Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

evettt dünden beri okumağım tüm sayfaları okuyup geldim:) herkese günaydınlar hayırlı cumalar arkadaşlar tedaviye başlayanlar, reglini bekleyenler, transfer olanlar opudan çıkanlar hepiniz için hakkınızda hayırlısı olsun inşallah. ben de dün kontrole gittim . herşey yolunda yumişler dengeli dengeli büyüyor ama canımı sıkan tek şey tam 5 saatlik yola gidiyorum ve yarın tekrar çağırdı. hadi yarın cumartesi en azından izin sorunu yok ama pazartesi de çağırabilirim dedi ve resmen yıkıldım işyerimde ve etrafımda hiç kimse bilmiyor tedavimizi sadece annem ve ablam biliyor. birinde annemi hastaneye götürecem dedim ikincisinde annemin sonuçlarını alacaz dedim şimdi pazartesi ne uyduracam ya da nasıl gidecem off Allahtan sabır diliyorum. doktorum kesinlikle stres ypmanı istemiyorum dedi ama nasıl olacak stressiz bilmiyorum. keşke 1 hafta içinde olup bitecek bişey olsa 1 hafta izin alacam ama böyle iki gün arayla 5 saatlik yola gitmek..... bana da dua edin kızlar bugün mübarek gün rabbim hepimize kolay getirsin emeğimizi boşa çıkarmasın inşallah amin

jonguil baslıyosun demekkı cok guzel bı gunde baslıyosun tedavıye kucuk sevgılı ıcın...
Evet canım şükür adet oldum. inşallah bu son olur canım iki aşılma bir tüp negatif im var ikinci tüp bebek denemesi olacak rabbim kimseyi evlat ile sınamasın insallh. Sen nasılsın canım beklemek çok zor hep bi bekleyis içindeyiz

senın ıcın cok cok dua edicem insallah bu son olur ve bebısıne kavusursun, bıze guzel haberlerını verırsın, bende regli olmayı beklıyorum sankı hıc gelmeyecek gıbı

Ayy Canım bende iki saatlik yolu bir gün aralıklarla gidecem ilk tüp bebek denemem de öyle oldu yol derdi çok büyük valla ama senin durumum daha zormuş 5 saat insallah canım çektiğimiz bu sıkıntılar sonunda yüzümüz güler de unuturuz bu sıkıntıları

senın ıcın cok cok dua edicem insallah bu son olur ve bebısıne kavusursun, bıze guzel haberlerını verırsın, bende regli olmayı beklıyorum sankı hıc gelmeyecek gıbı
Sağol canım allah razı olsun bende hepimize dua ediyorum ne kadar sizleri tanımasam bile derdimiz ortak o yüzden çok iyi anlıyorum sizleri rabbim dualarımızı geri çevirmez, günümüzün muradını verir insallh. Adet in ne zaman

canım gecen ay bugun olmustum ama ban 35 40 gunde ancak oluyorum bıde duzelsız ancak bır haftaya gelır dıye tahmın edıyorum

canım senı anlıyorum ama ısyerınde ızın alman gerekn kısıye soylemelısın cunku kısa surelı gıt gel yapıcaz. bende yasadım o sıkıntıyı baktım olmuyor soylemek zorunda kaldım. boylece ıcım daha rahat. ayrıca yumosların ıcın sevındım umarım guzel guzel buyurler...

canım ya yarın ki kontrolüme göre doktorumla bir plan yapıp 1 hafta izin ile kurtarabilirsem toplu izin alacam yoksa dediğin gibi bir kişiye söyleyecem artık da bizde şöyle bi durum var kim patron kim müdür hiç belli değil herkes kendi çapında kendine söylenmesi ister kime açsam derdimi hangisinin ağzı daha sıkı onu düşünüyorum:)

anladım canım, en ıyısı ızın almak o zaman... umarım bebegıne kavusursunda bu sıkıntılar bıter...

Çok teşekkür ederim canım. Beklemek çok zor ama gün sayıyorum artık napayım.Sonucu güzel olsun da ben beklerim. Şubat ayını sizlerle hamiş hamiş dolduralım, sizin enerjinizle inşallah Martta ben de hamile kalırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…