- 8 Nisan 2014
- 953
- 1.495
- 158
Canım heyecanını biz burdan bile yaşayabiliyoruz sizi düşünemiyorum rabbim o pıt pıtları bıdı bıdı ayak seslerine dönüştürsün inşallah :)
SAGOL TATLIM :)Canımsın 5.000 er adet de bana yaz kuzum her iki annecik için.:)
canımmmm cok sevindim okurken bende ağladım inan maşallah diyelim bebişlerimize.... allahım sizi ve onları korusun güzel haber alalım hep böyle inş.Kizlar geldik doktordan cok sukur duyduk minigimin kalp atislarini, kendisini kalbini de ggösterdi doktor 0.46 cm olmus :)) kalp atislarini duyunca aglamaya basladimmm tutamadim kendimii Annemi esimi de aldi doktor iceri dinletti onlarada..annemde basladi aglamaya..bu duygunun tarifi yok hayatimda hic boyle mutlu olmadim heralde Allahim isteyen herkese biran once hayirlisiyla yasatsin bu duyguyu bu mucizeyi
estrofemi birak kullanma artik dedi doktor. Coasprin ve progestan a devam. Bu arada bu sisliklerimizi yapan hain progestan mis gaz yaparmis15 gun sonra tekrar gidecegim kontrole..yarin da tup bebek merkezinde son kontrolum var
Bende de varmis. Hurma yiyecegim ben ama abartmadan baska ne yapilir bilemiyorum. Dr la iyice goruamek lazim.Kızlar hepinize günaydınnnnn bende kansızlık Başlamış ama doktorum ilk etapta hapa başlamadı yiyeceklerle takviye etmek istedi neleri yiyebilirim,kilom olduğu için pekmezi çok tüketemeyeceğim
Emegine saglik ne de guzel hazirlamissin. Helal et hakkini@@miranaz05: NİSAN tedaviye başlayacak1.sırada ...70.000 adet dua 20.03.2015 cuma günü bağışlandı :)
@@duyibo : 19 Mart blastosist transfer oldu. 70000 duası dağıtıldı 27.03.2015 cuma günü bağışlanacak
@@kriziantem86.. : 28.03.2015 transferi olacak inş. 70.000 dua dağıtıldı . (03.04.2015 ) bağışlanacak.
@@ceren20 : MART transfer olacak.........46.000 oldu devam arkadaşlar....:)
@@astaravistama : NİSAN dondurulmuşlarla transferi olacak
@@sedef21 : NİSAN uzun protokol ile tedavi aşamasında
@@neseli41: MAYIS - HAZİRAN tedaviye başlayacak.
@@sultan1356 : MAYIS tedaviye başlayacak
@@sevil35 : MAYIS tedaviye başlayacak
@@Cudis : NİSAN - MAYIS 5.gün blastokist buzbebisle tedaviye başlayacak
@@jonguil: her zaman dualarımızdasın
@@hln21 :HAZIRAN tedaviye baslayacak.
@@dnzderya: AĞUSTOS tedaviye başlayabilir
@@ceren20 : MART transfer olacak
@@astaravistama : NİSAN dondurulmuşlarla transferi olacak
@@sedef21 : NİSAN uzun protokol ile tedavi aşamasında
@@neseli41: MAYIS - HAZİRAN tedaviye başlayacak.
@@sultan1356 : MAYIS tedaviye başlayacak
@@sevil35 : MAYIS tedaviye başlayacak
@@Cudis : NİSAN - MAYIS 5.gün blastokist buzbebisle tedaviye başlayacak
@@jonguil: her zaman dualarımızdasın
@@hln21 :HAZIRAN tedaviye baslayacak.
@@dnzderya: AĞUSTOS tedaviye başlayabilir
canımmmm cok sevindim okurken bende ağladım inan maşallah diyelim bebişlerimize.... allahım sizi ve onları korusun güzel haber alalım hep böyle inş.
Canim hurmayi doktorun mu dedi benim bildigim ilk uc ay yenmiyor dusuge sebep oldugu icinBende de varmis. Hurma yiyecegim ben ama abartmadan baska ne yapilir bilemiyorum. Dr la iyice goruamek lazim.
Ayy dakikalar gecmez simdi sana cnm yaahadi guzel haber ver insSelam kizlar.Sonuç için kan verdim bekliyorum.kalbim yerinden çıkacak.
Hemde nasıl canim.senin ki gibibenimde ne leke ne de bi belirti.hicbisey yok.bi yandan umitleniyorum bi yandan da çok tedirginim.Hayırlısı artikAyy dakikalar gecmez simdi sana cnm yaahadi guzel haber ver ins
Kizlar geldik doktordan cok sukur duyduk minigimin kalp atislarini, kendisini kalbini de ggösterdi doktor 0.46 cm olmus :)) kalp atislarini duyunca aglamaya basladimmm tutamadim kendimii Annemi esimi de aldi doktor iceri dinletti onlarada..annemde basladi aglamaya..bu duygunun tarifi yok hayatimda hic boyle mutlu olmadim heralde Allahim isteyen herkese biran once hayirlisiyla yasatsin bu duyguyu bu mucizeyi
estrofemi birak kullanma artik dedi doktor. Coasprin ve progestan a devam. Bu arada bu sisliklerimizi yapan hain progestan mis gaz yaparmis15 gun sonra tekrar gidecegim kontrole..yarin da tup bebek merkezinde son kontrolum var
Selam kizlar.Sonuç için kan verdim bekliyorum.kalbim yerinden çıkacak.
Aminn teşekkür ederimHayırlı haberler alırsın inşallah.
Aynen cnm bende hic lekelenme olmamisti sadece kasik agrim vardi ins seninde guzel haberlerini bekliyoruzHemde nasıl canim.senin ki gibibenimde ne leke ne de bi belirti.hicbisey yok.bi yandan umitleniyorum bi yandan da çok tedirginim.Hayırlısı artik
Canm testten kac gun sonra gittin gordun keseyi bide degerin kacti acabaKızlade r merhabalar;
Dün dayanamadım gittim eve yakın bir doktora. Iki kese gördüler :) biri daha minik diğerinin içinde yolk kesesi de göründü. dün geceden beri sevinç korku merak içiçe geçti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?