Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Canım benim de adetim 10 gün gecikmişti. Hatta ümitlenip test bile yaptırmıştım, tabi negatif. Sonra kendiliğinden geldi. Hatta burdan bi arkadaşım test yaptır negatif görünce psikolojik olarak geliyor demişti. Galiba stres yapıyoruz biraz önce gelsin de tedaviye başlayayım diye. Çünkü benim ilk defa gecikmişti bu kadar.Kist falan yoktur canım, korkma. Bence psikolojik.

MAŞALLAH BEBİŞLERİNE KAVUŞMAYA AZ KALDI DESENE :)
Allahın izniyle hani bir arkadaşımız nasıl demişti yarın onları almaya gidiyorum diye.Allahın izniyle bende alacam yavrularımı inşallah.yaşımdan dolayı 2 transfer hakkım varmış.Bu arada yaşım 37.Fakat kimse inanmıyor 37 olduğuma.Ben bile.

maşallah fotograftaki sen misin bu arada :)

Canim arkadaslarim 11.gun 2401 e katlamic beta hgc:))sukurler olsun Rabbime..

Oh Ohhh... maşallah subhanallah olmayanlara da nasip etsin Ya Rab inşaalah kucaklarımıza almakta nasip olur canım benim % de 100000 artık 3 kişisiniz sen keyfin ve Kâhyası değil tabiki sen ve ikiz bebişlerin

Oh Ohhh... maşallah subhanallah olmayanlara da nasip etsin Ya Rab inşaalah kucaklarımıza almakta nasip olur canım benim % de 100000 artık 3 kişisiniz sen keyfin ve Kâhyası değil tabiki sen ve ikiz bebişlerin
Aminnnn kimseyi evlatla sinamasin rabbim kimsenin gozunu bi digerinde birakmasin hepimize versin insaAllah bizimde sikintisiz kucagimiza aldigimiz gunu gostersin RABBİM.AMİN..

Görünüyor canım benim 5. Hafta kese görünüyor hemde ultrasonla karından ve ilk resmini alıyorsun bebişlerinin eline
Hadi yaaa ayy cook heyecanli insaAllah yaa,ben hic bisiy hissetmiyorum cok sukur agrimda hic yok sadece ayaklarim buz gibi corap patik battaniye var yok isinmiyo buzz.

ARkadsim negatiften bi hafta snra adet olman lazim dr oyle soyluyo ayyy insalhh bebis olur da adet olmazsn mucize olurr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…