- 21 Mayıs 2014
- 985
- 1.998
- 138
canim günaydinnn. dün aklima geldi. senin opu ne zamanda. galiba biz seninle tam tamina ayni ilerlicez (allah kismet ederse)Hiçççç endişelenme canım, herşey güzel olacakkk...Rabbim büyük..
canim ilaclardan..bendede var o opudan sonra basladi.Gunaydin arkadaslar bugun 8 gunum beyaz akintim var bayabi cok boyle plan varmi korkuyorum
Benim igne yok canimm fitil var gunluk3 tane enson transferin 3 gunu dr yapmisti kalcadan bide gobektenKorkma canım normal bu kadar hormondan sonra.. Özellikle iğneden sonra oluyor. İğneni vurundunmu?
ben de vajinal hap kullaniyorum ondan oluyorBenim igne yok canimm fitil var gunluk3 tane enson transferin 3 gunu dr yapmisti kalcadan bide gobekten
ben de vajinal hap kullaniyorum ondan oluyor
16 şubattı opu, evet canım aynı ilerleyeceğiz. Tecrübeleri paylaşırız artık :)canim günaydinnn. dün aklima geldi. senin opu ne zamanda. galiba biz seninle tam tamina ayni ilerlicez (allah kismet ederse)
gunaydinn canimmm insallah Allahim yardimcimiz olsuncanlar hepinize hayirli sabahlar. insallah bugün hayirli ve güzel haberler aliriz
benimde 16 subatti :) insallah :)16 şubattı opu, evet canım aynı ilerleyeceğiz. Tecrübeleri paylaşırız artık :)
canim burasi bana cok iyi geldi/geliyor. destek dua hepsi bi arada. allah herkesin muradini versinCanimsinz valla cvb veriyosunuz sizi seviyorum
Halimizden yaşayan anlar. Ben de buradan kopamıyorum. Arkadaşların mutluluğunu görmek istiyorum... Ümitle ve duayla bekliyorum. İyiki varsınız canlar...canim burasi bana cok iyi geldi/geliyor. destek dua hepsi bi arada. allah herkesin muradini versin
bana 7 mart test tarihi verdiler ama yarın yaptıracam artık dayanamıyorum. 5 gün embriyosu illa ki bi sonuç verirarkadaşlar kan testini kaçıncı günde yaptınız?gününden önce çıkmıyormu?zaman geçmek bilmiyor...
durun bizde yatişecez geliyoruz arkanızdan:)16 şubattı opu, evet canım aynı ilerleyeceğiz. Tecrübeleri paylaşırız artık :)
Evettttt, haydi peşpeşe kontrollere gidelim, hamişler grubu açalım. Bebişlerin son durumlarını paylaşalım. Oh be ne güzel olur, hadi arkadaşlar.. Dua ve ümitle pes etmeyin.durun bizde yatişecez geliyoruz arkanızdan:)
haklisin arkadasim. rabbim insallah güzel haberlerin devamini getirsinHalimizden yaşayan anlar. Ben de buradan kopamıyorum. Arkadaşların mutluluğunu görmek istiyorum... Ümitle ve duayla bekliyorum. İyiki varsınız canlar...
evet canim insallah bekliyoruz hepimiz hayirlisiyla pozitifi görelimmmm beraber gün sayalimmmmdurun bizde yatişecez geliyoruz arkanızdan:)
aman hissetme kuzum akşam karnım belim öyle ağrıdı ki kesin adet oluyorum diye nasıl ağladım.inşallah tututacak bebeklerimiz...Günaydın kızlarkızlar ben hiç birşey hissetmiyorum kasık ağrısı, bel ağrısı vs.
canim burasi bana cok iyi geldi/geliyor. destek dua hepsi bi arada. allah herkesin muradini versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?