Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

valla canim bana da yillar önce sevinerek bi doktora kosacaksin deselerdi inanmazdim

kızlar transverden sonradamı ığneler devam ediyor. an ıtıbarıyle vucudumda 12 delik olustu. ığneden nasıl korkarım bılıyormsunuz, suan kendıme hayret ediyorum:))

kizlar doktorum aradi quatr hapimin dosajini yükseltmemiz lazim dedi. korkulacak bisey yok ama deger biraz düsük hamilelikte kontrol altinda ve normal seviyede olmasi önemli dedi.rabbime emanetiz..

kızlar transverden sonradamı ığneler devam ediyor. an ıtıbarıyle vucudumda 12 delik olustu. ığneden nasıl korkarım bılıyormsunuz, suan kendıme hayret ediyorum:))
insan seve seve nelere katlanio dimi ben transfer günü 1 tane igne vurdum. sonrasinda ve suan vajinal hap kullaniyorum. ama her protokol farkli canim

Ben transfer öncesi toplamda 25 iğne vuruldum. Transferden sonra iki tane daha tutunması için iğne vuruldum. Sonucundaki mucizeyi düşününce insan herşeye katlanıyor.

kizlar doktorum aradi quatr hapimin dosajini yükseltmemiz lazim dedi. korkulacak bisey yok ama deger biraz düsük hamilelikte kontrol altinda ve normal seviyede olmasi önemli dedi.rabbime emanetiz..
Canım benim, Rabbimin koruduğunu kimse koruyamaz.. Sen dert etme, emanetin çok kıymetli çünkü..

kızllar bısıy daha sorayımmı? ben ılk cocuk dusundugumuzde hormonlarıma baktırmıstım. normal cıkmıstı. sonra tup bebek ıcın baktırdıgımızda tsh 4.8 cıktı. doktor yuksek ama korkma dedı. gıttım dahılıyeye ultrasonla baktılar guatr falan varmı dıye hıc bısıy yok dedı. dun kontroldede doktor dedıkı onu takıp ettır. sızce gıdıp tekrar kan vermelımıyım yoksa allah nasıp ederde transver olursa ondan sonramı vermelıyım?

Tekrar tahlil yaptır bence, tiroidi ilaçlarla kontrol altına alıyorlar. Şimdiden müdahale etmeleri gerekebilir.

Günaydın kızlar, gitti 3 kaldı 7. Günler geçmek bilmiyor hiçbir şikayetim de kalmadı. Sanki transfer yapılmamış gibiyim. Haftaya bugün test günüm ama o kadar uzak ki bana
Beklemek çok sıkıntılı geçiyor, ama sonuç güzel olunca varya bütün sıkıntılar unutuluyor.. İnşallah sen de bütün sıkıntılarını unutacağın sonuçlar alırsın canım.

tedavin hayırlı olsun canım ekledim

Tedavin hayirli olsun canim insallah askerligin cok sûrmez cabucak safagin gelir muradini almak nasib olur

hosgeldin tevadavin hayirli olsun. saglikla hayirlisiyla pozitif olsun insallah

canim demit arkadasimiza yazmistim o yeni basladi tedaviye
Canımsınız tedavi aşamasındaki devrelerim ve sonucunu almış dedelerim inşallah güzel günler yakında

Rabbimin selami uzerize olsun arkadaslarim dert ortaklarim sabah bir odrar tahlili daha yaptim eger silik cizgi cikmasaydi kana baktirmayacaktim ama tekrat silik cizgi kanimi verdim 14.30 da sonucu alicam. :)
Hadi bakalım canım inşallah kan testi ile hamileliğin resmiyet kazanacak kaçıncı gün embiryosuydu canım? Transferden kaç gün sonra idrar testi yaptın

Günaydın kızlar, gitti 3 kaldı 7. Günler geçmek bilmiyor hiçbir şikayetim de kalmadı. Sanki transfer yapılmamış gibiyim. Haftaya bugün test günüm ama o kadar uzak ki bana
Aynen canım transfer sonrası hiç bir şey hissetmiyorum bom boş vücudum çoğu kişinin kasık ağrısı oluyor benim hiç ağrım yok

Rabbimin selami uzerize olsun arkadaslarim dert ortaklarim sabah bir odrar tahlili daha yaptim eger silik cizgi cikmasaydi kana baktirmayacaktim ama tekrat silik cizgi kanimi verdim 14.30 da sonucu alicam. :)
Ya şimdi 14:30 u nasıl beklicez.. Offf çok heyecanlı..Hadi mutlu et güzel sonucunla bizleri de..

AYY HEYECANDAN 143 OKUDUM MEGER SAATİ YAZMIŞSIN HADİ İNŞALLAH GÜZEL HABERLERİNİ BEKLİYORUZ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…