Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

anesteziyle yaptıran yokmuu... ben anesteziyle yapabiliyorlarmış diye duymuştumm
Canım ben anestezi ile yaptırdım senin gibi çok korkuyordum hatta bi hemşire korkuttu beni ben yapmadım ama yapan hastalar çığlık atıyorlardı artık ben durur muyum asla ayıkken yaptırmam dedim uyuturlar hiç bişey hatırlamıyorum uyanınca kanamam vardı biraz üzerime verilen önlükte kanlıydı iyi kide uyumuşum dedim :) 360 lira vermiştim ben

Slm ben ikinci tüp bebek için bu ay basliyoruz.kismetse subatin 10 yada 12 de transfer olacak .bir kizin var 5 yasinda ikinci bebis için start verdik.dondurulmuş embiriolarla yapicaz.heyecanliyim neler olacak nazil olacak bakalim...

Amin bu yolda kim varsa Allah hepimizin dualarini kabul etsin

Günaydın kızlar nerdesiniz kimseler niye uğramıyor neler yiyorsunuz neler yapıyorsunuz kimler tedavide kimler bekliyor topik sahibimiz liste yapsak iyi olcak galiba

Günaydın kızlar nerdesiniz kimseler niye uğramıyor neler yiyorsunuz neler yapıyorsunuz kimler tedavide kimler bekliyor topik sahibimiz liste yapsak iyi olcak galiba
yapayım tatlım ama kimse bildirmior o yüzden bu ay yapmayayım dedim.ocak öyle kaldı.yine isterseniz yaparım no problen canımın içi

canim benim 4. denemem olacak Allah nasip ederse dondurulmuş embrio ile ,merkez yurtdisi,sat 17 ocak,baska varsa yazayim

yapayım tatlım ama kimse bildirmior o yüzden bu ay yapmayayım dedim.ocak öyle kaldı.yine isterseniz yaparım no problen canımın içi
Canım fark etmez önemli olan burda bir birimize destek olmak liste olmasa da olur canım

merhaba arkadaslar bende buralardayım ama benım henuz yazacak bırseyım yok, persembe gunu daha ilk gorusmeme gidecegim..

Benim tedavimin sonuna yaklaşıyoruz. Bugün son gonal f iğnesini yapıcam. Yarın gecede çatlatma iğnesini yapıcam. Allah'tan bir aksilik çıkmaz ise perşembe günü yumurtalar toplanacak. Şubat ayının başında da aksilik çıkmaz ise transfer işlemi tamamlanacak. Bu benim ilk denemem. Sorularınız olması durumunda seve seve kendi tecrübem doğrultusunda cevaplamaya çalışırım.

Ne güzel canım mutlu sona yaklaşıyorsun kaç yumoş görünüyor canım ?

Ne güzel canım mutlu sona yaklaşıyorsun kaç yumoş görünüyor canım ?

Ben özetle kendi sürecimi söyleyim benim 14 yıl önce bir yumurtalığım kist ile birlikte alındı. Kalan tek yumurtamda kendi üzerinde dönerek kist yaptı. Kalan tek yumurtanın 4'te biri alındı. Anlayacağınız benim durum baya kritikti ancak çok şükür rabbim çektiklerime karşılık bana yardımcı oldu. doktorun sayabildiği kadarıyla 17-18 civarında yumurta var. Bunların 10 tanesinin boyutu iyi.

Yaa canım maşallah rabbim görüyor çektiğimiz sıkıntıları inşallah hepsi birinci kalite olur tatlım hepimizin ayrı ayrı sıkıntısı var ama derdimiz ortak inşallah rabbim hepimize gönlümüzun muradını verir

ben de varım şubatta kontrol ve sonrasında tedavi inşaalllah :) ben de yeni katıldım aranıza dualarım herkesle umutlarımızı hiç kaybetmeyelim inşallah

benim de ilk denemem olacak novaarttan randevu aldık azospermi bizim problemimiz ilk kontrolden sonra tedaviye başlama ortalama kaç gün sürüyor ... umarım sizin için her şey yolunda gider

İnşallah herkesin gönlüne göre verir

Merhana kızlar bende regl beklıyorum ama gelen giden yok ikinci bebişim için başlıycam.istanbulda hangi hastanelere gidiyorsunuz

benim de ilk denemem olacak novaarttan randevu aldık azospermi bizim problemimiz ilk kontrolden sonra tedaviye başlama ortalama kaç gün sürüyor ... umarım sizin için her şey yolunda gider

Benim doktorumla geçirdiğim süreç öncesinde başladı. Öncesinde bir çok merkezle görüştük. En sonunda doktorumda karar kildim. Tüp bebek tedavisine geçmeye karar verince doktorun seni gördükten sonraki ilk regl ile basliyor. Doktorun incelemesine gore uygulanacak tedaviye karar veriliyor. bana 2 protokol onerildi kisa veya uzun. O donemde babam arka arkaya ameliyat gecirdi o yuzden uzunu sectik. Regli olduktan sonra reglinin ilk gunu birinci gun kabul ediliyor. 21. gunu baslaman uzere yumurta baskiliyici igne veriliyor ben lucrin kullandim. Tekrar regl olunca reglinin 3. veya 5. günü muhayaneye gidiyorsun. Rahim temiz ve diğer her şey yolunda ise yumurta gelistirici ilaclara basliyorsun. Ben final f kulladim. Bu süreçte doktora ve merkeze göre doktorun gorme sikligi değişiyor. Ben bu süreçte 4 kere gittim. Yumurtaların gelişimine gore ilaç ve süreç takip ediliyor. Umarim sizin içinde herşey yolunda gider ve en önemlisi hamile kalirsin. Umarim herkes kalir

ben de varım şubatta kontrol ve sonrasında tedavi inşaalllah :) ben de yeni katıldım aranıza dualarım herkesle umutlarımızı hiç kaybetmeyelim inşallah
Merhaba canım bende Şubat reglimi bekliyorum aslında bir hafta önce tedaviye başlayacaktık ama bir değerim düşük çıktı Şubat adetime ertelendi rabbim yardımcımız olsun inşallah hepimizin tedavileri iyi gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…