Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Hadi bakalım canım inşallah kan testi ile hamileliğin resmiyet kazanacak kaçıncı gün embiryosuydu canım? Transferden kaç gün sonra idrar testi yaptın
canım 3. gün emb. transferden sonra 7 ve 8 gün yaptım ayrı markalarla. ikisinde de silik çizgiyi gördüm.

Ya şimdi 14:30 u nasıl beklicez.. Offf çok heyecanlı..Hadi mutlu et güzel sonucunla bizleri de..
inşallah arkadaşım dünden beri bi acayip hallerdeyim. düşük de çıksa canımı sıkmamaya çalışıcam. daha 8. gün. ya dedim ya bir tarafım bahar bahçe bir tarafım yaprak döküyor. ama kasıklarımda batma ve gerilme var. tabi psikolojik olma olasılığı da yüksek. :)

Ben de 8. günde aldım güzel sonucumu, haydi hayırlısı canım :)

Ben de 8. günde aldım güzel sonucumu, haydi hayırlısı canım :)
umut oldun bana. devlet hastanesinde verdim tahlili dr bazen tüp bebekte boş gebelik olabiliyor ona göre dedi. ya acaba çok çalışmaktan birayleri makine olarak falan mı görüyorlar acaba. şaşırtıcı gerçekten.

merhaba kızlar listede adımı dnzderya negatif olarak görünce nasıl kötü oluyorum artık takılmayım buralara biraz kafamı dağıtayım diyorum ama sonucunu görmek istediğim arkadaşlar var özellikle karşıpenceredeki karga ve jonguil sizleri takip edeceğim rabbim hepinizin gönlüne göre versin inşallah. ben bir daha nerede ne zaman başlarım bilmiyorum ilk tedavim için kredi çekmiştim onu ödüyorum ikinci için de eşim borçlandı kısmet mevlam neylerse güzel eyler..

kuzum bu yolun nasıl zorlu olduğunu biliyoruz. ama sakın vazgeçme bu süreçte dinlen. ot çöp kaynatma sadece dinlen. sağlıklı beslen spor yap. kendini hazırla. ben kendime öyle söz verdim negatifi alırsam bunu yapıcam dedim. ne zaman istersen destek için burayız. ben destek almak için burayı kullanıyorum çünkü. Alahım yar ve yardımcın ol her zaman.

Tatlım ben kan sonucumu söylediğimde tüp bebeği yapan doktorum çok güzel ama katlanmasını bekle çok sevinme henüz demişti. Tüpte kimyasal gebelik çok oluyor diye, ki mesleği gereği beni uyarmalıydı. Ben çok takılmadım. Çok şükür ki yavaş ta olsa değerlerim katlanıyor. Bugün tekrar kan vereceğim..Senin için de önce güzel sonucunu gör, sonra da katlansın sonucun, sonra pıt pıtlar ayyy uzadı biliyom da sonra da sağlıcakla kucağına al canım benim güzel bebişini..

((( Canım Allah maddi manevi güç versin size. 10. denemesinde pozitif gören arkadaş var. Benim de 3. denememde oldu. Ümitsiz olma, belki normal yollarla olur.. Rabbim neylerse güzel eyler...Sende hamiş olarak ekleneceksin inşallah listeye..

rabbim heyecanını sonsuz mutluluğa dönüştürsün inşallah ben test günü heyecanını bile yaşayamadım
burada emek veren herkesin sonucunu alacağına eminim ben. er ya da geç. bak 10. deneme diyorlar. sakın dualarından vazgeçme. hz. musa zamanında çocuğu olmayan bir çift varmış Hz. musaya gelip Allaha sor çocuğumuz olacak mı demiş. Olmayacak cevabını almış Hz. Musa ve onlara söylemiş. aradan birkaç yıl geçmiş çifti kucaklarında çocukları ile görmüşler. Hz. Musa danışmış Rabbime. hani olmayacaktı neden diye. dua etmekten hiç vazgeçmedi onlar demiş. konuyu biraz dağınık anlattım ama benim sığındığım hikayelerden biridir bu. Rabbim yanında olsun güçlü olalım. bu arada negatif sonucu alırsam aynı teselliyi ben de istiyorum. terrzi sökük meselesi :)

bencede mutlaka baktir canim. sabah doktorum bunun önemli oldugunu söyledi

SENİN VE BEBİŞİNİN SAĞLIGI NE OLSUN CANIM SEN MÜJDELİ HABERİNİ VER BEN DAHA NE İSTEYEYİM...
ağlatmayın beni. zaten etrafımdaki herkes deli gözüyle bakıyor bana. durduk yere ağlıyorum gülüyorum sinirleniyorum. pıfff pıffff.... Rabbim herşeyin hayırlısını versin hepimize her birimize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…