Endişelenme tatlım hepsi stresden..gece olunca kendimizi daha çok dinliyoruz ..Kizlarr bu gecede uyku yok üc aksamdir tansiyon kaydi ic atesim yükselio canim hicbisey istemio ve benim basim agrimaz üc gündür ne hikmetse geceleri agrio hepsi gece oluo ne oldugunu kestiremem adet zamanimda aynisi oluo ve bütûn kokulari aliorum kimsenin alamadigini ondan gectim gece gece yemek yemek ohh gelsin kilolar ilk bebegimj bu yüzden anlsmamistim diorum belirtiaramayi ben adet zamanida böyleyim hatta daha beterendisrliyimmmm
Yok yavrum ne dinlemesi vurup kafayi uyumak istiorum uyku gözûmden akioo gündüzleri genellikle yataktayim cebellesiorum yatakla uyumamak icin kavga edirumEndişelenme tatlım hepsi stresden..gece olunca kendimizi daha çok dinliyoruz ..
İlaclardan miki ya ne veriolar bize anlamadimkiBende gaz felan yok ama uyuz gibi kaşınıyorum kaç gündür..ayağını sıcak tut tatlım gelen gazıda sal gitsin içinde tutma ağırlık yapmasın ..
Ben ilk igneleri kullanirken uykusuzdum. Saat 3-4 anca uyuordum gunduzde mal gibi oluyordum ne zaman biraktim igneleri uyimaya basladim dun gece ve ondan onceki gece cok sik wc ye kalktim ben de ama bu gece normaldi cunku kabiz korkusuyla cok su ictim bu gece (not: armut mucize meyve kabiza tavsiye ederim) ates basmasi yok ama gun icinde ne fesim daraliyor sik sik ben strese veriyorum. Ama sen ilk bebeginde bu yasadiklarini yasamissin tecrubelisin ben de o da yok kendini en iyi sen tanirsin.İlaclardan miki ya ne veriolar bize anlamadimkiben atrsten ölüom kuzum ayagimi kafami sicak tutarsam hep giderim gazi öyle yapiom valla esimden utaniom bazen utanma askim hers eyi o yapio sikma dio adam ya tutma icinde dio bak iki sattir bogusuyom yok uyku yok
Benim 3. denememBirde hamile olan arkadaslar kacinci denemeleriniz ogrenebilr miyim
Sen de Allahın izniyle konuşacaksın bebişinle tatlımmiNSALLAH canimmmm benim adimada konus teyzesi oluyorum ya
Çok şükür ki dondurulmuşların var canım. Umarım bu sefer bebişine sağlıcakla kavuşursun...Çok ta ümidim yok canım doktorum aradı kimyasal dedi embriyondan olabilir , rahimden olabilir , yada hiçbir nedeni olmayabilir dedi kendini toparlayınca gel dedi 2 tane dondurulmuş embriyon var dedi
Tatlı bebişinle gel annesi, hiç bırakmasın seni..Sabah 9 da yumurta toplama operasyonuna giriyorum dua edin bana arkadaşlarHeyecandan uyuyamam herhalde İnşallah herşey güzel gider
Ayyy pardon canım sizler için o kadar heyecanlıyım ki transfer diye okumuşum. Kaliteli yumişlerin olsun canımmmSabah 9 da yumurta toplama operasyonuna giriyorum dua edin bana arkadaşlarHeyecandan uyuyamam herhalde İnşallah herşey güzel gider
Hiçççç endişelenme canım, herşey güzel olacakkk...Rabbim büyük..Kizlarr bu gecede uyku yok üc aksamdir tansiyon kaydi ic atesim yükselio canim hicbisey istemio ve benim basim agrimaz üc gündür ne hikmetse geceleri agrio hepsi gece oluo ne oldugunu kestiremem adet zamanimda aynisi oluo ve bütûn kokulari aliorum kimsenin alamadigini ondan gectim gece gece yemek yemek ohh gelsin kilolar ilk bebegimj bu yüzden anlsmamistim diorum belirtiaramayi ben adet zamanida böyleyim hatta daha beterendisrliyimmmm
İlaçlar yapıyor canım. Bende de aynı sıkıntı vardı. Bir de bebeğe zararı olacak diye tutmaya çalışıyordum o daha büyük işkence.Bide ilkindede bundada cok özür dilerim yazcagimdan cok gazim oluo ya ilaclardan miki sizde yaptimi yan etki yada vücut isisindan mi
Ben transfer hariç 8. günde yaptım ve sonucu görebildim çok şükür.arkadaşlar kan testini kaçıncı günde yaptınız?gününden önce çıkmıyormu?zaman geçmek bilmiyor...
kaçıncı gün embriyosuydu canım seninki?Ben transfer hariç 8. günde yaptım ve sonucu görebildim çok şükür.
allah yar yardimcin olsun insallah hersey güzel giderrSabah 9 da yumurta toplama operasyonuna giriyorum dua edin bana arkadaşlarHeyecandan uyuyamam herhalde İnşallah herşey güzel gider
3. gün embriyosu, yani aslında oldukça ümitsizdim..kaçıncı gün embriyosuydu canım seninki?
amin canim. darisi hepinizin basina insallahhCanimmmm gozunaydinnnnÇok sevindimmmm Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnn darısı başımıza
Korkma canım normal bu kadar hormondan sonra.. Özellikle iğneden sonra oluyor. İğneni vurundunmu?Gunaydin arkadaslar bugun 8 gunum beyaz akintim var bayabi cok boyle plan varmi korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?