- 29 Şubat 2012
- 7.898
- 15.458
- 298
Belki yerlesme lanamasidir stres yapma ne olurkızlar sözün bittiği yerdeyim test gününe bile kalmadan kanamam başladı bittim ben...........
Canım bak benimde 4. veya 5. günümde kanamam oldu. Az birşeydi. Adet başlangıcı gibiydi. Doktoru aradığımda tahrişten veya ilaçlardan olmuş olabilir demişti. Bak sonuçta bebişim benimle.. Panik olma lütfennnkızlar sözün bittiği yerdeyim test gününe bile kalmadan kanamam başladı bittim ben...........
canim bekle nolur üzme kendini. belkide olumlu bir kanamadir.doktorunu arakızlar sözün bittiği yerdeyim test gününe bile kalmadan kanamam başladı bittim ben...........
iki tane idrar testi aldım hayatımda bir kere de olsa belki idrarda çıkarsa hatıra saklıyayım diye 4 yıldır bunun özlemi var ondan idrar testi yapmak istiyorum inşallah test gününe kadar dayanirim
kızlar sözün bittiği yerdeyim test gününe bile kalmadan kanamam başladı bittim ben...........
Evet canım öyle de olur insallh kanda pozitif görürüm TabiiBenim yaptığım gibi yap. Önce kanda gör pozitifi ondan sonra emin bir şekilde yap gene idrar testini :) Ben hala saklıyorum.
Canım o zaman git acil de yaptır en erken 40 dk da çıkıyor. stres yapma yeter kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle yap en iyisiBu aksam kan veresim var..transfer günü dahil 11.gun..ama 2. Gun embriyosu olduğu için çıkmaz mi acaba..puff..Yarın sabah
Izin alıp gidemeyecegim akşama kalacak o da çok uzak geliyor bütün günü is yerinde stresle geciricem sanki yarın. .
kızlar sözün bittiği yerdeyim test gününe bile kalmadan kanamam başladı bittim ben...........
Canım o zaman git acil de yaptır en erken 40 dk da çıkıyor. stres yapma yeter kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle yap en iyisi
Bu akşam git ver kanını tatlım sen de, eh bir güzel haber daha eklenir inşallah listemize :)Bu aksam kan veresim var..transfer günü dahil 11.gun..ama 2. Gun embriyosu olduğu için çıkmaz mi acaba..puff..Yarın sabah
Izin alıp gidemeyecegim akşama kalacak o da çok uzak geliyor bütün günü is yerinde stresle geciricem sanki yarın. .
yaptir canim bencede cikar. pozitif sonucunu bekliyoruz tatlimmBu aksam kan veresim var..transfer günü dahil 11.gun..ama 2. Gun embriyosu olduğu için çıkmaz mi acaba..puff..Yarın sabah
Tatlim once karsisindaki saglik merkezine gittim sbh gelmeniz lqzim dedi. Oradan zekai tahire gectim ogleden sonra alabiliriz kani o da aksam ustu cikar burasi da kapanir yarin alirsiniz dedi. Bu n de vardir bunda da bir hayir dedim ciktim.İçinden geliyorsa yaptır tatlımm..Streste zararlı sonuçta
Hayırlısı o zaman canım. Süpriz yapacaktır anneciğine...Tatlim once karsisindaki saglik merkezine gittim sbh gelmeniz lqzim dedi. Oradan zekai tahire gectim ogleden sonra alabiliriz kani o da aksam ustu cikar burasi da kapanir yarin alirsiniz dedi. Bu n de vardir bunda da bir hayir dedim ciktim.
Bu akşam git ver kanını tatlım sen de, eh bir güzel haber daha eklenir inşallah listemize :)
yaptir canim bencede cikar. pozitif sonucunu bekliyoruz tatlimm
allah kabul etsin canim .insallah hayirli güzel haberlerle dön. kacta cikicak sonuc?..ve Allah kabul ederse Esma okuyordum bitti,hastaneye gidiyorum test icin,dua edin nolur
..ve Allah kabul ederse Esma okuyordum bitti,hastaneye gidiyorum test icin,dua edin nolur
canim ben de allahdan hep hayirlisini diliyorum. insallah hayirli ve güzel sonuclar alirsintamamdır kızlar sizi mi kiricamumarim guzel haberi veririm..negatif cikarsa da ne yapalim hayirlisi..hep saglikli olucaksa benimle olsun minnosum dedim oyle dua ettim..
canim ben de allahdan hep hayirlisini diliyorum. insallah hayirli ve güzel sonuclar alirsinkacta cikicak sonucun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?