Hay maşallah allahım çok şükür bir zafer daha gözün aydın canım allahım güzel yüzünü onur boyu güldürsün bebisinle ....Sersem gibiyim :) O kadar çok kasmisim ki kendimi suan ruyada gibiyim:)) Büyük ihtimalle yarın ben de senin gibi dusunucem
Evet adet sancısı gibi belirti bende transferden beri vardı başlarda sanırım opunun etkisiyle oldu..sonra hafifledi..haftasonundan beri de şiddeti arttı. Dün akşam koltukta otururken öyle bir batma oldu ki nefesim kesildi resmen..hala da arada oluyor gülünce falan canım yanıyor.
Bir de midemde tokluk hissi var çok yemek yersem midem bulanmaya başlıyor. Hımm bir de feci bel agrim var, bacak aralarında da agri oluyor..Bugüne kadar okuduğum belirtileri yaşıyorum hala çok garip geliyor
Aminn canim siz güzel anneler bize dua edinn bol bol insallah keseyi görmek te nasib olurUmutsuzlugum aslında kendimi negatif e hazırlamaya çalıştığım içinmisAllahım isteyen herkese versin
aminnn aminnn aminnnnAllahım sen bize sevinç çığlıkları atmayı nasip eyleeee
canım hep dua ettim sizin için etmeye de devam edicem sizin de güzel haberlerinizi alırız insallah
Aldım sonucumu kızlar140 degerim hala inanamiyorum ruyada gibiyim Allahim bekleyen isteyen herkese yasatsin insallah bu mutlulugu
Ayyy canim simdi gordum ve cokkkkk sevindim.tebrik ederim.Aldım sonucumu kızlar140 degerim hala inanamiyorum ruyada gibiyim Allahim bekleyen isteyen herkese yasatsin insallah bu mutlulugu
Hay maşallah allahım çok şükür bir zafer daha gözün aydın canım allahım güzel yüzünü onur boyu güldürsün bebisinle ....
tedavin hayırlı olsun canımBismillahirrahmanirahim,
Evet sevgili kızçelerim aralık ve ocak ta olan iki başarısız aşılamadan sonra bir adet dönemi boyunca ilk sayfadan itibaren sizleri okuyarak güldüm ağladım sevindim üzüldüm ve tüp bebek için ilk görüşme günü olan bu güne kadar geldim çok şükür bütün tahlil ultrason falan filan normal çıktı ve ben 150 mg ilk menogon iğnemi vuruldum bile şuan itibari ile S Sky_sun ekle bacım listeye teskere bekleyen bir tertip daha
Ayyy canim simdi gordum ve cokkkkk sevindim.tebrik ederim.
Bak gordunmu 2.gune 5.gune bakmiyor bu isler.yeterki rabbim nasip etsin.
Kucagina al hayirlisiyla canim.
Insallah sertac hoca bu basarisini bi sonraki ay bendede gosterir canim yaaa.banada dua et hamis hamis.
Sağol canımmm inşallah hayırlısıyla negatifler de bir gün pozitif olacak!! İnanıyorum ve dua ediyorum hepHayirli olsun canim darisi tum negatif alanlarin basina en kisa zamnda
Tedavin hayirli olsun canim insallah askerligin cok sûrmez cabucak safagin gelir muradini almak nasib olurBismillahirrahmanirahim,
Evet sevgili kızçelerim aralık ve ocak ta olan iki başarısız aşılamadan sonra bir adet dönemi boyunca ilk sayfadan itibaren sizleri okuyarak güldüm ağladım sevindim üzüldüm ve tüp bebek için ilk görüşme günü olan bu güne kadar geldim çok şükür bütün tahlil ultrason falan filan normal çıktı ve ben 150 mg ilk menogon iğnemi vuruldum bile şuan itibari ile S Sky_sun ekle bacım listeye teskere bekleyen bir tertip daha
ayyy canımmm ne güzel ne mutlu sana...inşallah zaman çabucak geçsin hayırlısı ile kucağına al yavrunu...Sağol tatlımmm valla çok korkuyordum 2. gün diye, sonra yurt dışındaki forumlarda okudum orada genelde 2. gün embriyosu transfer ediyorlarmış, o biraz rahatlatmıştı bir sürü sağlıklı bebeği olan insan yorum yapmış...Genart la doğru bir seçim yapmışım gerçekten, inşallah sende olumlu sonucu alacaksınNe zaman kafana takılan birşey olursa sor mutlaka..Yarın arayacağım bakalım Sertaç Bey i de
benıde listeye eklermisin canım tedavi asaması.tedavin hayırlı olsun canımekledim
hosgeldin tevadavin hayirli olsun. saglikla hayirlisiyla pozitif olsun insallahBismillahirrahmanirahim,
tedavin hayırlı olsun canım..bebısıne bıran once kavusursun ınsallahhhhhosgeldin tevadavin hayirli olsun. saglikla hayirlisiyla pozitif olsun insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?