- 21 Şubat 2015
- 904
- 2.136
- 158
- 36
aminnn..şu ezanlar hürmetine amin inşallah herkesin yüzü gülerAnladim cnm allah yardimcimz olsun insalh gercekten cok zor bu surec insalh hyrli haberler aliriz herkesten
CANIM MAŞALLAH ALLAHIM SANA UMUT KAPILARINI AÇMIŞ NE GÜZEL YAZDIKLARIMIZ UMUTSUZLUKTAN DEĞİL O KADAR COK YASADIM Kİ (KENDİ ADIMA SÖYLÜYORUM) ALIŞTIM ARTIK VE BENDE BURAYA HER GİRDİĞİMDE BENİM GİBİ BELİRTİLER YASAYAN BİRİLERİNİ BULMAK BENİ DAHA COK UMUTLANDIRDI VE BENİMLE AYNI BELİRTİLERİ YAŞAYAN BİR ARKADAŞIM BENDEN ÖNCE TEST YAPTI VE HAMİLE HABERİNİ ALDIK VE BENDE COK UMUTLANDIM KESİN DİYORDUM AMA MALESEF RABBİM BENİM BİRAZ DAHA SABRETMEMİ İSTEDİ. BU YAZDIKLARIMIZ SİZİN UMUTLARINIZI KIRMASIN MEVLAM KİME NEYİ NASİP EDERSE BİZ BİLEMEYİZ SADECE ÖĞRENDİĞİM BİRŞEY VAR Kİ HERKESİN VUCUDU FARKLI TEPKİLER VERİYOR . BU BELİRTİLERİ OKUDUKÇA GEREKSİZ YERE DAHA COK ÜZÜLÜYORUZ. HERŞEYİ VEREN RABBİM MUHAKKAK ÜMİT ONDA , İÇİNİZ RAHAT OLSUN İNŞALLAH SİZLERİN HABERLERİNİZLE SEVİNECEĞİZ BİZLERE UMUT OLACAKSINIZ.......Ilk tedavimde cok aglagim cok kotuydum. Tek yumurta o da olgun bile degil. Yaklasik 1 ay arada kendimibeni uzen herseyden uzaklastirdim. Dusunmedim degil dusundum agladim vs ama daha cabuk toparlanmaya calistim 3 yumurta ikisi olgun. Bakin bu benim icin mucize gibi birsey cunku ilk dr yumurtan yok demisti bana. Olsa bile en dusuk kalite demisti. Transferim oldu iyi kalite embriyo. Rabbime emanet hersey ben ona emanet ettim. Sonra yeni dr umun yaklasimi beni motive etti. Bundan sonraki surec nasil olur bilmiyorum ama dusunceler cok etkiliyor insani. dr transferden sonra oyle yatma dedi beyin bunu depresyon olarak algiliyor dedi mesela. Iyi dusunun arkadaslar cok iyi. Bu sadece bunun icin degil. Normal hayatinizda da sizi mutsuz eden ne varsa gormeyin artik.
Esim bu olaylari ogrendigimiz zamanlardan sonra bir cuma hutbesinde dinlemis Rabbim sevdigi kulu sikintili zamanlarinda kendine yonlendirirmis sevmedigini isyan ettirirmis. Hamdolsun bikere bile isyan etmedim. Goruyorum li siz de oylesiniz. Rabbim en kisa zamanda kucaginiz yerinizi yurdunuzu evlatlrla doldursun. Inanciniz tam oldukca olacagina eminim ben. Ben simdi beklemedeyim sonuçta ne olur bilmiyorum ama mevlam neylerse guzel eyler. Belirti de aramiyorum aramayacagim da.CANIM MAŞALLAH ALLAHIM SANA UMUT KAPILARINI AÇMIŞ NE GÜZEL YAZDIKLARIMIZ UMUTSUZLUKTAN DEĞİL O KADAR COK YASADIM Kİ (KENDİ ADIMA SÖYLÜYORUM) ALIŞTIM ARTIK VE BENDE BURAYA HER GİRDİĞİMDE BENİM GİBİ BELİRTİLER YASAYAN BİRİLERİNİ BULMAK BENİ DAHA COK UMUTLANDIRDI VE BENİMLE AYNI BELİRTİLERİ YAŞAYAN BİR ARKADAŞIM BENDEN ÖNCE TEST YAPTI VE HAMİLE HABERİNİ ALDIK VE BENDE COK UMUTLANDIM KESİN DİYORDUM AMA MALESEF RABBİM BENİM BİRAZ DAHA SABRETMEMİ İSTEDİ. BU YAZDIKLARIMIZ SİZİN UMUTLARINIZI KIRMASIN MEVLAM KİME NEYİ NASİP EDERSE BİZ BİLEMEYİZ SADECE ÖĞRENDİĞİM BİRŞEY VAR Kİ HERKESİN VUCUDU FARKLI TEPKİLER VERİYOR . BU BELİRTİLERİ OKUDUKÇA GEREKSİZ YERE DAHA COK ÜZÜLÜYORUZ. HERŞEYİ VEREN RABBİM MUHAKKAK ÜMİT ONDA , İÇİNİZ RAHAT OLSUN İNŞALLAH SİZLERİN HABERLERİNİZLE SEVİNECEĞİZ BİZLERE UMUT OLACAKSINIZ.......
Canım heyecanla bekliyorum biz seni arayacaz dediler biran önce aralar inşallah
hadi bakalım biz de bekliyoruz hayırlı haberleriniCanım heyecanla bekliyorum biz seni arayacaz dediler biran önce aralar inşallah
hayırlı olsun öncelikle ben de tranfer sonrası 20 dk sonra wc ye çıktım. Test zamanına kadar üzüldüm kalktım diye tutmadı vb. Düşüncelerle. Ama şükürler olsun test sonuç + canım. Rahat ol pişman olma üzme kendini. Iyi düşün iyi olsun. Hayırlısıyla mutlu haberini alacağız.....son soru :) ; ben dün eve gelirken arabada oturarak geldim evde de öyle çok yatmadım. 2 saat anca o da hep kıpırdanarak. sol tarafıma dönüp uyumaya çaılştım onu da beceremedim :) bi şekilde hep sağa döndüm dün gece çok ağır iş yapmıyorum ama öyle yatamıyorum da . burada okuyorum da hep yatanlar da var ben yanlış mı yapıyorum? bir de transferden yarım saat sonra wc ye gittim ben yanımdaki 1 saat bekledi ona da kafam takıldı.
canim benzer seyler yasamisiz. benim ilk tedavimde hic yumurtam büyümedi birtane bile yoktu. 28 yasindayim. 3-4 doktor gezdim. bikaci yumurta nakli konusuna bile deyindi. rabbime bin sükür bir mucize oldu ve 9 yumurtam toplandi.Ilk tedavimde cok aglagim cok kotuydum. Tek yumurta o da olgun bile degil. Yaklasik 1 ay arada kendimibeni uzen herseyden uzaklastirdim. Dusunmedim degil dusundum agladim vs ama daha cabuk toparlanmaya calistim 3 yumurta ikisi olgun. Bakin bu benim icin mucize gibi birsey cunku ilk dr yumurtan yok demisti bana. Olsa bile en dusuk kalite demisti. Transferim oldu iyi kalite embriyo. Rabbime emanet hersey ben ona emanet ettim. Sonra yeni dr umun yaklasimi beni motive etti. Bundan sonraki surec nasil olur bilmiyorum ama dusunceler cok etkiliyor insani. dr transferden sonra oyle yatma dedi beyin bunu depresyon olarak algiliyor dedi mesela. Iyi dusunun arkadaslar cok iyi. Bu sadece bunun icin degil. Normal hayatinizda da sizi mutsuz eden ne varsa gormeyin artik.
ne kadar güzel bir haber inşallah benim ve buradaki herkes için de aynısı olur....hayırlı olsun öncelikle ben de tranfer sonrası 20 dk sonra wc ye çıktım. Test zamanına kadar üzüldüm kalktım diye tutmadı vb. Düşüncelerle. Ama şükürler olsun test sonuç + canım. Rahat ol pişman olma üzme kendini. Iyi düşün iyi olsun. Hayırlısıyla mutlu haberini alacağız.....
hamdolsun 9 yumurta ağlayacaktım neredeyse okurken. mucizemiz bizimle işte.canim benzer seyler yasamisiz. benim ilk tedavimde hic yumurtam büyümedi birtane bile yoktu. 28 yasindayim. 3-4 doktor gezdim. bikaci yumurta nakli konusuna bile deyindi. rabbime bin sükür bir mucize oldu ve 9 yumurtam toplandi.
ben de artik umutla bakiyorum gelecege. allah isterse hersey olur. her ay degisebilio yumuirtalar azalabilio ama cogalabiliyor da.ben buna inaniyorum artik.
AMİN CANIM ARKADAŞIM İNŞALLAH GÜZEL HABERLERİNİ ALIRIZ MEVLAM KULUNA NASİP ETMEYECEĞİ ŞEYİN DUASININ TEKRARINI NASİP ETMEZMİŞ ÇOK ŞÜKÜR HAYIRLI BİR EVLAT SAHİBİ OLMAK HALA DUALARIMIZDAYSA İNANIYORUM BİRGÜN KUCAĞIMIZA VERECEK ......Esim bu olaylari ogrendigimiz zamanlardan sonra bir cuma hutbesinde dinlemis Rabbim sevdigi kulu sikintili zamanlarinda kendine yonlendirirmis sevmedigini isyan ettirirmis. Hamdolsun bikere bile isyan etmedim. Goruyorum li siz de oylesiniz. Rabbim en kisa zamanda kucaginiz yerinizi yurdunuzu evlatlrla doldursun. Inanciniz tam oldukca olacagina eminim ben. Ben simdi beklemedeyim sonuçta ne olur bilmiyorum ama mevlam neylerse guzel eyler. Belirti de aramiyorum aramayacagim da.)))
BİRDE SANA BİR KİTAP TAVSİYE EDECEĞİM BULABİLİRSEN BU DÖNEMDE OKU COK İYİ GELECEK ..Esim bu olaylari ogrendigimiz zamanlardan sonra bir cuma hutbesinde dinlemis Rabbim sevdigi kulu sikintili zamanlarinda kendine yonlendirirmis sevmedigini isyan ettirirmis. Hamdolsun bikere bile isyan etmedim. Goruyorum li siz de oylesiniz. Rabbim en kisa zamanda kucaginiz yerinizi yurdunuzu evlatlrla doldursun. Inanciniz tam oldukca olacagina eminim ben. Ben simdi beklemedeyim sonuçta ne olur bilmiyorum ama mevlam neylerse guzel eyler. Belirti de aramiyorum aramayacagim da.)))
Aminnnn aynen canim tevekkül etmek sabrin sonucu cok güzeldir hepimizin kucagini doldursun rabbim isteyen herkese versinnnSagolasin canim. RABBIM hayirli ise hepimize verecektir elbet. Ben ona tevekkul ettim. Ona teslimim. O ol derse olacak. Olmazsa da ondan oldugunu bilip tevekkulle yaklasmak lazim...RABBIM gonlunuzdekini versin sizlerede insalah hayirlisiyla
Ohhh masallah saglikli olsunlar kaliteli kocamann olsunlarrrKızlar olumsuz yorumlarla içimi kararttiniz ayhh :) benden size iyi haber. Bugün yumilerimi görmeye gittim maşallah 7 tane olmuşlar teyzeleri gayet de güzel ilerliyorlarmis.cumartesi tekrar çağırdılar.bugün ekstra catlamayi önlemeye iğne de verdiler. Operasyona devam
Amin inşallah canım benimOhhh masallah saglikli olsunlar kaliteli kocamann olsunlarrr
BENDE 45 DK YÜRÜYORDUMHe bir de şu crinone jel i sordum. 20 dk yeterli dedi doktorum. Hemşireler niye beni önce 1 saat yuruttuler uyuz oldum
Aminnnn canim aminn herkesinki tutsun kesesini görsün bebeginin kalp atislarini duysun cok güzel duyguinşallah cnmm inşallahhhh ahhhh öle bi tutunsunlar ki sağlıkla inşallah,, çok istiyorum çooookkkkkk.......
hemen arastiracagim cok tesekkur ederim.BİRDE SANA BİR KİTAP TAVSİYE EDECEĞİM BULABİLİRSEN BU DÖNEMDE OKU COK İYİ GELECEK ..
Bir Dilek Dile Gerçek Olsun
(Mutluluğun Gerçek Hikayesi)
Safiya Hussain
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?