- 21 Mayıs 2014
- 985
- 1.998
- 138
ayy hadi canim insallah.allahim güzel sonuc almayi nasip etsin insallah..heycanla bekliyoruzEvet ya yapim,Esma okuyorum,onu bitirip gidicem,ogleden sonra guzel hayirli haberlerle donerim ınşallah :)
Son gün gelince öyle oluyor canım ama mecbur yaptıracağız o yüzden tüm cesaretini toplayıp git canım güzel haberlerini alalım insallhBn cok istiyorum bugun yapmayi ama cesaretim yok
korkuyor insan valla cesaretim olsa ben bile bugün yaptıracam ama yarın 9. günüm yaptıracam artıkBn cok istiyorum bugun yapmayi ama cesaretim yok
beklemicez yarın gidip yaptıracaz ne dersinbenimde 7 mart nasıl beklicez bilemiyorum
ya bak demiştim daha önce benim transfer dahil 10. günde çıkmıştı 3. gün embriyosu. inan sonucu almak beklemekten kolay inşallah hayırlı haberle döneceksin umudumuz sonsuzHastaneyi aradim,test 2 saatte cikiyormus,gitsem mi acaba,korkuyorum.
Bugun transferle beraber 11.gunum,bilemedim ya.
Günaydın kızlarkızlar ben hiç birşey hissetmiyorum kasık ağrısı, bel ağrısı vs.
arkadaşlar kan testini kaçıncı günde yaptınız?gününden önce çıkmıyormu?zaman geçmek bilmiyor...
benimde 7 mart nasıl beklicez bilemiyorum
benim de 7 mart test tarihi. 3. Gun emb. Acaba ben de yarin yaptirsam cikar mi? Heyecan basti beni. Dun gece azicik kabiz olmusum azicik ikindim ona taktim simdi debeklemicez yarın gidip yaptıracaz ne dersin
Aynen canım benim de ilk iki gün şişlik vardı yere eğilirken ağrı giriyordu. Canım en az 10 su bardağı su iç bol bol kayısı ye ve Armut çok iyi geldi bana armut ye bol bol benim geçti kabızlık sorunu şükürBende de sadece şişkinlik var. Hiç iyi değilim. Iki gündür tuvalete çıkamıyorumşiştikçr şiştim. Kuru kayısı yiyiyorum, duphalac içtim bir türlü olmadı.
Daha 2. Gün günler geçmiyor. Annem geldi gündüzler iyi de gece olup da herkes odasına çekildi mi işte o zaman çile başlıyor. Gözüme uyku girmiyor düşünüp dürüyorum.
Herkeste aynı sorun ilaçlar yapıyor işte mutlaka oluyorsun. Tatlım merak etme hiç birşey olmaz rabbim korur bebeginibenim de 7 mart test tarihi. 3. Gun emb. Acaba ben de yarin yaptirsam cikar mi? Heyecan basti beni. Dun gece azicik kabiz olmusum azicik ikindim ona taktim simdi de
Benim bebeklerimde 3. Gün embiryosu ben kaçıncı gün idrar testi yapayım canım bi el atın bana daha 3. Günden sabırsızlık hat safaya bak demiştim daha önce benim transfer dahil 10. günde çıkmıştı 3. gün embriyosu. inan sonucu almak beklemekten kolay inşallah hayırlı haberle döneceksin umudumuz sonsuz
Benim bebeklerimde 3. Gün embiryosu ben kaçıncı gün idrar testi yapayım canım bi el atın bana daha 3. Günden sabırsızlık hat safa
yoo kimseyi idrar testinin riskine atamam ben sen de en erken transfer dahil 10. gün kanda baktır derim. idrar gerçekten net sonuç vermiyor bu sefer de onun kaygısı başlıyor benim ki net direk gider kanımı veririm paşa paşa:)Benim bebeklerimde 3. Gün embiryosu ben kaçıncı gün idrar testi yapayım canım bi el atın bana daha 3. Günden sabırsızlık hat safa
Hiç takma kafana, ilk denememde pozitifi gördüğümde aynen 4. gün hafifi ıkınmak zorunda kalmıştım. Ne çok üzülmüştüm. Tabi çok çok zorlama ama hafif kılınmaya bir şey olmaz inşallah.Aynen canım benim de ilk iki gün şişlik vardı yere eğilirken ağrı giriyordu. Canım en az 10 su bardağı su iç bol bol kayısı ye ve Armut çok iyi geldi bana armut ye bol bol benim geçti kabızlık sorunu şükür
canim ondan bisey olmaz. ben sabahlari siyah erik kurusu yedim ac karnina. benim bagirsak maalesef tembel. ama onu yedimmmi öglen rahatliyosunbenim de 7 mart test tarihi. 3. Gun emb. Acaba ben de yarin yaptirsam cikar mi? Heyecan basti beni. Dun gece azicik kabiz olmusum azicik ikindim ona taktim simdi de
Evet canım bazen gebelik olsa bile çıkmıyor neyse Bakalım rabbim sabır versin dediğin gibi olmadı kan testi yaptırimIdrar testi sakın yapma, yanıltır boşuna üzülürsün. Çok dayanmayacaksan kan testi yaptır. Ben hamile olduğumda bile çıkmamıştı idrarda. Korkarım idrar testinden o yüzden.
canim biliyorum dile kolay ama cok düsünmemeye calis. ben 3 günden sonra arkadaslarimi cagirdim. arkadasima gittim. aksamda film izledim erkenden yattm biseyler düsünmim diye. beklemek cok zor biliyorumBende de sadece şişkinlik var. Hiç iyi değilim. Iki gündür tuvalete çıkamıyorumşiştikçr şiştim. Kuru kayısı yiyiyorum, duphalac içtim bir türlü olmadı.
Daha 2. Gün günler geçmiyor. Annem geldi gündüzler iyi de gece olup da herkes odasına çekildi mi işte o zaman çile başlıyor. Gözüme uyku girmiyor düşünüp dürüyorum.
paranoyak olduk valla gözümün üstünde kaşım var bebeğe bişey oldumu dicez artık Rabbim sabır versin hepimize korkma canım inşallah bişey olmaz o kadardan. hem rabbim ol dedikten sonra kim tutar. bunu da dün öğrendim annem ablama hamile kaldığında bi sürü iğne vurunmuş düşsün diye diğeri 6 aylıkken hamile kalmış çok yakın diye istememiş ama rabbim ol demiş...bu arada ayva da kabızlığa iyi geliyormuş arkadaşlar bilginize:)benim de 7 mart test tarihi. 3. Gun emb. Acaba ben de yarin yaptirsam cikar mi? Heyecan basti beni. Dun gece azicik kabiz olmusum azicik ikindim ona taktim simdi de
inşallah canım rabbim yüzümüzü güldürür çektiğimiz bu dertlerin sonunda bebeklerimize kavuşuruzHiç takma kafana, ilk denememde pozitifi gördüğümde aynen 4. gün hafifi ıkınmak zorunda kalmıştım. Ne çok üzülmüştüm. Tabi çok çok zorlama ama hafif kılınmaya bir şey olmaz inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?