Hadi güzel haberlerle gülücüklerle gel canım....ve Allah kabul ederse Esma okuyordum bitti,hastaneye gidiyorum test icin,dua edin nolur
Güzel haberlerle gel inşallah. Dualarımız seninle.....ve Allah kabul ederse Esma okuyordum bitti,hastaneye gidiyorum test icin,dua edin nolur
Canim yaptir ama sakin ol bu gidisle cok stresli cok sinirli bebisler olcak heBu aksam kan veresim var..transfer günü dahil 11.gun..ama 2. Gun embriyosu olduğu için çıkmaz mi acaba..puff..Yarın sabah
Izin alıp gidemeyecegim akşama kalacak o da çok uzak geliyor bütün günü is yerinde stresle geciricem sanki yarın. .
Hayirli olsun canim insallah güzel haberlerini bekliyoruzVerdim kizlaaar :)
4te cikacaak sonuc titriyorum :/
Canimm ne mi oluor bûyük ihtimal hatta yüzde seksan bebegin seninle demek oluo ama idrar testine pek gûvenme insallah hamilesin (dir)Kizlar ben birsey yaptim. Transferimin transfer dahil 8. Gunu idrar tahlili yaptim. Silik ikinci cizgi var simdi bu ne oluyor?
Allahimmm yardim etsinnnnnnKan Verdim kizlaaar :)
4te cikacaak sonuc titriyorum :/
Ben cok korkuyorum ya dogru degilseCanimm ne mi oluor bûyük ihtimal hatta yüzde seksan bebegin seninle demek oluo ama idrar testine pek gûvenme insallah hamilesin (dir)
Bence hamilesin melegin seninle oluyo :) bende test aldirdim kocacima ama eczaci sabah yapsin demis yarina kaldiKizlar ben birsey yaptim. Transferimin transfer dahil 8. Gunu idrar tahlili yaptim. Silik ikinci cizgi var simdi bu ne oluyor?
Insallah iyi mi yaptim kotu mu yaptim bilemedim. Uine de kan tahliline kdr umitlenmeyecegimHam
Bence hamilesin melegin seninle oluyo :) bende test aldirdim kocacima ama eczaci sabah yapsin demis yarina kaldi
Hadiiii, süper ama en garantilisi yine de kan tahlili...Kizlar ben birsey yaptim. Transferimin transfer dahil 8. Gunu idrar tahlili yaptim. Silik ikinci cizgi var simdi bu ne oluyor?
tamam canim hersey gönlünce olsun insallahhhAmiiin Canım insallah..akşam 6 gibi gitsem en gec 7 de çıkar heralde..
Bugun bende test sonucumu alicam sonucu az cok biliyorum ama umut dunyasiolmadı..........
kanımı verdim 1.65 sonuç
doktorumu aradım test gününe kadar ilacına devam et bi daha yaptır çok olumlu durmuyor dedi. hemen diğer tedavinin olasılıklarına başladı ne desin ki işi o.
oysa ne kadar umutluydum çok şahane iki tane 5. gün embriyosuydu.
heyacanım söndü umudum söndü.
rabbim sizlerin umudunu heyecanını hşç söndürmesin dualarımdasınız arkadaşlar....
4 saat tuvaletini bekletip yapabilirsin. Sabah olması şart değil canım..Ham
Bence hamilesin melegin seninle oluyo :) bende test aldirdim kocacima ama eczaci sabah yapsin demis yarina kaldi
sen niye umutsuz bakıyorsun bişey bitmiş değil benim kanamam başladı direk yoksa ne kadar umutluydum hiç beklemiyordum böyle bişey hiççççççççBugun bende test sonucumu alicam sonucu az cok biliyorum ama umut dunyasi
Allah im en yakin zamanda snn de bnm de isteyen herkesinde yuzunu hayirlisiyla hayirlisiyla,cocuktan yana guldursun...
kiyamam ya ne zor..besle kargayi oysun gözünü..rabbim hayirlisini versin herseyinKizlar dün televizyonda 106 yasinda istsnbulda tek basina yasayan bi teyzeyi izledim cok canimyandi 35 yasinda dul kalmis 7veya 8 cocugu var oglan hemde onlar icin evlenmemis yirtinmis okutup bûyütmüs okadar tatliydiki okadar nurluyduki yüzü cok üzüldüm evlatlari birakmis kimsesi yok evi harap bisekildeydi kahvaneye gidior ordakiler cy ekmek simit verirse karnini doyuruor 8 evladi babasiz bûyüt okut tasi emek ver ve sonra sekizine bak ama sekizi bir anaya bakamamis ben babami kaybwttim tsm gecensene bu ayda ayin 15 bisene olcak benimde anam yanliz iki bekar basinda biri ûniversite ögrencisi kimse bakmazsa ben varim diorum da ya bizler ne olcaz bu günlerimiz sancili stresli gecior hepimizin özlemle umutla beklioruz maddi manevi cok sey feda edioruz elimi koydum tam rahmimin üstüne hayirlisi saglikli ol hayirsizsan olma dedim icim acidi bi an Allah herkese hayirli saglikli evlat nasib etsin insallahkeske o yasli teyzenin adresinide verseydiler
arkadasimmm bence güzel seyler oluyorKizlar ben birsey yaptim. Transferimin transfer dahil 8. Gunu idrar tahlili yaptim. Silik ikinci cizgi var simdi bu ne oluyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?