- 7 Ocak 2015
- 420
- 966
- 128
jonguil baslıyosun demekkı cok guzel bı gunde baslıyosun tedavıye kucuk sevgılı ıcın...Amin canım inşallahbu son tedavilerimiz olsun insallah. Rabbim sabır versin bize beklemek çok zor yaş ilerliyor özlem artıyor insallh bu yıl hepimiz bebeklerimize kavuşuruz
Evet canım şükür adet oldum. inşallah bu son olur canım iki aşılma bir tüp negatif im var ikinci tüp bebek denemesi olacak rabbim kimseyi evlat ile sınamasın insallh. Sen nasılsın canım beklemek çok zor hep bi bekleyis içindeyizjonguil baslıyosun demekkı cok guzel bı gunde baslıyosun tedavıye kucuk sevgılı ıcın...
senın ıcın cok cok dua edicem insallah bu son olur ve bebısıne kavusursun, bıze guzel haberlerını verırsın, bende regli olmayı beklıyorum sankı hıc gelmeyecek gıbıEvet canım şükür adet oldum. inşallah bu son olur canım iki aşılma bir tüp negatif im var ikinci tüp bebek denemesi olacak rabbim kimseyi evlat ile sınamasın insallh. Sen nasılsın canım beklemek çok zor hep bi bekleyis içindeyiz
Ayy Canım bende iki saatlik yolu bir gün aralıklarla gidecem ilk tüp bebek denemem de öyle oldu yol derdi çok büyük valla ama senin durumum daha zormuş 5 saatevettt dünden beri okumağım tüm sayfaları okuyup geldim:) herkese günaydınlar hayırlı cumalar arkadaşlar tedaviye başlayanlar, reglini bekleyenler, transfer olanlar opudan çıkanlar hepiniz için hakkınızda hayırlısı olsun inşallah. ben de dün kontrole gittim . herşey yolunda yumişler dengeli dengeli büyüyor ama canımı sıkan tek şey tam 5 saatlik yola gidiyorum ve yarın tekrar çağırdı. hadi yarın cumartesi en azından izin sorunu yok ama pazartesi de çağırabilirim dedi ve resmen yıkıldım işyerimde ve etrafımda hiç kimse bilmiyor tedavimizi sadece annem ve ablam biliyor. birinde annemi hastaneye götürecem dedim ikincisinde annemin sonuçlarını alacaz dedim şimdi pazartesi ne uyduracam ya da nasıl gidecem off Allahtan sabır diliyorum. doktorum kesinlikle stres ypmanı istemiyorum dedi ama nasıl olacak stressiz bilmiyorum. keşke 1 hafta içinde olup bitecek bişey olsa 1 hafta izin alacam ama böyle iki gün arayla 5 saatlik yola gitmek..... bana da dua edin kızlar bugün mübarek gün rabbim hepimize kolay getirsin emeğimizi boşa çıkarmasın inşallah amin
Sağol canım allah razı olsunsenın ıcın cok cok dua edicem insallah bu son olur ve bebısıne kavusursun, bıze guzel haberlerını verırsın, bende regli olmayı beklıyorum sankı hıc gelmeyecek gıbı
bugün ilk randevun mu canım ? Inşallah iyi geçer muayanen
amin insallah canimherkese gunaydın arkadaslar, hayırlı cumalar. doktora gıdenler cok guzel haberlerle dönün inşallahhhhh
canım gecen ay bugun olmustum ama ban 35 40 gunde ancak oluyorum bıde duzelsız ancak bır haftaya gelır dıye tahmın edıyorumSağol canım allah razı olsunbende hepimize dua ediyorum ne kadar sizleri tanımasam bile derdimiz ortak o yüzden çok iyi anlıyorum sizleri rabbim dualarımızı geri çevirmez, günümüzün muradını verir insallh. Adet in ne zaman
canım senı anlıyorum ama ısyerınde ızın alman gerekn kısıye soylemelısın cunku kısa surelı gıt gel yapıcaz. bende yasadım o sıkıntıyı baktım olmuyor soylemek zorunda kaldım. boylece ıcım daha rahat. ayrıca yumosların ıcın sevındım umarım guzel guzel buyurler...evettt dünden beri okumağım tüm sayfaları okuyup geldim:) herkese günaydınlar hayırlı cumalar arkadaşlar tedaviye başlayanlar, reglini bekleyenler, transfer olanlar opudan çıkanlar hepiniz için hakkınızda hayırlısı olsun inşallah. ben de dün kontrole gittim . herşey yolunda yumişler dengeli dengeli büyüyor ama canımı sıkan tek şey tam 5 saatlik yola gidiyorum ve yarın tekrar çağırdı. hadi yarın cumartesi en azından izin sorunu yok ama pazartesi de çağırabilirim dedi ve resmen yıkıldım işyerimde ve etrafımda hiç kimse bilmiyor tedavimizi sadece annem ve ablam biliyor. birinde annemi hastaneye götürecem dedim ikincisinde annemin sonuçlarını alacaz dedim şimdi pazartesi ne uyduracam ya da nasıl gidecem off Allahtan sabır diliyorum. doktorum kesinlikle stres ypmanı istemiyorum dedi ama nasıl olacak stressiz bilmiyorum. keşke 1 hafta içinde olup bitecek bişey olsa 1 hafta izin alacam ama böyle iki gün arayla 5 saatlik yola gitmek..... bana da dua edin kızlar bugün mübarek gün rabbim hepimize kolay getirsin emeğimizi boşa çıkarmasın inşallah amin
İnşllh cnm hangi aşamadaydınKızlar bende hastaneye gidiyorum.metrobüsteyim inşallah iyi haberlerle dönerim
Sağol canımyok canim ikinci. yumoslarin durumuna bakicaz. Insallah hepimizin iyi gecer
seninde tedavin hayirli olsun canim
O zaman canım biran önce adet olursun yetişirsin bize canım aynı zamanda tedaviye başlamak istiyorum hadi kızlar adet olmayı bekleyenler adet olun biran öncecanım gecen ay bugun olmustum ama ban 35 40 gunde ancak oluyorum bıde duzelsız ancak bır haftaya gelır dıye tahmın edıyorum
amiiiiiin insallah canimm.allahim bu mübarek günde evlat hasretiyle yanip tutusun bütün kadinlarin yüzünü güldürsün insallahhhSağol canımo zaman peşinden geliyorum canım benimde yarın ilk randevu olacak peş peşe güzel haberler veririz inşallah canım
O zaman canım biran önce adet olursun yetişirsin bize canım aynı zamanda tedaviye başlamak istiyorum hadi kızlar adet olmayı bekleyenler adet olun biran önce
canım ya yarın ki kontrolüme göre doktorumla bir plan yapıp 1 hafta izin ile kurtarabilirsem toplu izin alacam yoksa dediğin gibi bir kişiye söyleyecem artık da bizde şöyle bi durum var kim patron kim müdür hiç belli değil herkes kendi çapında kendine söylenmesi ister kime açsam derdimi hangisinin ağzı daha sıkı onu düşünüyorum:)canım senı anlıyorum ama ısyerınde ızın alman gerekn kısıye soylemelısın cunku kısa surelı gıt gel yapıcaz. bende yasadım o sıkıntıyı baktım olmuyor soylemek zorunda kaldım. boylece ıcım daha rahat. ayrıca yumosların ıcın sevındım umarım guzel guzel buyurler...
anladım canım, en ıyısı ızın almak o zaman... umarım bebegıne kavusursunda bu sıkıntılar bıter...canım ya yarın ki kontrolüme göre doktorumla bir plan yapıp 1 hafta izin ile kurtarabilirsem toplu izin alacam yoksa dediğin gibi bir kişiye söyleyecem artık da bizde şöyle bi durum var kim patron kim müdür hiç belli değil herkes kendi çapında kendine söylenmesi ister kime açsam derdimi hangisinin ağzı daha sıkı onu düşünüyorum:)
Çok teşekkür ederim canım. Beklemek çok zor ama gün sayıyorum artık napayım.Sonucu güzel olsun da ben beklerim. Şubat ayını sizlerle hamiş hamiş dolduralım, sizin enerjinizle inşallah Martta ben de hamile kalırım.Sağol desteğin için bir gün hamile kalirsam bilmeme rağmen yapip saklayacam. Pazar günü çok sancim vardi umarim onca agriya gitmemiştir. Allah insanin icine ilk umudu sonda onu aliyor. O olmasa zaten dayanilmiyor. Umarim tedavin en kisa zamanda başlar güzel haberler verirsin bize. Martta az kaldi. Doktor o ayi sectigine gore bunyen ve bebek için en doğru zamani karar vermiştir. mart tabiatin canlandigi bir aydir inşallah sahada güzel hayrli bir evlat getir
Canım inşallah güzel haberlerini alırız. Tedavinin kaçıncı günü canım hangi aşamadasın?
salı günü toplama işlemim var ohss olucak gibi görünüyor yarın tkerar gel dedi doktorum.büyük ihtimalle dondurulucak.inşallah ertelenmez kızlar dua edinİnşllh cnm hangi aşamadaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?