Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Kızlar merhabalar;

Dün dayanamadım gittim eve yakın bir doktora. Iki kese gördüler :) biri daha minik diğerinin içinde yolk kesesi de göründü. dün geceden beri sevinç korku merak içiçe geçti.
Canım ne güzel bir duygu dimi inş ikiside annelerine sıkı sıkı tutunup buyurler banada iki embriyo transfer ettiler

Canim hurmayi doktorun mu dedi benim bildigim ilk uc ay yenmiyor dusuge sebep oldugu icin
Aaa ben bunu bilmiyordum. Transferden sonra bile hergun yedim hem kan yapsin hem de kabiz olmayim diye. Himmmm ogrendigim iyi oldu. O zaman yemeyecegiz hurma :) kansiz kansiz vampir gibi dolascaz :)))

Inşallah canım benimm hem de çok rahatlattı umarım bundan sonrada dediğin gibi yolunda gider hersey..darisi sizlerin de başına dua ettim dün gece sizlere de..
Canim agzina yüregine saglik Allah kabul etsin ve razi olsun insallah hayirlisiyla günlerin gececek sorunsuzz

Kızlar merhabalar;

Dün dayanamadım gittim eve yakın bir doktora. Iki kese gördüler :) biri daha minik diğerinin içinde yolk kesesi de göründü. dün geceden beri sevinç korku merak içiçe geçti.
Canimicin rahatlamistir en azindan gözün aydin bende iki gûn önce gördûm yol kesesini Allah im bebeklerini ve kalp atislarini duymayida nasib etsin insallah

Arkadaslar hepinize ayri ayri tesekkur ederim,Allahim razi olsun herbirinizden,dualarimizi kabul etsin insaAllah..

kızlar aşırı şişkinligim var dönemiyorum nefes alamıyorum nezamn gececek bu 2 lokma yesem dunyalar yemiş gibiyim ya yaşadınızmı

Gözün aydın,benimde bugün 9. Günü dün idrar testi yaptım evde ikinci çizgiyide gördüm bende çok heye
canımm çok sevındım aynı gündeyiz pazartesi tekrar gtcem kan verseydın ya gidip inşallah herşey yolunda gider ben çok şişim bide artık nefes alamıyorum açım ama 2 lokmada patlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…