Hayırlı olsun inşallah bu son tedavin olur ve yavrularını kucağına alırsın sağlıkla. Sen dondurulmuşlarla mı yapacaksın. Yoksa yeni mi başlıyorsun.Kızlar selam herkese bugün adet oldum 14 Şubat sevgiler gününde ilk muyane için randevu aldımaşkımızın meyvesi olacağı nerden belli inşallah cumartesi tedaviye başlıyorum bende
Yok canım maalesef sil baştan yeniden başlıyorum. Öncesinden kalmadı embiryo 7 embiryo vardı ama gelişimi iyi değildi neyse bakalım bu sefer inşallah herşey yolunda giderHayırlı olsun inşallah bu son tedavin olur ve yavrularını kucağına alırsın sağlıkla. Sen dondurulmuşlarla mı yapacaksın. Yoksa yeni mi başlıyorsun.
Yok canım maalesef sil baştan yeniden başlıyorum. Öncesinden kalmadı embiryo 7 embiryo vardı ama gelişimi iyi değildi neyse bakalım bu sefer inşallah herşey yolunda gider
İnsanların kadınlar kulübüne neden yazdığını şimdi daha iyi anlayorum. Daha ilk mesajdan kendimi iyi hissettirdiniz ya kızlar Allah sizden razı olsun...
ne güzel canım son aşamaya geldin hayırlısı olsun insallah sonu güzel olsunkızlar 16 şubatta transferim var belli oldu doktorum estrofem , prednol,coraspin ,progestan iğne -fitil
hibor kan sulandırıcı başladı pazartesi sabah işlem yapılacak.
tedavin hayirli olsun. insallah güzel sonuc alirsinKızlar selam herkese bugün adet oldum 14 Şubat sevgiler gününde ilk muyane için randevu aldımaşkımızın meyvesi olacağı nerden belli inşallah cumartesi tedaviye başlıyorum bende
kızlar 16 şubatta transferim var belli oldu doktorum estrofem , prednol,coraspin ,progestan iğne -fitil
Sağol canım inşallah bir sorun olmaz başlarım. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallahtedavin hayirli olsun. insallah güzel sonuc alirsin
Ayy hiç sorma bende tam tedaviye başlıyorum kar yağışlı gösteriyor burayı inşallah yagmaz normalde çok severim karı ama engel olur diye korkutuyorKızlar ya nasıl bir hava var bugun istanbulda?kızımda böyle soğuk havada olmustu hatta transfere kardan zor gitmiştim
Amin insallahSağol canım inşallah bir sorun olmaz başlarım. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah
Kullandığımız iğneler deride kalınlaşmaya ve sertliğe yol açıyor malesef, tedavinin ileri aşamalarında iğneyi batırmak zorlaşıyır. Sonucunu düşününce katlanıyor insan bu acıya yapacak birşey yok
kızlar 16 şubatta transferim var belli oldu doktorum estrofem , prednol,coraspin ,progestan iğne -fitil
Ben 2012 ocakta başlamiştim ay o sene ne kar vardı şuan hiçbirşey yok ama hastane evime 1,5 saat mesafede zor oluyor azıcık.transfer günğ hastanem yokustqydı kayarak gittik eşimle yürümek mümkün değildi.naylon poşetle kaydık yokus asağyaAyy hiç sorma bende tam tedaviye başlıyorum kar yağışlı gösteriyor burayı inşallah yagmaz normalde çok severim karı ama engel olur diye korkutuyor
Benimde kayınvalidem ben iğne yapıyorum o ofluyor bazen beni sinir ediyor canı yanan ben oflayan o.sinir bozıcı bir ses tonuyla hemde:-(Evet bir şekilde katlaniyorum ben deAma benim eşim çok kötü oluyor iğneden çok korkar saat yaklaşinca kedi gibi pesimde geziyor uflayarak canım aciyacak diye kendini kötü hissediyor
Benim eşim de bakamıyordu ben iğneleri yaparken, başka odaya kaçıyordu. Kendine yapılınca korkmaz ama sevdiklerine yapılırken bakamıyor.Evet bir şekilde katlaniyorum ben deAma benim eşim çok kötü oluyor iğneden çok korkar saat yaklaşinca kedi gibi pesimde geziyor uflayarak canım aciyacak diye kendini kötü hissediyor
Sağlıkla al gel inşallah bebeğini.. hayırlı olsun.kızlar 16 şubatta transferim var belli oldu doktorum estrofem , prednol,coraspin ,progestan iğne -fitil
Benimde kayınvalidem ben iğne yapıyorum o ofluyor bazen beni sinir ediyor canı yanan ben oflayan o.sinir bozıcı bir ses tonuyla hemde:-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?