KIZLAR BİZ NEGATİFTE ALSAK KAYBETMİŞ DEĞİLİZ SADECE BU SEFERDE KAÇTI ELİMİZDE SIPALAR DİYEREK GÜLECEĞİZ VE ASLA ALLAHIM İZNİYLE PES ETMEDEN YILMADAN KAVUSACAĞIMIZ GÜN İÇİN DUA EDECEĞİZ BÖYLE BİR ARKADAŞLIK DOSTLUK KOLAY BULUNMUYOR BİZİM EN BÜYÜK TESELLİMİZ BU .... :) KEŞKE İMKANIMIZ OLSADA BİR YERDE HEPİMİZ TOPLANABİLSEK HARİKA OLURDU...burada emek veren herkesin sonucunu alacağına eminim ben. er ya da geç. bak 10. deneme diyorlar. sakın dualarından vazgeçme. hz. musa zamanında çocuğu olmayan bir çift varmış Hz. musaya gelip Allaha sor çocuğumuz olacak mı demiş. Olmayacak cevabını almış Hz. Musa ve onlara söylemiş. aradan birkaç yıl geçmiş çifti kucaklarında çocukları ile görmüşler. Hz. Musa danışmış Rabbime. hani olmayacaktı neden diye. dua etmekten hiç vazgeçmedi onlar demiş. konuyu biraz dağınık anlattım ama benim sığındığım hikayelerden biridir bu. Rabbim yanında olsun güçlü olalım. bu arada negatif sonucu alırsam aynı teselliyi ben de istiyorum. terrzi sökük meselesi :)
BANA SÖZ VER SANA DEDİĞİM KİTABI BULUP OKUYACAKSIN VE SONRASINDA BENİM GİBİ KENDİNİ COK GÜÇLÜ HİSSEDECEKSİN....ağlatmayın beni. zaten etrafımdaki herkes deli gözüyle bakıyor bana. durduk yere ağlıyorum gülüyorum sinirleniyorum. pıfff pıffff.... Rabbim herşeyin hayırlısını versin hepimize her birimize.
Günaydın kızlar, gitti 3 kaldı 7. Günler geçmek bilmiyorhiçbir şikayetim de kalmadı. Sanki transfer yapılmamış gibiyim. Haftaya bugün test günüm ama o kadar uzak ki bana
Aynen canım transfer sonrası hiç bir şey hissetmiyorum bom boş vücudumçoğu kişinin kasık ağrısı oluyor benim hiç ağrım yok
Canım benim,benim de ikinci aynı şekilde daha ilk tüp bebek masrafı borcu bitmeden ikinci başladık rabbim inşallah nasip eder etmezse Kim bilir bir daha ne zaman deneriz. Rabbim insallh Tez zamanda nasip eder bebeğin kendiliğinden gelirmerhaba kızlar listede adımı dnzderya negatif olarak görünce nasıl kötü oluyorum artık takılmayım buralara biraz kafamı dağıtayım diyorum ama sonucunu görmek istediğim arkadaşlar var özellikle karşıpenceredeki karga ve jonguil sizleri takip edeceğim rabbim hepinizin gönlüne göre versin inşallah. ben bir daha nerede ne zaman başlarım bilmiyorum ilk tedavim için kredi çekmiştim onu ödüyorum ikinci için de eşim borçlandı kısmet mevlam neylerse güzel eyler..
Evet canım inşallah bebeklerimiz bizimledir günler geçmek bilmiyor ne yapsak anlamadım zaman durdu sankicanlar ben 1 hafta belirti aradim helak oldum ama hicbisey yoktu. test günümden 2 gün önce cok hafif adet sancisi basladi. ama buda olmayabilirdir. Ilk haftalarda kasik yada karin agrisi olmayanlarda var
ah canim bilmemmi cok zor..allah hepimizin yardimcisi olsunEvet canım inşallah bebeklerimiz bizimledir günler geçmek bilmiyor ne yapsak anlamadım zaman durdu sanki
Rabbimin selami uzerize olsun arkadaslarim dert ortaklarim sabah bir odrar tahlili daha yaptim eger silik cizgi cikmasaydi kana baktirmayacaktim ama tekrat silik cizgi kanimi verdim 14.30 da sonucu alicam. :)
canim allah maddi manevi yardimcin olsun. hersey diledigince olsun.kafani dinle icinden ne geliosa onu yap canimmerhaba kızlar listede adımı dnzderya negatif olarak görünce nasıl kötü oluyorum artık takılmayım buralara biraz kafamı dağıtayım diyorum ama sonucunu görmek istediğim arkadaşlar var özellikle karşıpenceredeki karga ve jonguil sizleri takip edeceğim rabbim hepinizin gönlüne göre versin inşallah. ben bir daha nerede ne zaman başlarım bilmiyorum ilk tedavim için kredi çekmiştim onu ödüyorum ikinci için de eşim borçlandı kısmet mevlam neylerse güzel eyler..
iki ayrı kitapçıda bulamadım hala arıyorum. en sonunda netten sipariş edicem sanırım. söz veriyorum morelimi çok bozmayacağım. bekleyeceğim.BANA SÖZ VER SANA DEDİĞİM KİTABI BULUP OKUYACAKSIN VE SONRASINDA BENİM GİBİ KENDİNİ COK GÜÇLÜ HİSSEDECEKSİN....
kızllar bısıy daha sorayımmı? ben ılk cocuk dusundugumuzde hormonlarıma baktırmıstım. normal cıkmıstı. sonra tup bebek ıcın baktırdıgımızda tsh 4.8 cıktı. doktor yuksek ama korkma dedı. gıttım dahılıyeye ultrasonla baktılar guatr falan varmı dıye hıc bısıy yok dedı. dun kontroldede doktor dedıkı onu takıp ettır. sızce gıdıp tekrar kan vermelımıyım yoksa allah nasıp ederde transver olursa ondan sonramı vermelıyım?
:) sıpalar biraz yaramaz diyeceğiz doğru söylüyorsun. :). hepimize maddi manevi kolaylık versin rabbim.KIZLAR BİZ NEGATİFTE ALSAK KAYBETMİŞ DEĞİLİZ SADECE BU SEFERDE KAÇTI ELİMİZDE SIPALAR DİYEREK GÜLECEĞİZ VE ASLA ALLAHIM İZNİYLE PES ETMEDEN YILMADAN KAVUSACAĞIMIZ GÜN İÇİN DUA EDECEĞİZ BÖYLE BİR ARKADAŞLIK DOSTLUK KOLAY BULUNMUYOR BİZİM EN BÜYÜK TESELLİMİZ BU .... :) KEŞKE İMKANIMIZ OLSADA BİR YERDE HEPİMİZ TOPLANABİLSEK HARİKA OLURDU...
Tiroidde aç gerekmez, ama belki şekerine, karaciğer enzimleri ne de bakmak isterlerse aç gitmen de fayda olur.
canim gecmis olsun. bende günde 75 mg kullaniyordum. Doktorum aradi 1,5 hapa yükseltmemiz lazim dedi yani 112,5 mg günde baya yüksek. suan anlasilan dengede degil. ama bugün hemen yüksek dosaj kullanicam. ilk yazini okudum korktum insallah birsey olmazTriod hastasi olarak cevap vereyim normalde gerekmiyor. Ama benimde 15 yil sonra öğrendiğim bir bilgiyi paylasiyim. Bebek tedavisi için kullanılacaksa aç verilmesi gerekiyormus. Endekoloji profesöru söyledi. Ayrıca antikoruna baktir. T3, T4 ve TSH baktirman gerekiyor. Bu ucu ile yorum yapiliyor ve free baktirma denildi bana.
canim benim doktorumun demesiyle bu deger önemli hamilelik acisindan. bence mutlaka arastik pesine düsBende okuldayim ama hala sizi takip ediyorum,hamis var mi diye
Biz pozitifi goremedik ama ınşallah bekleyen herkes alir.dnzderya aynen,bende ismimi o listede gorunce cok fena oluyorum.
Kismet artik...
Neyse tsh mesajinizi gordum de aklima takildi,bnm tsh degerim 9 du ve dr um onemli degil t3 t4 onemli dedi ama yine de guvenmeyip dahiliye ye gittigimde tpo degerim yuksek cikti ve bana hasimato hastasisin yani bu hormonu uretmiyor vucudun ancak cocuk olmasina engel degil dedi,bende transferimi onun lafını referans alip yaptim,neyse simdi okuldayim dedim ya fakulte hastaneleri de kampuste,gittim endokrine cocugun olmamasina sebep olur dedi,yine kan vericem yrn,dersim var diye geri geldim.
Bilgisi olan varsa bi el atin ya kafam cok karisti hangisi dogru?
Tsh en son 9 cikti anti tpo 200 küsür.
Ama yillardir boyle degil biara 4 tu ben ilacimi birakinca artmis.
Cok uzattim sorry
Bende okuldayim ama hala sizi takip ediyorum,hamis var mi diye
Biz pozitifi goremedik ama ınşallah bekleyen herkes alir.dnzderya aynen,bende ismimi o listede gorunce cok fena oluyorum.
Kismet artik...
Neyse tsh mesajinizi gordum de aklima takildi,bnm tsh degerim 9 du ve dr um onemli degil t3 t4 onemli dedi ama yine de guvenmeyip dahiliye ye gittigimde tpo degerim yuksek cikti ve bana hasimato hastasisin yani bu hormonu uretmiyor vucudun ancak cocuk olmasina engel degil dedi,bende transferimi onun lafını referans alip yaptim,neyse simdi okuldayim dedim ya fakulte hastaneleri de kampuste,gittim endokrine cocugun olmamasina sebep olur dedi,yine kan vericem yrn,dersim var diye geri geldim.
Cok uzattim sorry
bende sabah yaptim ama cizgi yoktucanım 3. gün emb. transferden sonra 7 ve 8 gün yaptım ayrı markalarla. ikisinde de silik çizgiyi gördüm.
ya ben de emin değilim hiçbirşeydenbende sabah yaptim ama cizgi yoktu
bu konuda bilgim yok ama en iyisini yapıyorsun şuanda araştır elinden gelen herşeyi yap kan tahlilini vs engel olabilecek herşeyi egale et.Bende okuldayim ama hala sizi takip ediyorum,hamis var mi diye
Kismet artik...
Cok uzattim sorry
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?