Dualarımız seninle canım. İnşallah ertelenmez, sağlıklı kaliteli yumurtaların toplanır.salı günü toplama işlemim var ohss olucak gibi görünüyor yarın tkerar gel dedi doktorum.büyük ihtimalle dondurulucak.inşallah ertelenmez kızlar dua edin
Canım inşallah ertelenmez çok mu yum var ? ErteleNirse de üzülme dinlemiş rahim ile daha iyi tutuyor diyolar canım hakkımızda hayırlı ne ise o olur inşallahsalı günü toplama işlemim var ohss olucak gibi görünüyor yarın tkerar gel dedi doktorum.büyük ihtimalle dondurulucak.inşallah ertelenmez kızlar dua edin
Hayırlı olsun. Allah tamamına erdirsin. kan testinin sonucunu öğrenince haber ver hemen. İlk hamişimiz sensin. İnşallah devamı gelir.bugün 10. günüm sabah idrar testi yaptım evde ikinci çizgi daha silik de olsa çıktı kan testi yaptırdım akşam öğrenecem
Bizi haberdar etmeyi unutma canım. Inşallah sonuç pozitif olur. Allah yardımcımız olsun kızlarbugün 10. günüm sabah idrar testi yaptım evde ikinci çizgi daha silik de olsa çıktı kan testi yaptırdım akşam öğrenecem
Canım hayırlı olsun cokkk sevındımmmmm, boyle haberlerı almak cok guzel...bugün 10. günüm sabah idrar testi yaptım evde ikinci çizgi daha silik de olsa çıktı kan testi yaptırdım akşam öğrenecem
arkadaslar ohss nedemek.Canım inşallah ertelenmez çok mu yum var ? ErteleNirse de üzülme dinlemiş rahim ile daha iyi tutuyor diyolar canım hakkımızda hayırlı ne ise o olur inşallah
gözün aydın insallah kan testinde pozitifi görürsünbugün 10. günüm sabah idrar testi yaptım evde ikinci çizgi daha silik de olsa çıktı kan testi yaptırdım akşam öğrenecem
Benimde dündü canım. Beraber gün sayıcaz desene. Test günün ne zamangözün aydın insallah kan testinde pozitifi görürsünbenimde dün transferim oldu darısı başımıza
bugün 10. günüm sabah idrar testi yaptım evde ikinci çizgi daha silik de olsa çıktı kan testi yaptırdım akşam öğrenecem
canım ınsallah degerlerın cok cok artar, nerde tedavi gormustun..bugün 10. günüm sabah idrar testi yaptım evde ikinci çizgi daha silik de olsa çıktı kan testi yaptırdım akşam öğrenecem
doktorum test gününü söylemedi canım salı günü gel dedi kan verecekmişim hormonlara bakacakmıs o gün sölerim test gününü demişti.. sanırım bizim test günü 24 şubat nasıl zaman geçecek bilmiyorum :) sana test günü verdimi ?Benimde dündü canım. Beraber gün sayıcaz desene. Test günün ne zaman
evet canım haftaya opu olursun 16-17 mm olurlarKızlar bende bugün kontrole gittim 7-8-9-10-11 mm lik yumurtalar var. Cumartesi olgarutlan başlıyorum. .Salı günü tekrar kontrol..iyi gidiyor 8-9 tane yumurta elde edicez heralde dedi..bakalım. .opu da onumuzdeki hafta olur değil mi??
Canım ohs karında sıvı birikmesi çok yumurta olunca ya da pko olanların daha çok yaşadığı bir durumarkadaslar ohss nedemek.
anladım canım..Canım ohs karında sıvı birikmesi çok yumurta olunca ya da pko olanların daha çok yaşadığı bir durum
hadi hayırlısı canım inşallah gebesindir.bugün 10. günüm sabah idrar testi yaptım evde ikinci çizgi daha silik de olsa çıktı kan testi yaptırdım akşam öğrenecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?