Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Kizlar banada 10 15 adim atin evde ywterli demislerdi acaba dahami fazla yurumek gerek

Kizlar ben transferden hemen sonra yatk istrahatime gectikten snra basladim oksurmeye hapsirmaya bogazim gicik yapti dr sordum bsey olmaz dedi ama acaba o yuzdenmi tutmadi cunku bogulacak gibi oluyodum ve grip olmustum

Canim insallah pozitifleri görürsün insallah bebisin simsiki tutunmustur
Sagolasin canim. RABBIM hayirli ise hepimize verecektir elbet. Ben ona tevekkul ettim. Ona teslimim. O ol derse olacak. Olmazsa da ondan oldugunu bilip tevekkulle yaklasmak lazim...RABBIM gonlunuzdekini versin sizlerede insalah hayirlisiyla

Kizlar ben transferden hemen sonra yatk istrahatime gectikten snra basladim oksurmeye hapsirmaya bogazim gicik yapti dr sordum bsey olmaz dedi ama acaba o yuzdenmi tutmadi cunku bogulacak gibi oluyodum ve grip olmustum
Yok canım zaten embiryo transferden yarım saat sonra tuttuysa tutuyor tatlım hiç onları kafana takma rabbim bilir nasip kısmet canım

Banada yürümem gerektiğini söylediler 10-15 dk yeterli dediler, evin içinde pek yürüme fırsatım olmuyor, hergün ekmek almaya çıkıyorum böylece ekmeğimide almış oluyorum

Benim adet gunum bugun ama olamdim daha acaba ilaclarin etkisi varmi hala vucutta sonuc negatif olup regl donemi gelip adet olmayam varmi arkadslar?
Canım tutmadığı zaman bir haftaya kadar adet oluyorsun canım. Ben, negatif sonucu aldıktan iki gün sonra adet olmuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…