Bazen insan sasirio ama evet o 0 görmek istio umutsuzluktan ah canim insallah cumartesi hersey degisir imkansiz olan karninda olur insallahHiç iyi Değilim canım ya düşse değer ümidimi kesecem az da olsa artıyor ne kimyasala giriyor ne dış gebeliğe giriyor Çarşamba tekrar yaptırcam sıfırı görmek istiyorum
iNSALLAH canimmmm benim adimada konus teyzesi oluyorum yaTatlım sen de bu duyguyu yaşa inşallah da tecrübelerini paylaş bizimle. Valla biz test sonucunu öğrenir öğrenmez bütün ailelerle paylaştık. Kardeşlerim de face de resim paylaşmış. Yani bütün akrabalarım biliyor.Rabbim korur dedik napalım insan paylaşmadan duramıyor. Elim de sürekli karnımda ve bebişimle her zaman şükrederek konuşuyorum.
Ya valla cnm bn kotuye alistirdim kendimi,cunku sinyaller oyle,ınşallah bebisim benimledir,degilse de ne yapim bnde esimde bizi asan bir suru emek verdik,elimizden gelenin ustunde bir suru sey yaptik sonra da tevekkul ettik,kismet artik,uzulmemeye calisirim ya da tmm uzulcem evetCanim kanda belki cikar ben ilk tedavimde 3. Günü embiroyosuydu transfer günü saymadim 9. Gün hatta hamilelik testi degil yumurtlama testiyle cikarmi die yapmistim iki cizgide aninda cikti sok olmustum hemen test aldim sabaha ham. Testi ikinci cizgim silikti 16. Gün bekledim kan icin doktorum o güne vermisti pozitifti anlsyacagin ama sonuc ne cikarsa üzülme cok erken bide
7 si benim için çok uzun şöyle ki bana 5. Gün embriyosu transfer edildi ve transfer gününü saymadan 12 gün sonraya verdiler test tarihini. Oysa bi önceki denememde 3. Gün embriyosu idi ve transfer dahil 10. Gün görmüştüm pozitifi. Bunda da en geç çarşamba yaptırırım diye düşünüyorum. Hatta şimdi bile gidip kan vermrmrk için çok zor
tutuyorum kendimi
En Azından dondurulmuslarin var ve hamile kalabiliyorsun bir dr yorumunu okumuştum kimyasaldan sonra gebelik şansı yüksek oluyormuş biz herşeyi sık baştan yaşayacağız iğneler ilaçlar opu sen hiç üzülme şanslısın sadece biraz nazlanıyor gelmek için ....Çok ta ümidim yok canım doktorum aradı kimyasal dedi embriyondan olabilir , rahimden olabilir , yada hiçbir nedeni olmayabilir dedi kendini toparlayınca gel dedi 2 tane dondurulmuş embriyon var dedi
amin canim insallah hepimize nasip eder insallahhhhSpring2014 çokkkk sevindim inşallah sağlıkla kucağına almayı da nasip eder Allahım çok iyi haber canım
İdrarı bilmem ama kanda çıkar benceCnm ya bnm bugun transferle beraber 10.gunum ve 3.gun embriyosuydu.yrn test yapsam cikar mi dersin?
canim söyledik herkese bütün ailelere. yakin dostlarima ben azimi tutamamki. rabbime emanetiz. darisi hepiniz basina insallahhhTaze cicegi burnunda hamisler duygulariniz nasil neler yapiyonuz aillere hber verildimi Allah bilir eliniz karninizda oturup kalkiyonuzdur hiiimmmm sizi gidi sizi hamisler::)))))
geçen çarşamba kese görmeye gittiğimde 5 haftalık demişti gün söylemedi doktor bugün 5haf+5gün oldu o zmn benim... (Son adetim de 20 ocaktı benim)Evet canım karından bakınca kalp atışı görünmedi alttan baktı göründü ben ilk defa gittim keseyi de bugün gördük seninki kaç haftalık dendi bana 5+6 dendi
Umarım Dediğin gibidir canım vardır bunda da bir hayır diyorum kilo vermek ve biraz kendime gelmek için Mayıs'a kadar beklemek istiyorum kilom fazla 96En
En Azından dondurulmuslarin var ve hamile kalabiliyorsun bir dr yorumunu okumuştum kimyasaldan sonra gebelik şansı yüksek oluyormuş biz herşeyi sık baştan yaşayacağız iğneler ilaçlar opu sen hiç üzülme şanslısın sadece biraz nazlanıyor gelmek için ....
Sakin sagliksiz diyetlee yapma kilo vericem diye. Hatta bence diyetisyenle falan gorus.Umarım Dediğin gibidir canım vardır bunda da bir hayır diyorum kilo vermek ve biraz kendime gelmek için Mayıs'a kadar beklemek istiyorum kilom fazla 96
Canim eminim cok sey cektigini herkesin hikayesi farkli ama hikayenin konusu ayni beklenen özlemm evet ûzülceksin ama masallah güclüsün hep böyle ol canim ama pozitifte ol düsünme tutmadi die insallah yüzünü güldûrür hepimizinYa valla cnm bn kotuye alistirdim kendimi,cunku sinyaller oyle,ınşallah bebisim benimledir,degilse de ne yapim bnde esimde bizi asan bir suru emek verdik,elimizden gelenin ustunde bir suru sey yaptik sonra da tevekkul ettik,kismet artik,uzulmemeye calisirim ya da tmm uzulcem evetama cok degil ınşallah.
Canimmmm gozunaydinnnnrabbime bin sükür..heryerim titriyor.hamileyim.rüya gibi kizlar inanamiyorum
Hayirli olsun canimmSabah 9 da yumurta toplama operasyonuna giriyorum dua edin bana arkadaşlarHeyecandan uyuyamam herhalde İnşallah herşey güzel gider
Bol bol saglikli yumusun olsunnSabah 9 da yumurta toplama operasyonuna giriyorum dua edin bana arkadaşlarHeyecandan uyuyamam herhalde İnşallah herşey güzel gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?