup kalkarken... ama olacak neler geçirdi bu bünye 5 aydır neler, opular transferler düşükler histeroskopiler tekrar opular tekrar transferler ah ahh dili olsa da konuşsa:)

Allah kabul etsin cnm.inan bende elimde zikirmatik yaklasik 10binlere geldim,salavati tefriciye cekiyorum,transfere gitmeden 41 meryem suresi,bir suru esmaul husna okudum okuttum,hala annem meryem suresi okuyor,Allah kabul eder insaAllah.
Ya ister istemez gun boyu yalnizim kendimi dinliyorum.
Bu yil kpss ye gircem,kitaplarim vardi evde,biraz bakim dedim,dun bi actim ikinci satirda baktim hayal kuruyorum
Rabbim ya ol deyiversin yada sabrini versin,tukendim ben.

kızlar neden biz böyle stres seviyemizi arttırdık bilmiyorum.İki gündür girip yazıları okuyorum ama o kadar gerginim ki moral bozmayayım diye yazamıyorum.Tedavi belirtilerinden delilik belirtilerine geçmeye başladı benimkiler

Allahim en kisa zamanda evlatlarimizi kucagimiza almayi nasip eder.Cektigin bunca derdin sonu isiklarla sonuclanir umarim.

aa tükenmek filan hiç yakışmıyor. evet evde olduğun için sıkıldın sen biraz yok mu yakının annene falan gitsen ne bileyim arkadaşların varsa bi kahveye... ben işyerinde olduğum için daha iyi geçiyor vakit

olsun delilik de insan için sal kendini boşver etrafımızda yeteri kadar akıllı var idare eder bizi
sen hangi aşamadaydın canım?

Kizlar bende belirtiler vardi kasik agrisi sag kasigimda gerilme hisediyodum 8 gunden sonra bi halsizlik goguslerimde asiri dolgunluk uyku hali ama ne fayda sonuc negatif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…