- 14 Eylül 2008
- 7.366
- 16.727
- 448
Ah canım inş güzel haberini alırız benimde önümüzdeki cumartesi test tarihim..Selam kizlar.Sonuç için kan verdim bekliyorum.kalbim yerinden çıkacak.
Canım ne güzel bir duygu dimi inş ikiside annelerine sıkı sıkı tutunup buyurler banada iki embriyo transfer ettilerKızlar merhabalar;
Dün dayanamadım gittim eve yakın bir doktora. Iki kese gördüler :) biri daha minik diğerinin içinde yolk kesesi de göründü. dün geceden beri sevinç korku merak içiçe geçti.
İnşallah canim.seninde hayirlisi olsun inşallahAh canım inş güzel haberini alırız benimde önümüzdeki cumartesi test tarihim..
Canm testten kac gun sonra gittin gordun keseyi bide degerin kacti acaba
Âmin inşallah. Allahım senin de gönlüne göre versin, şimsiki tutunsunlar sana bebeleriCanım ne güzel bir duygu dimi inş ikiside annelerine sıkı sıkı tutunup buyurler banada iki embriyo transfer ettiler
Anladim cnm peki calisiyormusunuz acaba bana kese gorene kadar dinlen dediler de sizler ne durumdasiniz merak ettimTesti transferin 9 gunü yapmıştım 164 çıkmıştı. Dün de testten sonraki 12. Gündü. Benim tahminlerine gore 5+3
ayy hadi güzel hbrlerini alırız inşallahSelam kizlar.Sonuç için kan verdim bekliyorum.kalbim yerinden çıkacak.
Aaa ben bunu bilmiyordum. Transferden sonra bile hergun yedim hem kan yapsin hem de kabiz olmayim diye. Himmmm ogrendigim iyi oldu. O zaman yemeyecegiz hurma :) kansiz kansiz vampir gibi dolascaz :)))Canim hurmayi doktorun mu dedi benim bildigim ilk uc ay yenmiyor dusuge sebep oldugu icin
Canim agzina yüregine saglik Allah kabul etsin ve razi olsun insallah hayirlisiyla günlerin gececek sorunsuzzInşallah canım benimm hem de çok rahatlattı umarım bundan sonrada dediğin gibi yolunda gider hersey..darisi sizlerin de başına dua ettim dün gece sizlere de..
Canimicin rahatlamistir en azindan gözün aydin bende iki gûn önce gördûm yol kesesini Allah im bebeklerini ve kalp atislarini duymayida nasib etsin insallahKızlar merhabalar;
Dün dayanamadım gittim eve yakın bir doktora. Iki kese gördüler :) biri daha minik diğerinin içinde yolk kesesi de göründü. dün geceden beri sevinç korku merak içiçe geçti.
Yok degerin güzel arkadasim insallah hayirlisi olsun gözün aydin olsun taze annekızlar transferımın 9. gunu dayanamadım kan verdım 124 cıktı pozıtf dedıler ınanamıyrum erken mı sevındım
inşalah hersey yolunda gıder rabbım herkese nasıp etsınYok degerin güzel arkadasim insallah hayirlisi olsun gözün aydin olsun taze anne
Arkadaslar hepinize ayri ayri tesekkur ederim,Allahim razi olsun herbirinizden,dualarimizi kabul etsin insaAllah..KIZLAR CEREN20 VE KRİZİANTEM86 arkadaşların transfer günleri biribirine yakın o yüzden KRİZİANTEM86 içinde dua başlatıyorum. katılmak isteyen arkadaşlar (03.04.2015) tarihinde bağışlayacağım.
TOPLAM ...................: 70.000
@@KRİZİANTEM86 :20000
@@neşeli41................:8000
@@dianthus...............: 5000
@@ceren20................:7000
@@miranaz05.............:5000
@@jonguil...................:5000
@@karsıpenceredekikarga......5000
@@razva54.....................:5000
@@duyibo........................:5000
@@dnzderya....................:5000
kızlar KRİZİANTEM86 için dağılım bitmiştir. CEREN20 için devam ediyor..... :)
Aminn canim insallahinşalah hersey yolunda gıder rabbım herkese nasıp etsın
Aminn kuzumm Allah senden razi olsunArkadaslar hepinize ayri ayri tesekkur ederim,Allahim razi olsun herbirinizden,dualarimizi kabul etsin insaAllah..
Gözün aydın,benimde bugün 9. Günü dün idrar testi yaptım evde ikinci çizgiyide gördüm bende çok heyekızlar transferımın 9. gunu dayanamadım kan verdım 124 cıktı pozıtf dedıler ınanamıyrum erken mı sevındım
canımm çok sevındım aynı gündeyiz pazartesi tekrar gtcem kan verseydın ya gidip inşallah herşey yolunda gider ben çok şişim bide artık nefes alamıyorum açım ama 2 lokmada patlıyorumGözün aydın,benimde bugün 9. Günü dün idrar testi yaptım evde ikinci çizgiyide gördüm bende çok heye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?