Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

İlaçlar hcg değerini değiştirmez canım merak etme.

Kızlar idrar testi yapmayın. 6. gününmde dayanamayıp test aldım. Tabikide negatif. Ben takılmadım ama eşim tamamen ümitsizliğe kapıldı ve kan testi sonucuna kadar benimle çok konuşmadı :) En net kan testi...

arkadaşlar haydarpaşa gata tüp bebek bölümüyle ilgili bilgisi olan varmı?veya önerebileceği doktor varmı lütfen yardımcı olurmusunuz?

canim ondan bisey olmaz. ben sabahlari siyah erik kurusu yedim ac karnina. benim bagirsak maalesef tembel. ama onu yedimmmi öglen rahatliyosun
Dun aksama kadar boyle bir sorunum yoktu. Dun aksam oldu sabah armut yedim hamdolsun iyiyim simdi ama taktim acaba bisi oldu mu diye.bir de sabaha karsiydi uykulu uykulu oldu of taktim kafama. Birsey olmamistir insallah 2 gundur cok endiseliyim zaten. Hic boyle degildim ben

Canim ben günde 2 litreye yakin su iciorum cok susasiorum evet ama ozamanda anlamamistim ki adetle ayni die acikcasi olursa bu dördüncü olcak evet bazen hissediorum sonra ümitlenmemek icin yok diorum kendimi dinlemiorum bol bol dinlenip kitap okuorum film izliorum evet uykusuzluk cok fena sersem gibiyimm Allah yardimcimiz olsun hersey onlar icin onlar tutsunda biz uykusuzda kalalim olsun

canim yoktur bisey birkere ikinmakla bisey olmaz. almanyada hic böyle seylere dikkat etmiyolar biliomusun. transferden sonra hemen kalk diyolar. su ic bol bol baska hicbiseye dikkat etmene gerek yok normal hayatina geri dön diyolar. kadinlar spor fln yapiyo inanilmaz bisey. ben yapmam sahsen ama onlarinda tutuyo

kızlar sözün bittiği yerdeyim test gününe bile kalmadan kanamam başladı bittim ben...........

Canim ben teste giderken ac gitmistim ve kan verdikten sinra ilac icmistim su icmemek icin ama ben kendim öle yaptim dok. Demedi yani

Su icimi rahatlatti. Suan zekai tahirin oralardayim buyuk dogum hastanesi ankaralilar bilir girip kan tahlili yaptirasim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…