Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Endişelenme tatlım hepsi stresden..gece olunca kendimizi daha çok dinliyoruz ..

Bende gaz felan yok ama uyuz gibi kaşınıyorum kaç gündür..ayağını sıcak tut tatlım gelen gazıda sal gitsin içinde tutma ağırlık yapmasın ..

Bende gaz felan yok ama uyuz gibi kaşınıyorum kaç gündür..ayağını sıcak tut tatlım gelen gazıda sal gitsin içinde tutma ağırlık yapmasın ..
İlaclardan miki ya ne veriolar bize anlamadimki ben atrsten ölüom kuzum ayagimi kafami sicak tutarsam hep giderim gazi öyle yapiom valla esimden utaniom bazen utanma askim hers eyi o yapio sikma dio adam ya tutma icinde dio bak iki sattir bogusuyom yok uyku yok

Ben ilk igneleri kullanirken uykusuzdum. Saat 3-4 anca uyuordum gunduzde mal gibi oluyordum ne zaman biraktim igneleri uyimaya basladim dun gece ve ondan onceki gece cok sik wc ye kalktim ben de ama bu gece normaldi cunku kabiz korkusuyla cok su ictim bu gece (not: armut mucize meyve kabiza tavsiye ederim) ates basmasi yok ama gun icinde ne fesim daraliyor sik sik ben strese veriyorum. Ama sen ilk bebeginde bu yasadiklarini yasamissin tecrubelisin ben de o da yok kendini en iyi sen tanirsin.

Çok ta ümidim yok canım doktorum aradı kimyasal dedi embriyondan olabilir , rahimden olabilir , yada hiçbir nedeni olmayabilir dedi kendini toparlayınca gel dedi 2 tane dondurulmuş embriyon var dedi
Çok şükür ki dondurulmuşların var canım. Umarım bu sefer bebişine sağlıcakla kavuşursun...

arkadaşlar kan testini kaçıncı günde yaptınız?gününden önce çıkmıyormu?zaman geçmek bilmiyor...

Sabah 9 da yumurta toplama operasyonuna giriyorum dua edin bana arkadaşlar Heyecandan uyuyamam herhalde İnşallah herşey güzel gider
Ayyy pardon canım sizler için o kadar heyecanlıyım ki transfer diye okumuşum. Kaliteli yumişlerin olsun canımmm

Hiçççç endişelenme canım, herşey güzel olacakkk...Rabbim büyük..

Bide ilkindede bundada cok özür dilerim yazcagimdan cok gazim oluo ya ilaclardan miki sizde yaptimi yan etki yada vücut isisindan mi
İlaçlar yapıyor canım. Bende de aynı sıkıntı vardı. Bir de bebeğe zararı olacak diye tutmaya çalışıyordum o daha büyük işkence.

Gunaydin arkadaslar bugun 8 gunum beyaz akintim var bayabi cok boyle plan varmi korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…