Bana 7000 yaz canım allah kabul etsin liste ye yazmışsın pardon görmedimKIZLAR CEREN20 VE KRİZİANTEM86 arkadaşların transfer günleri biribirine yakın o yüzden KRİZİANTEM86 içinde dua başlatıyorum. katılmak isteyen arkadaşlar (03.03.2015) tarihinde bağışlayacağım.
TOPLAM ...................:
@@KRİZİANTEM86 :11000
@@neşeli41................:7000
Ya kizlar ben cok agresifim ya. Hemen hemen herseye sinirlerim bozuluyor. Bagiriveriyorum. Sonra pisman oluyorum ama kalp kirmis oluyorum. Bu endiseli hallerden mi ilaclardan mi gebelikten mi? Siz nasil basediyorsunuz?
Ah ah bilseler belki anlayis gosterecekler :))) hala soyleyemedimGebelikten tatlışkomBenim de herkes üstüme geliyor sanki. Bebiş büyürken anneyi de geriyor işte hormonal değişimler... Etrafındakiler de anlayışlı olsun canımcım.. Elimizde değil kine...
Kuzum simdilik bana 5000 yazabilir misin?KIZLAR DUYİBO İÇİN DUA DAĞITMIŞTIM . ŞİMDİ SIRADA CEREN20 VAR OKUMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR İÇİN DUA DAĞITIYORUM HAFTAYA CUMAYA KADAR (03.04.2015) .DUA ALACAK ARKADAŞLAR BU MSJA ALTINTI YAPSINLAR İSİMLERİNİ VE OKUYACAKLARI MİKTARI YAZSINLAR
TOPLAM...................................: 33.000
@@neşeli41 ............................. : 7000
@@ceren20...............................:7000
@@karşıpenceredekikarga ...... :
@@dnzderya ...........................:
@@spring2014...........................:
@@dianthus................................:5.000
@@astravistama..........................:
@@ravza54..................................:7000
@@Hln21.......................................:
@@sultan1356..............................:
@@edilah......................................:
@@miranaz05.............................:
@@adman.....................................:
@@jonguil.....................................:7000
ayyy insallah guzel haberlerle gelirsin canim. Habersiz birakma bizleri.Hamisligin yan etkileriBen senin gibi olduğum zamanlarda elimi karnıma koyuyorum bebisime dokunuyorum sonra derin bir nefes alıyorum sonra sinirlendigim uzuldugum hersey anlamını yitiriyor sakinlesiyorum :)
Birazdan doktora gidecegim suan çok gerginim mesela kalp atışını duyabilecekmiyim diye yine elim karnımda dua ediyorum minigime..
Ah ah bilseler belki anlayis gosterecekler :))) hala soyleyemedim
Kuzum simdilik bana 5000 yazabilir misin?
ayyy insallah guzel haberlerle gelirsin canim. Habersiz birakma bizleri.
KIZLAR CEREN20 VE KRİZİANTEM86 arkadaşların transfer günleri biribirine yakın o yüzden KRİZİANTEM86 içinde dua başlatıyorum. katılmak isteyen arkadaşlar (03.03.2015) tarihinde bağışlayacağım.
TOPLAM ...................:
@@KRİZİANTEM86 :11000
@@neşeli41................:7000
@@dianthus...............: 5000
Tatlım güzel haberlerini al gel bebişinin, teyzoşlarını da merakta bırakma..Hamisligin yan etkileriBen senin gibi olduğum zamanlarda elimi karnıma koyuyorum bebisime dokunuyorum sonra derin bir nefes alıyorum sonra sinirlendigim uzuldugum hersey anlamını yitiriyor sakinlesiyorum :)
Birazdan doktora gidecegim suan çok gerginim mesela kalp atışını duyabilecekmiyim diye yine elim karnımda dua ediyorum minigime..
Canım msj da attım sana. ben de haricen okuyarak sana yardımcı olcam. Okudukça özel mesaj atarım sana. İstersen öyle yapalım diğer arkadaşlar da. Bugün ki okuduğum 1000 tane senin olsun.[/QUOTE
Bana 7000 yaz canım allah kabul etsin liste ye yazmışsın pardon görmedim
Tamam canim bekliyorum ben duyibo icin 1000 tanede ben okurum suan.TATLIM LİSTEDE AYARLAMA YAPIYORUM SIKINTI YAPMA TRANSFERDEN SONRA 15 GÜNÜN OLACAK BU HAFTA CUMAYA KADAR TRANSFERİ OLAN ARKADAŞIMIZ DUYİBO YA OKUYORUZ.
tatlım ikisine de ayrı ayrı mı yazayım 7000Bana 7000 yaz canım allah kabul etsin liste ye yazmışsın pardon görmedim
duyibo için dağılım yapıldı sen ceren20 için ne kadar okuyabilirsinTamam canim bekliyorum ben duyibo icin 1000 tanede ben okurum suan.
senin okumuş oldugun 11000 üzerine ekliyorum bu yazdığın 1000 taneyiTamam canim bekliyorum ben duyibo icin 1000 tanede ben okurum suan.
Suan toplamda 13.000 okudum ben.senin okumuş oldugun 11000 üzerine ekliyorum bu yazdığın 1000 taneyi
Canım o zaman 5000 5000 ayrı ayrı yaztatlım ikisine de ayrı ayrı mı yazayım 7000
Canım inşallah pıt pıt ları duyarsın sağlıkla. Hadi duy gel de bize de anlat nasıl bir duyguHamisligin yan etkileriBen senin gibi olduğum zamanlarda elimi karnıma koyuyorum bebisime dokunuyorum sonra derin bir nefes alıyorum sonra sinirlendigim uzuldugum hersey anlamını yitiriyor sakinlesiyorum :)
O ZAMAN HAFTAYA KADAR 7000 DAHA YAZIYORUM SANA TOPLAM 20000 SEN OKUMUŞ OLURSUN OK Mİ TATLIMSuan toplamda 13.000 okudum ben.
TAMAM CANIM SAĞOL OPTUMCanım o zaman 5000 5000 ayrı ayrı yaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?