Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

hamdolsun 9 yumurta ağlayacaktım neredeyse okurken. mucizemiz bizimle işte.
inşallah sonucumuzda pozitif olur.
benim de yaş 29 ne kadar da benzer şeyler yaşamışız.
aklim hala 28 yas da :) ocakta ben de 29 oldum :))
ne garip hic görmedigin tanimadigin insanlarla yazisiyosun ve cok duygusal anlar yasaniyo. rabbim büyük. insallah hayirlisiyla birgün bizimde mucizelerimiz bizimle olucak

maasallah saglikla büyüsün yumoslarinnn

Benm adet gunum normalde test yaptiracagim gundu yani 24 subat ama hala olmadm ve agrmda yk ilaclardan olur buyuk ihtimal

Afedersiniz ya.(!)
Bnde moral bulmak icin yaziyodum,yazmam artik,herkese hayirli guzel saglikli evlatlar diliyorum :)

Afedersiniz ya.(!)
Bnde moral bulmak icin yaziyodum,yazmam artik,herkese hayirli guzel saglikli evlatlar diliyorum :)
Aman da aman hemencecik aliniverdi tatlim.birbirimizi anladigimiz için sakalasmanin bi sakincasini gurmedim hlncim duana da kocaman bir amiiiiin diyorum :)

aklim hala 28 yas da :) ocakta ben de 29 oldum :))
ne garip hic görmedigin tanimadigin insanlarla yazisiyosun ve cok duygusal anlar yasaniyo. rabbim büyük. insallah hayirlisiyla birgün bizimde mucizelerimiz bizimle olucak
ben geçen gün 25 dedim niyeyse :) babnem 12 sene 35 yaşında kalmış ona özendim sanırım. :)
burada herkes istediği gibi olabiliyor, ayıplanma korkusu yok acaba ne der korkusu yok ve herkes aynı yollardan geçiyor anlıyor o nedenle. bazen bazıları için senin dileklerini senin kadar yürekten istediğini hissedebiliyorsun. mesela biraz önce annemin halası niye çocuk yapmıyorsunuz dedi telefonda 10 dk ya yakın geç çocuk sahibi olmanın zararlarından bahsetti. ne denir ki şimdi? tabi hala haklısın kısmet hayırlısı deyip durdum. sigarayı bırakalı aylar oldukadın sigara içirme isteği uyandırdı. nasıl anlatayım ki ben o insana durumumu. anlamaz ki :)))) o nedenle burası gerçekten bana iyi geliyor. herkese teşekkürler.

CEVREMİZDEKİ İNSANLARIN NİYETLERİNİ İYİ OLARAK GÖRÜYORUZ AMA BİR AN GELİYOR YÜZLERİNE CIĞLIK ATASIN GELİYOR AMA NAPALIM ONLAR SAYESİN DE SABRIMIZDA GELİŞİYOR BEN CEVREMDEKİ HERKESE OLMADIĞI SÖYLEDİM VE RAHATLADIM ARTIK KİMSENİN O ŞEKİLDE YORUMU OLMUYOR VE RAHATLADIM AMA İNSANLARIN KENDİLERİ DÜŞÜNMESİ GEREKİR NETİCEDE ÖZEL BİR DURUM MAHREMİYET .... BİDE SU ACIDAN BAKALIM HERKES TARAFINDAN DÖRT GÖZLE BEKLENEN BEBİŞLERİMİZ OLACAK.... KIYMETLİ BEBEKLER...

ŞUBAT TÜP BEBEK SON DURUM LİSTESİ

@serzenis87 :HAMILE

miniss : HAMILE

admad : tedavi aşamasında

dilaylay : Tedavi aşamasında

AsoKa : Tedavi aşamasında

Doga14 : Tedavi aşamasında

R ravza54 : 9 mart test tarihi

@shrkrsgr: 7 Mart test tarihi

papyonkilikli :7Mart test tarihi

dnzderya : 7 Mart test tarihi

miranaz05 : 6 Mart test tarihi

@hln21 : 5 Mart test tarihi

Karpuzcilek_d : 4 Mart test tarihi

T topik26 : 4 Mart test tarihi

E EgecanYagmur : 3 Mart test tarihi

dianthus : 2 Mart test tarihi

Spring2014 : 2 Mart test tarihi

nurse51 :28 şubat test tarihi

I ilk_snf :28 şubat test tarihi

gygry : 28 şubat test tarihi

sevil35 : Negatif

M muallime54 : Negatif

321bieten : Negatif

neseli41 : Negatif

@tugceserdar: 28 yumurta toplandı,15 yumurta döllendi.Beklemede

ceren20 : Transfer için adet olmayı bekliyor

btlsrdr :16 yumurta toplandı,11 yumurta döllendi.transfer için bekliyor

S Sky_sun : 14 yumurta toplandı,11 tane döllendi transfer için bekliyor

haklısın elbette ama söz konusu kişi düğünümden beri yaklaşık 2,5 yıldır görmedim. bence bazen sırf kendilerine vazife olmayan şeyleri yapmak hoşlarına gittiğinden :))))) en iyisini sen mi yaptın ben mi yaptım bilmiyorum bakalım zaman gösterecek. benim daha söylemey cesaretim yok. belki de ihtiyacım kalmaz söylemeye bu sefer ben geldim derler :))))
bu arada kabız olmayayım diye kayısı hurma vb yedim afedersiniz ishale yakın birhaller içindeyim. :) ters tepti bende. zararı olmaz sanırım.

BENİMDE ÖYLEYDİ DAHA İYİ İŞTE BİR KABIZLIKLA UĞRAŞMIYORSUN ODA BUYUK PROBLEM ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…