- 8 Nisan 2014
- 953
- 1.495
- 158
Hım anladım canım allah sonuna kadar götürmeyi nasip etsin..
canım tüp bebekte ilk denemem mi birde daha önce hiç aşılama oldun mu Sertaç bey direk tüp bebek dedi bize eşimin sperm sayısı 6 milyon bu şekilde aşılama yapamam dediSağol canım aminn inşallah herkese yasatsin bu duyguyu
Canm daha yeni okudm cok gems olsun bebeginin iyi olmasina cok sevndimmravza54st: 40320338 .!.:Saolun kizlar lekenin ardindan lekem artinca geldim öglenden sonra duramadim dok. Eski kansa korkma dedi bakti kontrol etti bebekle alakali degilmis kücûk yarada biriken kanmis bebegimide gördüm masallah subhanallah o ii gittim eve tam yatcaktim tuvalete gittim kanamam basladi aradik hastaneyi yatip dinlensin baktikya ondandir dedi ama kanamam artinca cok korktum tekrar aradik gelin hazirlikli dedi ama korkmayin dediler geldik bebegi tekrar gösterdi iimis sûkûrler olsun yarami temizlediler kanama devam ettigi icin tabi yatis verdiler bu aksamlik burdayim saolun arkadaslarAllah im bu kûctk tatli telaslari hasretlerini size de nasib etsin insallah tabi hastanesiz ve kanamasiz
Canım teşekkür ederim.Allah razı olsun.4 saat sonra işlem yapılacak.Insallah kaliteli yumurtalarin olur canim.hepsi de en iyi sekilde dollenirler.
Kızlar listede değişiklik varsa ya da, kendisinin eklenmesini isteyen varsa bana yazabilir.
Bende eklenmek istiyorum cnmKızlar listede değişiklik varsa ya da, kendisinin eklenmesini isteyen varsa bana yazabilir.
Canim allah yardimcin olsun yumurtalarin saglikli sekilde dollensinler insCanım teşekkür ederim.Allah razı olsun.4 saat sonra işlem yapılacak.
Tamam canım, sen hangi aşamadasın.Tedavin başladı mı?Bende eklenmek istiyorum cnm
Canım çok sevindim, hayırlı olsun. Allah kucağına almayı nasip etsin. İnşallah biz de yaşarız bu duyguları. Canım sen transferden sonra ne yaptın, çok dikkat ettin mi kendine, yattın mı hep. Tecrübeli hamiş olarak bize de yardımcı olur musunKızlar dr dan geliyorum çok şükür 5+2 olmuşuz kesemizi de gördük maşaallah darısı 1.5 hafta sonra kalp atışına inşallah Rabbim herkezin hayırlısı ile önce karnını sonra kucağını doldursun verdiğimiz kan tahlillerine karşılık Can versin inşaallah dularım hepimiz için
Canım, maşallah maşallahGünaydın kızlar. .güzel haberlerle güzel bir hafta olur inşallah. .
Ben Cuma günü Kontrolume gittim.Hersey normaldi çok şükür..bebisimin gelisimi normal ilerliyor..Progesatan fitil I bırak dedi doktorum..D Vit eksikliği olduğu için devit 3 damla başladık. .Yalnız dün öğlen çok açık renkte ve cok az kahverengi akıntım oldu doktoru aradım normal olabilir ama sen yine de yarın gel bakalım dedi..normalde sonraki kontrol 4 Mayis ti ben o kadar nasil sabredicem demistim simdi bugün de gorucem kuzucugumu:))) öpüyorum hepinizi
Ben 1ciyi istanbul Memorial da oldum,2ciyi burda Almanyada oldum ikiside olumsuzBahçeci umut da oldu canım. Merkez konusunda bir sıkıntı yok daa insan olumsuzla karşılaşınca değiştirsem mi diye tereddüte düşüyor. Bende daha kararımı vermiş değilim.Senin nerde oldu canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?