Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Tatlim tarih karmasasi var sanirim 03.03.2015 yazmissin sanirim 03.04.2015 olacakti 5000 de bana ekle

Canim 5000 binde ben okurum arkadasimiz icin

Canım ben geçen yaz haziranda umreye giderken duymuştum belki bu sayede hamile kalırım die umutlanmıştim sonra gittiğimin 2. Günü hamile olduğumu öğrendim ama ucak yerçekimi derken orda dişgebelik yüzünden sezaryan olunca türkiyeye gelir gelmez otu kendime kullanmak yerine hayrına 3 hamileye dagatmistim meryem otunu dedikleri gibi doğumları çok rahat geçmiş onlarin aynı el şeklinde hatta uhut Dağı eteğinde yerli kadınlar satıyor doğum için baya bilinir kabullenilmis fakat Allah muhafaza doğuma giderken muhakkak sudan çıkarılmalı yoksa açılma devam ettiği için kanama çok oluyomuş

Canım ceren20 için 5000 @kriziantem86 için 5000 olarak benide borçlandır

Ben ilk duyunca merak etmistim o an bebegini kaybetmene üzüldüm vardir bir hayri gönlûnden gectigi icin dagitmisin ne güzel Allah imin sifalari bize verdigi nimetleri cok gûzeller ya acikcasi korktum getirtsem die dûsûnmüstüm ama vazgectim Allah im herkese ne istiosa neyin hasreti ile yaniorsa nasib etsin insallah tesekkür ederim arkadssimm

Ah ah bilseler belki Yarında gosterecekler :))) hala soyleyemedim

Kuzumik bana 5000 yazabilir misin?

ayyy insallah guzel haberlerle gelirsin canim. Habersiz birakma bizleri.

Tatlım güzel haberlerini al gel bebişinin, teyzoşlarını da merakta bırakma..

Canım inşallah pıt pıt ları duyarsın sağlıkla. Hadi duy gel de bize de anlat nasıl bir duygu

Kizlar geldik doktordan cok sukur duyduk minigimin kalp atislarini, kendisini kalbini de ggösterdi doktor 0.46 cm olmus :)) kalp atislarini duyunca aglamaya basladimmm tutamadim kendimii Annemi esimi de aldi doktor iceri dinletti onlarada..annemde basladi aglamaya..bu duygunun tarifi yok hayatimda hic boyle mutlu olmadim heralde Allahim isteyen herkese biran once hayirlisiyla yasatsin bu duyguyu bu mucizeyi

estrofemi birak kullanma artik dedi doktor. Coasprin ve progestan a devam. Bu arada bu sisliklerimizi yapan hain progestan mis gaz yaparmis 15 gun sonra tekrar gidecegim kontrole..yarin da tup bebek merkezinde son kontrolum var

Canim benide aglatinnnn ALLAHIM yavrunu sana ve babasina bagislasin hayirlisiyla burda hareketlerini hissettiginide paylasirsin bizdr senden yeni hamisler olarak bilgi aliriz insallah sonrada dogumu boyle sirayla anlatirsin tecrubeleriniAllahimmmmm cok heyecanlandimmm yaaaaaa:))

Inşallah tatlimm aminn. .tabiki her aşamada kardes Hamişler olarak tecrubelerimizi paylaşacağız birbirimizle ve inanıyorum ki Allahım buradaki herkesin yüzünü sırayla güldürecek dediğin gibi sizinde mutluluğunuzu heyecanınızi endiselerinizi paylaşacağız yaşayacağız..cok emek harcıyor çok fedakarlık yapıyor herkes Rabbim elbet bunun mukafatini verecek bir gün. .

Canim doya doya agla mutluluktan zorlu yollar katettin Allah im insallah tamamliyacak muradini gözün aydin canim icin rahatlamistir darisi biz bekleyen hasret cekenlerin basina insallah o duyguyu yasamak gerektarif edilmio bikerede olsa yasadim kelimeye bile dökemio nasil bi duygu oldugunu hayirlisiyla cinsiyet su bu derken kucagina almakta nasib olurr aminnn

oy oy oy.... Allahım hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. hepimize nasip etsin inşallahhh.... :)

tatlım ultrason vajinalmiydi karından mı?

Canımsın 5.000 er adet de bana yaz kuzum her iki annecik için.:)

Nasıl sevindim anlatamam canım. Çok şükür binlerce şükür Rabbimin mucizesine. Canımcın bir endişeyi de atlattın. Hayırlısıyla büyüme evrelerini takip edip, o tepiklere maruz kalıp doğumu beklemekte sıra. Sağ salim kucağına alman ümidiyle..

Uyu artık taze gebe iki gün sonra arayacaksın viyak viyak sesleri arasında uykuyu

Canım heyecanını biz burdan bile yaşayabiliyoruz sizi düşünemiyorum rabbim o pıt pıtları bıdı bıdı ayak seslerine dönüştürsün inşallah :)

Inşallah canım benimm hem de çok rahatlattı umarım bundan sonrada dediğin gibi yolunda gider hersey..darisi sizlerin de başına dua ettim dün gece sizlere de..

Çok sağol tatlım inşallah hepimiz sağlıkla sırayla o aşamalardan gecelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…