- 16 Mayıs 2014
- 1.824
- 1.251
- 83
- 39
İnsaAllah insaAllahh canimm:)maşallah gelsin ikizler ohhh
Hastaneden aradılar arkadaşlarım.3 taneside bölünmeye devam ediyormuş yarın (09 Nisanda ) transfer yapılacakmış.İNŞALLAH CANIM GÜZEL HABERLER ALIRIZ BUGÜN :)
Hastaneden aradılar arkadaşlarım.3 taneside bölünmeye devam ediyormuş yarın (09 Nisanda ) transfer yapılacakmış.
Canım benim de adetim 10 gün gecikmişti. Hatta ümitlenip test bile yaptırmıştım, tabi negatif. Sonra kendiliğinden geldi. Hatta burdan bi arkadaşım test yaptır negatif görünce psikolojik olarak geliyor demişti. Galiba stres yapıyoruz biraz önce gelsin de tedaviye başlayayım diye. Çünkü benim ilk defa gecikmişti bu kadar.Kist falan yoktur canım, korkma. Bence psikolojik.kızlar bana bi akıl verin adetim tam 9 gün geçti sadece gününde biraz ağrım olmuştu o kadar tabi umudum olmadığı için hiç test de yaptırmadım. ne kadar daha beklemeliyim aceba kist mi oluştu ne zaman doktora gitmeliyim?
MAŞALLAH BEBİŞLERİNE KAVUŞMAYA AZ KALDI DESENE :)Hastaneden aradılar arkadaşlarım.3 taneside bölünmeye devam ediyormuş yarın (09 Nisanda ) transfer yapılacakmış.
HAY MAŞALLAH ALLAHIM KUCAĞINA ALMAYIDA NASİP ETSİNCanim arkadaslarim 11.gun 2401 e katlamic beta hgc:))sukurler olsun Rabbime..
Allahın izniyle hani bir arkadaşımız nasıl demişti yarın onları almaya gidiyorum diye.Allahın izniyle bende alacam yavrularımı inşallah.yaşımdan dolayı 2 transfer hakkım varmış.Bu arada yaşım 37.Fakat kimse inanmıyor 37 olduğuma.Ben bile.MAŞALLAH BEBİŞLERİNE KAVUŞMAYA AZ KALDI DESENE :)
maşallah fotograftaki sen misin bu arada :)Allahın izniyle hani bir arkadaşımız nasıl demişti yarın onları almaya gidiyorum diye.Allahın izniyle bende alacam yavrularımı inşallah.yaşımdan dolayı 2 transfer hakkım varmış.Bu arada yaşım 37.Fakat kimse inanmıyor 37 olduğuma.Ben bile.
Evet canım iki ay önce çekinmiştim köyde.maşallah fotograftaki sen misin bu arada :)
Aminnn hepimizin insaAllah.HAY MAŞALLAH ALLAHIM KUCAĞINA ALMAYIDA NASİP ETSİN
Masallah subhanallah harbiden ikiz olabilir canim gözün aydinCanim arkadaslarim 11.gun 2401 e katlamic beta hgc:))sukurler olsun Rabbime..
Canim arkadaslarim 11.gun 2401 e katlamic beta hgc:))sukurler olsun Rabbime..
İnsaAllah ravzacim ikiz olsun cok istiyorum bi daha testi tekrar istemediler haftaya gel dedi kese gorunurmu 1 hafta sonra?Masallah subhanallah harbiden ikiz olabilir canim gözün aydin
Aminnnn kimseyi evlatla sinamasin rabbim kimsenin gozunu bi digerinde birakmasin hepimize versin insaAllah bizimde sikintisiz kucagimiza aldigimiz gunu gostersin RABBİM.AMİN..Oh Ohhh... maşallah subhanallah olmayanlara da nasip etsin Ya Rab inşaalah kucaklarımıza almakta nasip olur canım benim % de 100000 artık 3 kişisiniz sen keyfin ve Kâhyasıdeğil tabiki sen ve ikiz bebişlerin
İnsaAllah ravzacim ikiz olsun cok istiyorum bi daha testi tekrar istemediler haftaya gel dedi kese gorunurmu 1 hafta sonra?
Hadi yaaa ayy cook heyecanli insaAllah yaa,ben hic bisiy hissetmiyorum cok sukur agrimda hic yok sadece ayaklarim buz gibi corap patik battaniye var yok isinmiyo buzz.Görünüyor canım benim 5. Hafta kese görünüyor hemde ultrasonla karından ve ilk resmini alıyorsun bebişlerinin eline
Masallah subhanallah arkadasim hadi gozun aydin darisi bizlerin basinaCanim arkadaslarim 11.gun 2401 e katlamic beta hgc:))sukurler olsun Rabbime..
Sagolasin,Aminn canim insaAllah.Masallah subhanallah arkadasim hadi gozun aydin darisi bizlerin basina
ARkadsim negatiften bi hafta snra adet olman lazim dr oyle soyluyo ayyy insalhh bebis olur da adet olmazsn mucize olurrkızlar bana bi akıl verin adetim tam 9 gün geçti sadece gününde biraz ağrım olmuştu o kadar tabi umudum olmadığı için hiç test de yaptırmadım. ne kadar daha beklemeliyim aceba kist mi oluştu ne zaman doktora gitmeliyim?
Tatlım gozun aydın keyifli hamilelikler Rabbim gonlune gore versin darisi bizim basimisizaCanim arkadaslarim 11.gun 2401 e katlamic beta hgc:))sukurler olsun Rabbime..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?