Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Canim benim benfe tedavini.n birinde ertesi ayı oyle olmustu 15 gun geçmişti cok umitlenmistim ama negatifvinsallah senin öyle olmaz müjdeli haberi verirsin kuzum

Yok canım benim ben transferin 8. Günü daha test günüm gelmeden ilk adetimi oldum şimdi ikinci gelmiyor cuma bi beta baktırıp cumartesi doktora gidecem artık
Ilaclarin etkisi bi ay vucutta kalabiyomus sonucu ogrendigin sonraki ay hamile kalma olasiligida varmis diyorlr insalh bundada vardir bi hayir bi bkmssin suprizden civcivin cikiyomuss ayy insalhh yazarken bile heyecanlndim

Ilaclarin etkisi bi ay vucutta kalabiyomus sonucu ogrendigin sonraki ay hamile kalma olasiligida varmis diyorlr insalh bundada vardir bi hayir bi bkmssin suprizden civcivin cikiyomuss ayy insalhh yazarken bile heyecanlndim
ah bal damlıyor ağzından ben de okurken bile heyecanlandım valla ne diyim keşşşşkkkeeee:)

Günaydın kızlar, hayırlı sabahlar
Allah gönlümüzden geçenlerin olmasını nasip etsin,
Kucağımızı bebişlerle doldursun,
Bir yerlerde göz yaşı döken kim varsa, onun göz yaşını silsin, yüzünü güldürsün,
Birilerinin de bize "anne" demesini nasip etsin,
Sıcacık, mis kokulu bebek teninden bizi mahrum etmesin,
En kısa ve hayırlı zamanda hepimizin ANNE OLMAMIZI NASİP ETSİN İNŞALLAH.
AMİN.

AMİN CANIM NE GÜZEL BİR DUADIR BU BÖYLE SABAH SABAH :)

Amin insaAllah canim

Gunaydin arkadslar benim tedavi buraya kadrmis sasirdimiyice merkezden aradılar transferim olmuyo cook üzüldüm Allahim hakkımızda hayirlisini eylesin ben duaları bitirdim teslim ediyorum Rabbim bu yolda yürütenlerin yardımcısı olsun evlat hasreti cektirmesin

NWhangi merkeze gidiyordun canım farklı yerlerden de fikir alsaydın ümidini kaybetme Rabbim görüyor bizi

Canım üzüldüm, ama sakın moralini bozup ümidini yitirme. 1. denememde transfer oldu ancak sonuç negatif. Sonra kliniği değiştirdim. Benim de 2. denememde döllenme olmadığı için transfer yapılmadı. Ben de hayal kırıklığı yaşadım. Mersem bizde döllenme olmuyormuş. Yani sperm kaynaklı. Hatta 1. denememde kandırıldığımızı anladım.Bu sebeple doktorum 3. denemde piyazoelektrikle döllenmenin sağlanması yöntemini denedi. Şükür şimdi 9 haftalık gebeşim. Tatlım Allah'tan ümit kesilmez. Rabbim ol dedimi oluverir. İnsan şaşa kalır. Rabbim senin ve hepiniz için "OL" desin ve oluversin, göbüşleriniz bebişle dolsun inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…