Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Canim yaptir ama sakin ol bu gidisle cok stresli cok sinirli bebisler olcak he

Kizlar dün televizyonda 106 yasinda istsnbulda tek basina yasayan bi teyzeyi izledim cok canimyandi 35 yasinda dul kalmis 7veya 8 cocugu var oglan hemde onlar icin evlenmemis yirtinmis okutup bûyütmüs okadar tatliydiki okadar nurluyduki yüzü cok üzüldüm evlatlari birakmis kimsesi yok evi harap bisekildeydi kahvaneye gidior ordakiler cy ekmek simit verirse karnini doyuruor 8 evladi babasiz bûyüt okut tasi emek ver ve sonra sekizine bak ama sekizi bir anaya bakamamis ben babami kaybwttim tsm gecensene bu ayda ayin 15 bisene olcak benimde anam yanliz iki bekar basinda biri ûniversite ögrencisi kimse bakmazsa ben varim diorum da ya bizler ne olcaz bu günlerimiz sancili stresli gecior hepimizin özlemle umutla beklioruz maddi manevi cok sey feda edioruz elimi koydum tam rahmimin üstüne hayirlisi saglikli ol hayirsizsan olma dedim icim acidi bi an Allah herkese hayirli saglikli evlat nasib etsin insallah keske o yasli teyzenin adresinide verseydiler

olmadı..........
kanımı verdim 1.65 sonuç
doktorumu aradım test gününe kadar ilacına devam et bi daha yaptır çok olumlu durmuyor dedi. hemen diğer tedavinin olasılıklarına başladı ne desin ki işi o.
oysa ne kadar umutluydum çok şahane iki tane 5. gün embriyosuydu.
heyacanım söndü umudum söndü.
rabbim sizlerin umudunu heyecanını hşç söndürmesin dualarımdasınız arkadaşlar....

Bugun bende test sonucumu alicam sonucu az cok biliyorum ama umut dunyasi
Allah im en yakin zamanda snn de bnm de isteyen herkesinde yuzunu hayirlisiyla,cocuktan yana guldursun...

Bugun bende test sonucumu alicam sonucu az cok biliyorum ama umut dunyasi
Allah im en yakin zamanda snn de bnm de isteyen herkesinde yuzunu hayirlisiyla hayirlisiyla,cocuktan yana guldursun...
sen niye umutsuz bakıyorsun bişey bitmiş değil benim kanamam başladı direk yoksa ne kadar umutluydum hiç beklemiyordum böyle bişey hiçççççççç

kiyamam ya ne zor..besle kargayi oysun gözünü..rabbim hayirlisini versin herseyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…