- 16 Mayıs 2014
- 1.824
- 1.251
- 83
- 39
Sagol canimm, rabbim hepimizin yuzunu guldurur insaAllah..Tatlım gozun aydın keyifli hamilelikler Rabbim gonlune gore versin darisi bizim basimisiza
Canim benim benfe tedavini.n birinde ertesi ayı oyle olmustu 15 gun geçmişti cok umitlenmistim ama negatifvinsallah senin öyle olmaz müjdeli haberi verirsin kuzumkızlar bana bi akıl verin adetim tam 9 gün geçti sadece gününde biraz ağrım olmuştu o kadar tabi umudum olmadığı için hiç test de yaptırmadım. ne kadar daha beklemeliyim aceba kist mi oluştu ne zaman doktora gitmeliyim?
Yok canım benim ben transferin 8. Günü daha test günüm gelmeden ilk adetimi oldum şimdi ikinci gelmiyor cuma bi beta baktırıp cumartesi doktora gidecem artıkARkadsim negatiften bi hafta snra adet olman lazim dr oyle soyluyo ayyy insalhh bebis olur da adet olmazsn mucize olurr
Ilaclarin etkisi bi ay vucutta kalabiyomus sonucu ogrendigin sonraki ay hamile kalma olasiligida varmis diyorlr insalh bundada vardir bi hayir bi bkmssin suprizden civcivin cikiyomuss ayy insalhh yazarken bile heyecanlndimYok canım benim ben transferin 8. Günü daha test günüm gelmeden ilk adetimi oldum şimdi ikinci gelmiyor cuma bi beta baktırıp cumartesi doktora gidecem artık
ah bal damlıyor ağzından ben de okurken bile heyecanlandım valla ne diyim keşşşşkkkeeee:)Ilaclarin etkisi bi ay vucutta kalabiyomus sonucu ogrendigin sonraki ay hamile kalma olasiligida varmis diyorlr insalh bundada vardir bi hayir bi bkmssin suprizden civcivin cikiyomuss ayy insalhh yazarken bile heyecanlndim
MAŞALLAH GÖSTERMİYORSUN YAŞINI :)Evet canım iki ay önce çekinmiştim köyde.
AMİN CANIM NE GÜZEL BİR DUADIR BU BÖYLE SABAH SABAH :)Günaydın kızlar, hayırlı sabahlar
Allah gönlümüzden geçenlerin olmasını nasip etsin,
Kucağımızı bebişlerle doldursun,
Bir yerlerde göz yaşı döken kim varsa, onun göz yaşını silsin, yüzünü güldürsün,
Birilerinin de bize "anne" demesini nasip etsin,
Sıcacık, mis kokulu bebek teninden bizi mahrum etmesin,
En kısa ve hayırlı zamanda hepimizin ANNE OLMAMIZI NASİP ETSİN İNŞALLAH.
AMİN.
Amin insaAllah canimGünaydın kızlar, hayırlı sabahlar
Allah gönlümüzden geçenlerin olmasını nasip etsin,
Kucağımızı bebişlerle doldursun,
Bir yerlerde göz yaşı döken kim varsa, onun göz yaşını silsin, yüzünü güldürsün,
Birilerinin de bize "anne" demesini nasip etsin,
Sıcacık, mis kokulu bebek teninden bizi mahrum etmesin,
En kısa ve hayırlı zamanda hepimizin ANNE OLMAMIZI NASİP ETSİN İNŞALLAH.
AMİN.
CANLARIM ALLAH RAZI OLSUN HEPİNİZDEN.kızlar bugün SEMCAN arkadaşımızın transferi olacaktı dualarımızı eksik etmeyelim
Birazdan işten çıkacam gitmek için hazırlık yapacam.Saat 1.30 da ALLAHIMIN İZNİYLE........Alcam gelcem.CANLARIM ALLAH RAZI OLSUN HEPİNİZDEN.
Hadi al gel bebişlerini canım. Sıkı sıkı tutunsunlar sanaBirazdan işten çıkacam gitmek için hazırlık yapacam.Saat 1.30 da ALLAHIMIN İZNİYLE........Alcam gelcem.
TAM TRASNFER HAFTASINDA DUASINI OKUYACAĞIZ NE GÜZEL DENK GELDİ .... ALLAH İYİ NİYETLİ İNSANLARLA BERABERDİR. :)kızlar bugün SEMCAN arkadaşımızın transferi olacaktı dualarımızı eksik etmeyelim
NWhangi merkeze gidiyordun canım farklı yerlerden de fikir alsaydın ümidini kaybetme Rabbim görüyor biziGunaydin arkadslar benim tedavi buraya kadrmis sasirdimiyice merkezden aradılar transferim olmuyo cook üzüldüm Allahim hakkımızda hayirlisini eylesin ben duaları bitirdim teslim ediyorum Rabbim bu yolda yürütenlerin yardımcısı olsun evlat hasreti cektirmesin
Canım üzüldüm, ama sakın moralini bozup ümidini yitirme. 1. denememde transfer oldu ancak sonuç negatif. Sonra kliniği değiştirdim. Benim de 2. denememde döllenme olmadığı için transfer yapılmadı.Gunaydin arkadslar benim tedavi buraya kadrmis sasirdimiyice merkezden aradılar transferim olmuyo cook üzüldüm Allahim hakkımızda hayirlisini eylesin ben duaları bitirdim teslim ediyorum Rabbim bu yolda yürütenlerin yardımcısı olsun evlat hasreti cektirmesin
Hadi anneciği, bebişin seni bekliyor. O en muhteşem yere yerleşip rahat etmek istiyor...Hayırlısıyla al gel meleğini..Birazdan işten çıkacam gitmek için hazırlık yapacam.Saat 1.30 da ALLAHIMIN İZNİYLE........Alcam gelcem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?