iki tane idrar testi aldım hayatımda bir kere de olsa belki idrarda çıkarsa hatıra saklıyayım diye 4 yıldır bunun özlemi var ondan idrar testi yapmak istiyorum inşallah test gününe kadar dayanirimkizlarrr sakin idrar testi yapmayin
test yapicaksaniz kan verin
İlaçlar hcg değerini değiştirmez canım merak etme.Bisey soylicem arkadaslar,transfer oncesi bazi tahliller istemisti dr um ama ilac almadan git demisti,betahcg icin de bu gecerli mi sizce,ilaclarimi sabah kahvaltidan sonra aliyorum,acaba teste giderken ilac almasam mi,sonucu iyi veya kotu etkiler mi ?
Hadi inşallah hayırlı güzel sonuçlarınla gel canım...Dualarım seninle...Evet ya yapim,Esma okuyorum,onu bitirip gidicem,ogleden sonra guzel hayirli haberlerle donerim ınşallah :)
inşallah canım hayırlısı ilecanim insallah hayirlisiyla donmuslarin sImsIki tutunur sana..
Dun aksama kadar boyle bir sorunum yoktu. Dun aksam oldu sabah armut yedim hamdolsun iyiyim simdi ama taktim acaba bisi oldu mu diye.bir de sabaha karsiydi uykulu uykulu oldu of taktim kafama. Birsey olmamistir insallahcanim ondan bisey olmaz. ben sabahlari siyah erik kurusu yedim ac karnina. benim bagirsak maalesef tembel. ama onu yedimmmi öglen rahatliyosun
gönlünce olsun insallah tatlimmmiki tane idrar testi aldım hayatımda bir kere de olsa belki idrarda çıkarsa hatıra saklıyayım diye 4 yıldır bunun özlemi var ondan idrar testi yapmak istiyorum inşallah test gününe kadar dayanirim
Canim ben günde 2 litreye yakin su iciorum cok susasiorum evet ama ozamanda anlamamistim ki adetle ayni die acikcasi olursa bu dördüncü olcak evet bazen hissediorum sonra ümitlenmemek icin yok diorum kendimi dinlemiorum bol bol dinlenip kitap okuorum film izliorum evet uykusuzluk cok fena sersem gibiyimm Allah yardimcimiz olsun hersey onlar icin onlar tutsunda biz uykusuzda kalalim olsunBen ilk igneleri kullanirken uykusuzdum. Saat 3-4 anca uyuordum gunduzde mal gibi oluyordum ne zaman biraktim igneleri uyimaya basladim dun gece ve ondan onceki gece cok sik wc ye kalktim ben de ama bu gece normaldi cunku kabiz korkusuyla cok su ictim bu gece (not: armut mucize meyve kabiza tavsiye ederim) ates basmasi yok ama gun icinde ne fesim daraliyor sik sik ben strese veriyorum. Ama sen ilk bebeginde bu yasadiklarini yasamissin tecrubelisin ben de o da yok kendini en iyi sen tanirsin.
canim yoktur bisey birkere ikinmakla bisey olmaz. almanyada hic böyle seylere dikkat etmiyolar biliomusun. transferden sonra hemen kalk diyolar. su ic bol bol baska hicbiseye dikkat etmene gerek yok normal hayatina geri dön diyolar. kadinlar spor fln yapiyo inanilmaz bisey. ben yapmam sahsen ama onlarinda tutuyoDun aksama kadar boyle bir sorunum yoktu. Dun aksam oldu sabah armut yedim hamdolsun iyiyim simdi ama taktim acaba bisi oldu mu diye.bir de sabaha karsiydi uykulu uykulu oldu of taktim kafama. Birsey olmamistir insallah2 gundur cok endiseliyim zaten. Hic boyle degildim ben
Canimm dayannn 10. Günde yaptirr ama gününde yaptirmak daha iii sabir kuzum sabirarkadaşlar kan testini kaçıncı günde yaptınız?gününden önce çıkmıyormu?zaman geçmek bilmiyor...
Canim ben teste giderken ac gitmistim ve kan verdikten sinra ilac icmistim su icmemek icin ama ben kendim öle yaptim dok. Demedi yaniBisey soylicem arkadaslar,transfer oncesi bazi tahliller istemisti dr um ama ilac almadan git demisti,betahcg icin de bu gecerli mi sizce,ilaclarimi sabah kahvaltidan sonra aliyorum,acaba teste giderken ilac almasam mi,sonucu iyi veya kotu etkiler mi ?
Su icimi rahatlatti. Suan zekai tahirin oralardayim buyuk dogum hastanesi ankaralilar bilir girip kan tahlili yaptirasim varcanim yoktur bisey birkere ikinmakla bisey olmaz. tda hic böyle seylere dikkat etmiyolar biliomusun. transferden sonra hemen kalk diyolar. su ic bol bol baska hicbiseye dikkat etmene gerek yok normal hayatina geri dön diyolar. kadinlar spor fln yapiyo inanilmaz bisey. ben yapmam sahsen ama onlarinda tutuyo
Cabim git öylede böylede bununla yüzlesecen cesaretini topla git mutlulugunu paylas burda duayla git bol bol ayetelkürsi okuHastaneyi aradim,test 2 saatte cikiyormus,gitsem mi acaba,korkuyorum.
Bugun transferle beraber 11.gunum,bilemedim ya.
Canim adet kani gibimi sikma kendini bi bekle asiri mikızlar sözün bittiği yerdeyim test gününe bile kalmadan kanamam başladı bittim ben...........
Canım kırmızı değilse panik yapma hemen yerleşme kanaması belkikızlar sözün bittiği yerdeyim test gününe bile kalmadan kanamam başladı bittim ben...........
Sıkma canını, sakın stres yapma, adet kanaması değildir inşallah. İstersen hemen tahlil ver. Doktorunu da aradın mı?kızlar sözün bittiği yerdeyim test gününe bile kalmadan kanamam başladı bittim ben...........
İçinden geliyorsa yaptır tatlımm..Streste zararlı sonuçtaSu icimi rahatlatti. Suan zekai tahirin oralardayim buyuk dogum hastanesi ankaralilar bilir girip kan tahlili yaptirasim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?