Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Anladim cnm allah yardimcimz olsun insalh gercekten cok zor bu surec insalh hyrli haberler aliriz herkesten

CANIM MAŞALLAH ALLAHIM SANA UMUT KAPILARINI AÇMIŞ NE GÜZEL YAZDIKLARIMIZ UMUTSUZLUKTAN DEĞİL O KADAR COK YASADIM Kİ (KENDİ ADIMA SÖYLÜYORUM) ALIŞTIM ARTIK VE BENDE BURAYA HER GİRDİĞİMDE BENİM GİBİ BELİRTİLER YASAYAN BİRİLERİNİ BULMAK BENİ DAHA COK UMUTLANDIRDI VE BENİMLE AYNI BELİRTİLERİ YAŞAYAN BİR ARKADAŞIM BENDEN ÖNCE TEST YAPTI VE HAMİLE HABERİNİ ALDIK VE BENDE COK UMUTLANDIM KESİN DİYORDUM AMA MALESEF RABBİM BENİM BİRAZ DAHA SABRETMEMİ İSTEDİ. BU YAZDIKLARIMIZ SİZİN UMUTLARINIZI KIRMASIN MEVLAM KİME NEYİ NASİP EDERSE BİZ BİLEMEYİZ SADECE ÖĞRENDİĞİM BİRŞEY VAR Kİ HERKESİN VUCUDU FARKLI TEPKİLER VERİYOR . BU BELİRTİLERİ OKUDUKÇA GEREKSİZ YERE DAHA COK ÜZÜLÜYORUZ. HERŞEYİ VEREN RABBİM MUHAKKAK ÜMİT ONDA , İÇİNİZ RAHAT OLSUN İNŞALLAH SİZLERİN HABERLERİNİZLE SEVİNECEĞİZ BİZLERE UMUT OLACAKSINIZ.......

Esim bu olaylari ogrendigimiz zamanlardan sonra bir cuma hutbesinde dinlemis Rabbim sevdigi kulu sikintili zamanlarinda kendine yonlendirirmis sevmedigini isyan ettirirmis. Hamdolsun bikere bile isyan etmedim. Goruyorum li siz de oylesiniz. Rabbim en kisa zamanda kucaginiz yerinizi yurdunuzu evlatlrla doldursun. Inanciniz tam oldukca olacagina eminim ben. Ben simdi beklemedeyim sonuçta ne olur bilmiyorum ama mevlam neylerse guzel eyler. Belirti de aramiyorum aramayacagim da. )))

hayırlı olsun öncelikle ben de tranfer sonrası 20 dk sonra wc ye çıktım. Test zamanına kadar üzüldüm kalktım diye tutmadı vb. Düşüncelerle. Ama şükürler olsun test sonuç + canım. Rahat ol pişman olma üzme kendini. Iyi düşün iyi olsun. Hayırlısıyla mutlu haberini alacağız.....

canim benzer seyler yasamisiz. benim ilk tedavimde hic yumurtam büyümedi birtane bile yoktu. 28 yasindayim. 3-4 doktor gezdim. bikaci yumurta nakli konusuna bile deyindi. rabbime bin sükür bir mucize oldu ve 9 yumurtam toplandi.
ben de artik umutla bakiyorum gelecege. allah isterse hersey olur. her ay degisebilio yumuirtalar azalabilio ama cogalabiliyor da.ben buna inaniyorum artik.

ne kadar güzel bir haber inşallah benim ve buradaki herkes için de aynısı olur....

hamdolsun 9 yumurta ağlayacaktım neredeyse okurken. mucizemiz bizimle işte.
inşallah sonucumuzda pozitif olur.
benim de yaş 29 ne kadar da benzer şeyler yaşamışız.

AMİN CANIM ARKADAŞIM İNŞALLAH GÜZEL HABERLERİNİ ALIRIZ MEVLAM KULUNA NASİP ETMEYECEĞİ ŞEYİN DUASININ TEKRARINI NASİP ETMEZMİŞ ÇOK ŞÜKÜR HAYIRLI BİR EVLAT SAHİBİ OLMAK HALA DUALARIMIZDAYSA İNANIYORUM BİRGÜN KUCAĞIMIZA VERECEK ......

Kızlar olumsuz yorumlarla içimi kararttiniz ayhh :) benden size iyi haber. Bugün yumilerimi görmeye gittim maşallah 7 tane olmuşlar teyzeleri gayet de güzel ilerliyorlarmis.cumartesi tekrar çağırdılar.bugün ekstra catlamayi önlemeye iğne de verdiler. Operasyona devam

BİRDE SANA BİR KİTAP TAVSİYE EDECEĞİM BULABİLİRSEN BU DÖNEMDE OKU COK İYİ GELECEK ..

Bir Dilek Dile Gerçek Olsun
(Mutluluğun Gerçek Hikayesi)
Safiya Hussain

Sagolasin canim. RABBIM hayirli ise hepimize verecektir elbet. Ben ona tevekkul ettim. Ona teslimim. O ol derse olacak. Olmazsa da ondan oldugunu bilip tevekkulle yaklasmak lazim...RABBIM gonlunuzdekini versin sizlerede insalah hayirlisiyla
Aminnnn aynen canim tevekkül etmek sabrin sonucu cok güzeldir hepimizin kucagini doldursun rabbim isteyen herkese versinnn

Ohhh masallah saglikli olsunlar kaliteli kocamann olsunlarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…