Canimmmm cokkk sevindimm hayirli olsun yaa bekleyenlerede nasib etsinn keseni görmek bebegini görmek de nasib olsunrabbime bin sükür..heryerim titriyor.hamileyim.rüya gibi kizlar inanamiyorum
hayırlı olsun darısı başımıza. Sevindim. Vajinada n muayene etti değil mi? Bu beni Brz huzursuz ediyor çünkü kese görürken de alttan muayene oldum sonra brz kanamam olmuştu muayeneden olabilir dedi doktor. Şimdi brz korkuyorum yine olursa diye ;(Ben kalp atışını da bugün duydum canım :)
Evet canım kan tahlilindeKan tahlilinde mi pozitif olmasi gerekiyor
Sizi de heyecanla bekleyeceğim canımmmm. Ayy ben çok heyecanlanıyorum.Sıra bizde @topik26
Uzuldum canim bilmiyordum.Allah yardimcisi olsun. Insallah haftaya senin guzel haberlerini aliriz.Canım sanırım onun test sonucu negatifinşallah hep pozitif sonuç alırız
7 si benim için çok uzun şöyle ki bana 5. Gün embriyosu transfer edildi ve transfer gününü saymadan 12 gün sonraya verdiler test tarihini. Oysa bi önceki denememde 3. Gün embriyosu idi ve transfer dahil 10. Gün görmüştüm pozitifi. Bunda da en geç çarşamba yaptırırım diye düşünüyorum. Hatta şimdi bile gidip kan vermrmrk için çok zorHayirlisiyla bitseydi bu haftada..evet aslında esin haklı ama seninde elinde değil ki aglamamak ama pozitif düşün uzan mümkün olduğunca..ben iste bütün gün oturuyorum heralde ondan kötü oldum..sen bekleyecek misin 7sini test için canım?
O günler geçiyor da transfer donrası hiç mi hiçççççç geçmiyorKizlar adet olmayi hic bu kadar beklememistim gunler gecmiyor ya
Bilmiyorum ki ama gecmiyorKizlar adet olmayi hic bu kadar beklememistim gunler gecmiyor ya
Cnm ya bnm bugun transferle beraber 10.gunum ve 3.gun embriyosuydu.yrn test yapsam cikar mi dersin?7 si benim için çok uzun şöyle ki bana 5. Gün embriyosu transfer edildi ve transfer gününü saymadan 12 gün sonraya verdiler test tarihini. Oysa bi önceki denememde 3. Gün embriyosu idi ve transfer dahil 10. Gün görmüştüm pozitifi. Bunda da en geç çarşamba yaptırırım diye düşünüyorum. Hatta şimdi bile gidip kan vermrmrk için çok zor
tutuyorum kendimi
Hiç iyi Değilim canım ya düşse değer ümidimi kesecem az da olsa artıyor ne kimyasala giriyor ne dış gebeliğe giriyor Çarşamba tekrar yaptırcam sıfırı görmek istiyorumÜzme kendini lütfen. Hayırlısı değilmiş. İnşallah tez zamanda biz de güzel haberlerimizi paylaşırız buradan
amin canım rabbim hepimizin yüzünü güldürür inşallahUzuldum canim bilmiyordum.Allah yardimcisi olsun. Insallah haftaya senin guzel haberlerini aliriz.
Tatlım sen de bu duyguyu yaşa inşallah da tecrübelerini paylaş bizimle. Valla biz test sonucunu öğrenir öğrenmez bütün ailelerle paylaştık. Kardeşlerim de face de resim paylaşmış. Yani bütün akrabalarım biliyor.Taze cicegi burnunda hamisler duygulariniz nasil neler yapiyonuz aillere hber verildimi Allah bilir eliniz karninizda oturup kalkiyonuzdur hiiimmmm sizi gidi sizi hamisler::)))))
Senin icin hayirlisi neyse o olsun canim.Hiç iyi Değilim canım ya düşse değer ümidimi kesecem az da olsa artıyor ne kimyasala giriyor ne dış gebeliğe giriyor Çarşamba tekrar yaptırcam sıfırı görmek istiyorum
Canim kanda belki cikar ben ilk tedavimde 3. Günü embiroyosuydu transfer günü saymadim 9. Gün hatta hamilelik testi degil yumurtlama testiyle cikarmi die yapmistim iki cizgide aninda cikti sok olmustum hemen test aldim sabaha ham. Testi ikinci cizgim silikti 16. Gün bekledim kan icin doktorum o güne vermisti pozitifti anlsyacagin ama sonuc ne cikarsa üzülme cok erken bideCnm ya bnm bugun transferle beraber 10.gunum ve 3.gun embriyosuydu.yrn test yapsam cikar mi dersin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?