- 21 Mayıs 2014
- 985
- 1.998
- 138
iNSALLAH canim zaten bi gün dr kontrol icin aradi randevum var saat 3 te gidelim bi bakalim ne diycek dr yede diycem bugun kan tahlili yapmak istedigmi .simdi bise anlatim esim cok gulmistu sizde gulun transfer sonrasi igne icin aradilar gittik dr muayene etmek istiyorum dedi odasina gittik nasilsin dedi iyim dedim ama sizin yaninzda daha iyi oluyorum hep sizin yaninizda kalabilirmiyim sonucu alana kadar daha guvende hissesiyorum dedim anam dr le rsim bi guluyo bana nasil :))) ne guluyonuz dedim ne yapim duygulari soyledim alla allah
insan seve seve nelere katlanio dimikızlar transverden sonradamı ığneler devam ediyor. an ıtıbarıyle vucudumda 12 delik olustu. ığneden nasıl korkarım bılıyormsunuz, suan kendıme hayret ediyorum:))
Ben transfer öncesi toplamda 25 iğne vuruldum. Transferden sonra iki tane daha tutunması için iğne vuruldum. Sonucundaki mucizeyi düşününce insan herşeye katlanıyor.kızlar transverden sonradamı ığneler devam ediyor. an ıtıbarıyle vucudumda 12 delik olustu. ığneden nasıl korkarım bılıyormsunuz, suan kendıme hayret ediyorum:))
Canım benim, Rabbimin koruduğunu kimse koruyamaz.. Sen dert etme, emanetin çok kıymetli çünkü..kizlar doktorum aradi quatr hapimin dosajini yükseltmemiz lazim dedi. korkulacak bisey yok ama deger biraz düsük hamilelikte kontrol altinda ve normal seviyede olmasi önemli dedi.rabbime emanetiz..
Tekrar tahlil yaptır bence, tiroidi ilaçlarla kontrol altına alıyorlar. Şimdiden müdahale etmeleri gerekebilir.kızllar bısıy daha sorayımmı? ben ılk cocuk dusundugumuzde hormonlarıma baktırmıstım. normal cıkmıstı. sonra tup bebek ıcın baktırdıgımızda tsh 4.8 cıktı. doktor yuksek ama korkma dedı. gıttım dahılıyeye ultrasonla baktılar guatr falan varmı dıye hıc bısıy yok dedı. dun kontroldede doktor dedıkı onu takıp ettır. sızce gıdıp tekrar kan vermelımıyım yoksa allah nasıp ederde transver olursa ondan sonramı vermelıyım?
ac karnınamı verılıyordu bunun ıcın kan? yarın gıdeyım verayım ozaman.Tekrar tahlil yaptır bence, tiroidi ilaçlarla kontrol altına alıyorlar. Şimdiden müdahale etmeleri gerekebilir.
Tiroidde aç gerekmez, ama belki şekerine, karaciğer enzimleri ne de bakmak isterlerse aç gitmen de fayda olur.ac karnınamı verılıyordu bunun ıcın kan? yarın gıdeyım verayım ozaman.
sagol canım yarın vereyım o zaman.Tiroidde aç gerekmez, ama belki şekerine, karaciğer enzimleri ne de bakmak isterlerse aç gitmen de fayda olur.
Beklemek çok sıkıntılı geçiyor, ama sonuç güzel olunca varya bütün sıkıntılar unutuluyor.. İnşallah sen de bütün sıkıntılarını unutacağın sonuçlar alırsın canım.Günaydın kızlar, gitti 3 kaldı 7. Günler geçmek bilmiyorhiçbir şikayetim de kalmadı. Sanki transfer yapılmamış gibiyim. Haftaya bugün test günüm ama o kadar uzak ki bana
tedavin hayırlı olsun canımekledim
Tedavin hayirli olsun canim insallah askerligin cok sûrmez cabucak safagin gelir muradini almak nasib olur
hosgeldin tevadavin hayirli olsun. saglikla hayirlisiyla pozitif olsun insallah
Canımsınız tedavi aşamasındaki devrelerim ve sonucunu almış dedelerim inşallah güzel günler yakında
Hadi bakalım canım inşallah kan testi ile hamileliğin resmiyet kazanacakRabbimin selami uzerize olsun arkadaslarim dert ortaklarim sabah bir odrar tahlili daha yaptim eger silik cizgi cikmasaydi kana baktirmayacaktim ama tekrat silik cizgi kanimi verdim 14.30 da sonucu alicam. :)
Aynen canım transfer sonrası hiç bir şey hissetmiyorum bom boş vücudumGünaydın kızlar, gitti 3 kaldı 7. Günler geçmek bilmiyorhiçbir şikayetim de kalmadı. Sanki transfer yapılmamış gibiyim. Haftaya bugün test günüm ama o kadar uzak ki bana
Tedavin hayırlı olsun canım, aramıza hoşgeldin, hamişlerden olursun inşallah..Canımsınız tedavi aşamasındaki devrelerim ve sonucunu almış dedelerim inşallah güzel günler yakında
Ya şimdi 14:30 u nasıl beklicez.. Offf çok heyecanlı..Hadi mutlu et güzel sonucunla bizleri de..Rabbimin selami uzerize olsun arkadaslarim dert ortaklarim sabah bir odrar tahlili daha yaptim eger silik cizgi cikmasaydi kana baktirmayacaktim ama tekrat silik cizgi kanimi verdim 14.30 da sonucu alicam. :)
AYY HEYECANDAN 143 OKUDUM MEGER SAATİ YAZMIŞSIN HADİ İNŞALLAH GÜZEL HABERLERİNİ BEKLİYORUZ....Rabbimin selami uzerize olsun arkadaslarim dert ortaklarim sabah bir odrar tahlili daha yaptim eger silik cizgi cikmasaydi kana baktirmayacaktim ama tekrat silik cizgi kanimi verdim 14.30 da sonucu alicam. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?