Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

kızlar sözün bittiği yerdeyim test gününe bile kalmadan kanamam başladı bittim ben...........
Canım bak benimde 4. veya 5. günümde kanamam oldu. Az birşeydi. Adet başlangıcı gibiydi. Doktoru aradığımda tahrişten veya ilaçlardan olmuş olabilir demişti. Bak sonuçta bebişim benimle.. Panik olma lütfennn

iki tane idrar testi aldım hayatımda bir kere de olsa belki idrarda çıkarsa hatıra saklıyayım diye 4 yıldır bunun özlemi var ondan idrar testi yapmak istiyorum inşallah test gününe kadar dayanirim

Benim yaptığım gibi yap. Önce kanda gör pozitifi ondan sonra emin bir şekilde yap gene idrar testini :) Ben hala saklıyorum.

Bu aksam kan veresim var..transfer günü dahil 11.gun..ama 2. Gun embriyosu olduğu için çıkmaz mi acaba..puff..Yarın sabah
Izin alıp gidemeyecegim akşama kalacak o da çok uzak geliyor bütün günü is yerinde stresle geciricem sanki yarın. .

Canım o zaman git acil de yaptır en erken 40 dk da çıkıyor. stres yapma yeter kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle yap en iyisi

Bu akşam git ver kanını tatlım sen de, eh bir güzel haber daha eklenir inşallah listemize :)

yaptir canim bencede cikar. pozitif sonucunu bekliyoruz tatlimm

İçinden geliyorsa yaptır tatlımm..Streste zararlı sonuçta
Tatlim once karsisindaki saglik merkezine gittim sbh gelmeniz lqzim dedi. Oradan zekai tahire gectim ogleden sonra alabiliriz kani o da aksam ustu cikar burasi da kapanir yarin alirsiniz dedi. Bu n de vardir bunda da bir hayir dedim ciktim.

Tatlim once karsisindaki saglik merkezine gittim sbh gelmeniz lqzim dedi. Oradan zekai tahire gectim ogleden sonra alabiliriz kani o da aksam ustu cikar burasi da kapanir yarin alirsiniz dedi. Bu n de vardir bunda da bir hayir dedim ciktim.
Hayırlısı o zaman canım. Süpriz yapacaktır anneciğine...

Bu akşam git ver kanını tatlım sen de, eh bir güzel haber daha eklenir inşallah listemize :)

yaptir canim bencede cikar. pozitif sonucunu bekliyoruz tatlimm

tamamdır kızlar sizi mi kiricam umarim guzel haberi veririm..negatif cikarsa da ne yapalim hayirlisi..hep saglikli olucaksa benimle olsun minnosum dedim oyle dua ettim..

tamamdır kızlar sizi mi kiricam umarim guzel haberi veririm..negatif cikarsa da ne yapalim hayirlisi..hep saglikli olucaksa benimle olsun minnosum dedim oyle dua ettim..
canim ben de allahdan hep hayirlisini diliyorum. insallah hayirli ve güzel sonuclar alirsinkacta cikicak sonucun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…