Bundan haberim yoktuevet bana anlatılanda da jeli kullanıp 3 dk kadar yatıyosun sonra kalkıp yarım saat yurumen gerekiyo dediler.yürümezsek ilaç erimezmiş içimizde
ben varım cnm 3 gün geçti benimde... günümüzü 3-4 gün geçebiliyormusBenim adet gunum bugun ama olamdim daha acaba ilaclarin etkisi varmi hala vucutta sonuc negatif olup regl donemi gelip adet olmayam varmi arkadslar?
valla benimde aynıydı sonuç negatif.. kimse belirtilere takılmasın o yüzdenKizlar bende belirtiler vardi kasik agrisi sag kasigimda gerilme hisediyodum 8 gunden sonra bi halsizlik goguslerimde asiri dolgunluk uyku hali ama ne fayda sonuc negatif
ben varım cnm 3 gün geçti benimde... günümüzü 3-4 gün geçebiliyormus
canım sabah yapmaya çalış. daha iyi etkisi olur.Bundan haberim yoktuben kolaylık olsun diye gece yatmadan yapiyodum
inşallah cnm.. bende biran önce gelsin istiyorum kasıklarımda agrı var olacak heralde birde çok fazla yogun akıntım oluyorHim iyi cnm ozamn birkc gune olurum insalh
haklisin canim. neden böyle olduk bilmiyorum. olacagi varsa zaten olucak biz elimizden geleni yapiyoruz. topigimiz pozitif haberlerle senlensin insallahhhhhArkadaşlar iş yoğunluğundan çok giremedim. Naptınız siz ya. Herkeste bir karamsarlık, olumsuzluk. Güzel düşünelim güzel olsun. Negatiflerden sonra bizim bol bol hamileye ihtiyacımız var ki topiğimiz şenlensin.Transferi olan arkadaşlar belirti aramayın. İlaçlar da her bünyeye göre farklı etki yapıyor.Hadi bakalım ilk güzel haber kimden gelecek
KIZLAR BELİRTİLERİ TAKILMAYIN BEN BÜTÜN BELİRTİLERİ YAŞADIM KASIKTA BATMA SANCI BULANTI KASIKTA ŞİŞLİK VE OLMADI HAMİLEMİYİM DEĞİLMİYİM DİYE ENDİŞELENMEYİN KAFANIZI RAHAT OLACAK İŞLERLE MEŞGUL OLUN BİR SONRAKİ TEDAVİMDE ALDIGIM EN ÖNEMLİ KARARLARDAN BİRİDİR BU.Inşallah sağlıklı tutunurlarsa kese görüldükten sonra basliyormus asıl belirtiler arada hamile kalan arkadaşların topigini okuyorumda
inşallah cnm.. bende biran önce gelsin istiyorum kasıklarımda agrı var olacak heralde birde çok fazla yogun akıntım oluyor
kesinlikle haklısın negatif alanlar olarak aynı durumları yaşadık..bende karar aldım.kanda pozitif görmeden asla idrarda bakmayacam inşallah.KIZLAR BELİRTİLERİ TAKILMAYIN BEN BÜTÜN BELİRTİLERİ YAŞADIM KASIKTA BATMA SANCI BULANTI KASIKTA ŞİŞLİK VE OLMADI HAMİLEMİYİM DEĞİLMİYİM DİYE ENDİŞELENMEYİN KAFANIZI RAHAT OLACAK İŞLERLE MEŞGUL OLUN BİR SONRAKİ TEDAVİMDE ALDIGIM EN ÖNEMLİ KARARLARDAN BİRİDİR BU.
yok maalesef sil baştan olacak.. yada ameliyat olacam tüpüm açılabilirmis normal yola kalabilirmişim laparoskopi ameliyatı şimdi onu araştırıyorum maddi manevi zor süreçlerdeyim anlayacagın cnmDondurulmus embiryolarin varmi sevilay
yok maalesef sil baştan olacak.. yada ameliyat olacam tüpüm açılabilirmis normal yola kalabilirmişim laparoskopi ameliyatı şimdi onu araştırıyorum maddi manevi zor süreçlerdeyim anlayacagın cnm
Ilk tedavimde cok aglagim cok kotuydum. Tek yumurta o da olgun bile degil. Yaklasik 1 ay arada kendimibeni uzen herseyden uzaklastirdim. Dusunmedim degil dusundum agladim vs ama daha cabuk toparlanmaya calistim 3 yumurta ikisi olgun. Bakin bu benim icin mucize gibi birsey cunku ilk dr yumurtan yok demisti bana. Olsa bile en dusuk kalite demisti. Transferim oldu iyi kalite embriyo. Rabbime emanet hersey ben ona emanet ettim. Sonra yeni dr umun yaklasimi beni motive etti. Bundan sonraki surec nasil olur bilmiyorum ama dusunceler cok etkiliyor insani. dr transferden sonra oyle yatma dedi beyin bunu depresyon olarak algiliyor dedi mesela. Iyi dusunun arkadaslar cok iyi. Bu sadece bunun icin degil. Normal hayatinizda da sizi mutsuz eden ne varsa gormeyin artik.KIZLAR BELİRTİLERİ TAKILMAYIN BEN BÜTÜN BELİRTİLERİ YAŞADIM KASIKTA BATMA SANCI BULANTI KASIKTA ŞİŞLİK VE OLMADI HAMİLEMİYİM DEĞİLMİYİM DİYE ENDİŞELENMEYİN KAFANIZI RAHAT OLACAK İŞLERLE MEŞGUL OLUN BİR SONRAKİ TEDAVİMDE ALDIGIM EN ÖNEMLİ KARARLARDAN BİRİDİR BU.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?