Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Ben kalp atışını da bugün duydum canım :)
hayırlı olsun darısı başımıza. Sevindim. Vajinada n muayene etti değil mi? Bu beni Brz huzursuz ediyor çünkü kese görürken de alttan muayene oldum sonra brz kanamam olmuştu muayeneden olabilir dedi doktor. Şimdi brz korkuyorum yine olursa diye ;(

7 si benim için çok uzun şöyle ki bana 5. Gün embriyosu transfer edildi ve transfer gününü saymadan 12 gün sonraya verdiler test tarihini. Oysa bi önceki denememde 3. Gün embriyosu idi ve transfer dahil 10. Gün görmüştüm pozitifi. Bunda da en geç çarşamba yaptırırım diye düşünüyorum. Hatta şimdi bile gidip kan vermrmrk için çok zor
tutuyorum kendimi

Cnm ya bnm bugun transferle beraber 10.gunum ve 3.gun embriyosuydu.yrn test yapsam cikar mi dersin?

Üzme kendini lütfen. Hayırlısı değilmiş. İnşallah tez zamanda biz de güzel haberlerimizi paylaşırız buradan
Hiç iyi Değilim canım ya düşse değer ümidimi kesecem az da olsa artıyor ne kimyasala giriyor ne dış gebeliğe giriyor Çarşamba tekrar yaptırcam sıfırı görmek istiyorum

Taze cicegi burnunda hamisler duygulariniz nasil neler yapiyonuz aillere hber verildimi Allah bilir eliniz karninizda oturup kalkiyonuzdur hiiimmmm sizi gidi sizi hamisler::)))))
Tatlım sen de bu duyguyu yaşa inşallah da tecrübelerini paylaş bizimle. Valla biz test sonucunu öğrenir öğrenmez bütün ailelerle paylaştık. Kardeşlerim de face de resim paylaşmış. Yani bütün akrabalarım biliyor. Rabbim korur dedik napalım insan paylaşmadan duramıyor. Elim de sürekli karnımda ve bebişimle her zaman şükrederek konuşuyorum.

Cnm ya bnm bugun transferle beraber 10.gunum ve 3.gun embriyosuydu.yrn test yapsam cikar mi dersin?
Canim kanda belki cikar ben ilk tedavimde 3. Günü embiroyosuydu transfer günü saymadim 9. Gün hatta hamilelik testi degil yumurtlama testiyle cikarmi die yapmistim iki cizgide aninda cikti sok olmustum hemen test aldim sabaha ham. Testi ikinci cizgim silikti 16. Gün bekledim kan icin doktorum o güne vermisti pozitifti anlsyacagin ama sonuc ne cikarsa üzülme cok erken bide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…