- 10 Aralık 2014
- 164
- 210
- 48
- 35
Canım ben anestezi ile yaptırdım senin gibi çok korkuyordum hatta bi hemşire korkuttu beni ben yapmadım ama yapan hastalar çığlık atıyorlardı artık ben durur muyum asla ayıkken yaptırmam dedim uyuturlar hiç bişey hatırlamıyorum uyanınca kanamam vardı biraz üzerime verilen önlükte kanlıydı iyi kide uyumuşum dedim :) 360 lira vermiştim benanesteziyle yaptıran yokmuu... ben anesteziyle yapabiliyorlarmış diye duymuştumm
Selam canım yeni topigin hayırlı olsun benim tedavim Şubat ayına ertelendi... rabbim bu yolda tüm bebek isteyen arkadaşlarıma inşallah bebek nasip ederrabbim dualarımızı kabul etsin inşallah
Aynen öyle canım ama onlarda bunun farkındalar istismar olmasının sebebi bu elin mahkum bunu biliyorlar bu yola çıktıysan herşeyi göze alıyorsun o kadar sıkıntıyı evlat için çekiyorsun artık üçü beşi düşünmüyorsun zaten bunu da çok iyi kullanıyorlar Allahım emeklerimizi boş etmesin inşallah
yapayım tatlım ama kimse bildirmior o yüzden bu ay yapmayayım dedim.ocak öyle kaldı.yine isterseniz yaparım no problen canımın içiGünaydın kızlar nerdesiniz kimseler niye uğramıyorneler yiyorsunuz neler yapıyorsunuz kimler tedavide kimler bekliyor topik sahibimiz liste yapsak iyi olcak galiba
Canım fark etmez önemli olan burda bir birimize destek olmak liste olmasa da olur canımyapayım tatlım ama kimse bildirmior o yüzden bu ay yapmayayım dedim.ocak öyle kaldı.yine isterseniz yaparım no problen canımın içi
yapayım tatlım ama kimse bildirmior o yüzden bu ay yapmayayım dedim.ocak öyle kaldı.yine isterseniz yaparım no problen canımın içi
Ne güzel canım mutlu sona yaklaşıyorsun kaç yumoş görünüyor canım ?Benim tedavimin sonuna yaklaşıyoruz. Bugün son gonal f iğnesini yapıcam. Yarın gecede çatlatma iğnesini yapıcam. Allah'tan bir aksilik çıkmaz ise perşembe günü yumurtalar toplanacak. Şubat ayının başında da aksilik çıkmaz ise transfer işlemi tamamlanacak. Bu benim ilk denemem. Sorularınız olması durumunda seve seve kendi tecrübem doğrultusunda cevaplamaya çalışırım.
Ne güzel canım mutlu sona yaklaşıyorsun kaç yumoş görünüyor canım ?
Yaa canım maşallah rabbim görüyor çektiğimiz sıkıntıları inşallah hepsi birinci kalite olur tatlımBen özetle kendi sürecimi söyleyim benim 14 yıl önce bir yumurtalığım kist ile birlikte alındı. Kalan tek yumurtamda kendi üzerinde dönerek kist yaptı. Kalan tek yumurtanın 4'te biri alındı. Anlayacağınız benim durum baya kritikti ancak çok şükür rabbim çektiklerime karşılık bana yardımcı oldu. doktorun sayabildiği kadarıyla 17-18 civarında yumurta var. Bunların 10 tanesinin boyutu iyi.
benim de ilk denemem olacak novaarttan randevu aldık azospermi bizim problemimiz ilk kontrolden sonra tedaviye başlama ortalama kaç gün sürüyor ... umarım sizin için her şey yolunda giderBenim tedavimin sonuna yaklaşıyoruz. Bugün son gonal f iğnesini yapıcam. Yarın gecede çatlatma iğnesini yapıcam. Allah'tan bir aksilik çıkmaz ise perşembe günü yumurtalar toplanacak. Şubat ayının başında da aksilik çıkmaz ise transfer işlemi tamamlanacak. Bu benim ilk denemem. Sorularınız olması durumunda seve seve kendi tecrübem doğrultusunda cevaplamaya çalışırım.
Yaa canım maşallah rabbim görüyor çektiğimiz sıkıntıları inşallah hepsi birinci kalite olur tatlımhepimizin ayrı ayrı sıkıntısı var ama derdimiz ortak inşallah rabbim hepimize gönlümüzun muradını verir
benim de ilk denemem olacak novaarttan randevu aldık azospermi bizim problemimiz ilk kontrolden sonra tedaviye başlama ortalama kaç gün sürüyor ... umarım sizin için her şey yolunda gider
Merhana kızlar bende regl beklıyorum ama gelen giden yok ikinci bebişim için başlıycam.istanbulda hangi hastanelere gidiyorsunuz
Merhaba canım bende Şubat reglimi bekliyorum aslında bir hafta önce tedaviye başlayacaktık ama bir değerim düşük çıktı Şubat adetime ertelendi rabbim yardımcımız olsun inşallah hepimizin tedavileri iyi giderben de varım şubatta kontrol ve sonrasında tedavi inşaalllah :) ben de yeni katıldım aranıza dualarım herkesle umutlarımızı hiç kaybetmeyelim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?